• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

Seria Nordic Inverter — o nouă gamă unică de aparate de aer condiționat pentru condiții climatice extreme

Aparatele de aer condiționat de perete Panasonic CS/CU-HZ25XKE și Panasonic CS/CU-HZ35XKE, reprezentanți ai seriei Nordic Inverter, sunt o nouă gamă unică pentru condiții climatice extreme. Modelele sunt realizate dintr-o carcasă monolitică mată, stilată, care se remarcă prin durabilitate și se integrează perfect în orice interior.

În acest articol

conditioner1
Panasonic CS/CU-HZ25XK Alege
conditioner1
Panasonic CS/CU-HZ35XK Alege
 
threeIcons

Regimuri: răcire, încălzire și dezumidificare

Aer condiționat și sistem de încălzire — sună contradictoriu, dar în acest caz este pe deplin realizabil. Modelele de vârf Panasonic CS/CU-HZ25XKE și Panasonic CS/CU-HZ35XKE nu numai că răcesc și împrospătează aerul din încăpere, ci și îl încălzesc bine și, dacă este necesar, îl dezumidifică.

condition-35

Funcționare stabilă la temperaturi extrem de scăzute de până la -35°C

Aparatele de aer condiționat cu inverter din seria Nordic Inverter asigură o funcționare stabilă chiar și la temperaturi extrem de scăzute de până la -35°C. Ele mențin o temperatură confortabilă în sezonul intermediar și pot deveni o înlocuire completă a sistemului de încălzire. Bucurați-vă de confortul și căldura din casa dumneavoastră pe tot parcursul anului, indiferent de vremea de afară!

condition2

Sistemul de clapete duble de aer AEROWINGS

Aparatele de aer condiționat cu funcția Aerowings 2.0 au o construcție unică a clapetelor de distribuție a aerului. Clapetele duble creează și direcționează un flux puternic de aer spre tavan, asigurând o distribuție uniformă a căldurii în întreaga încăpere, inclusiv în zonele cele mai îndepărtate.

Sistemul de purificare a aerului NanoeX

Pe lângă funcțiile de răcire, încălzire și dezumidificare, tehnologia climatică combate diverse tipuri de poluare. Sistemul de purificare NanoeX distruge până la 99,9% din bacterii

Elimină :
nose

mirosurile neplăcute

allergens

alergenii

bacteries

cum ar fi mucegaiul

bugs

acarienii

dust

polenul

nanoEX
blob

În plus, aparatul de aer condiționat cu funcție de purificare a aerului poate, de asemenea, să-l umidifice la nevoie, lucru apreciat în mod deosebit de persoanele cu pielea sensibilă și predispusă la alergii.

Sistemul ECONAVI

Sistemul unic ECONAVI economisește până la 38% din energia consumată. Senzorii încorporați detectează automat numărul de persoane prezente în încăpere și intensitatea luminii solare. Aparatul de aer condiționat cu pompă de căldură și funcție ECONAVI ajustează automat puterea de răcire, direcționând fluxul de aer către zona unde se află cei mai mulți oameni și reducându-l atunci când lumina solară este mai slabă sau când camera este goală.

graph

Clasa energetică înaltă - «A+++»

Sistemul split nu doar răcește, încălzește și purifică aerul, ci și economisește energie electrică. Acest rezultat a fost obținut datorită compresorului dublu rotor foarte eficient, cu clasa energetică A+++. Aparatele de aer condiționat Panasonic CS/CU-HZ25XKE și Panasonic CS/CU-HZ35XKE consumă o cantitate minimă de energie, economisind astfel costurile de plată a facturilor și reducând impactul asupra mediului.

invertor

Controlul inverter

Noul motor rotativ permite procesorului să atingă frecvența maximă de rotație într-un timp minim după pornire, oferind răcoare imediat după activarea dispozitivului. Tehnologia inverter asigură un control mai precis al temperaturii, reduce consumul de energie electrică și nivelul de zgomot comparativ cu aparatele de aer condiționat obișnuite. Dacă aveți nevoie de un aparat de aer condiționat pentru casă — Panasonic CS/CU-HZ25XKE și Panasonic CS/CU-HZ35XKE sunt cea mai bună soluție!

ComfortCloud

Gestionați din orice colț al lumii

Modul Wi-Fi încorporat permite gestionarea inteligentă a aparatului de aer condiționat din orice colț al lumii. Este suficient să dați comanda de pornire, iar la întoarcerea acasă veți fi întâmpinați de o răcoare plăcută.
Gestionarea se face prin aplicația Panasonic Comfort Cloud, care permite controlul mai multor aparate de aer condiționat de acasă de pe un singur smartphone, monitorizarea consumului de energie, analiza cheltuielilor și compararea acestora cu perioadele anterioare.
Bucurați-vă de confort și comoditate, știind că în orice moment puteți crea o temperatură ideală în casa dumneavoastră, nu contează de unde faceți asta.

Noile sisteme split de uz casnic Panasonic CS/CU-HZ25XKE și Panasonic CS/CU-HZ35XKE vă vor surprinde prin eficiența lor sporită și vă vor oferi încălzire/răcire fiabilă chiar și în condiții extreme ale mediului. Alegeți cel mai bun aparat de aer condiționat din rețeaua de magazine Bomba și bucurați-vă de confort în orice perioadă a anului!


Rețeaua de magazine Bomba, sponsorul oficial al Glodiator Mud Race 2024, și-a adunat echipa pentru a participa la cea mai nebună cursă a acestei veri. Alăturați-vă și voi! Vă promitem adrenalină și distracție la maximum.

21.06.2024

Compania ASUS a lucrat la corectarea erorilor și a prezentat lumii varianta actualizată a consolei portabile ROG Ally, cu sufixul X în denumire. Modificările făcute sunt, desigur, impresionante! Ce îmbunătățiri a primit ROG Ally X? Vă zicem imediat.

05.06.2024

Compania Apple a organizat o prezentare de primăvară a noilor sale produse. Au fost prezentate noul iPad Air cu ecran de 13 inch, iPad Pro cu cipul M4 și câteva accesorii utile. Mai multe detalii despre fiecare dintre ele găsiți mai jos.

10.05.2024

Viitorul e aici! Laptopurile ASUS cu inteligență artificială reprezinta o dovada a acestui fapt. Ce alte caracteristici neobișnuite ascund aceste "mașini"? Află mai multe în continuare.

12.04.2024