La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

1. Termeni și definiții

 • Vânzător Bomba - Societatea cu răspundere limitată «BM TECHNOTRADE» (IDNO 1012600030830), persoană juridică înființată în conformitate cu legislația Republicii Moldova, care practică vânzarea mărfurilor la distanță prin diferite mijloace, inclusiv prin utilizarea rețelei de informații și telecomunicații ”Internet” prin intermediul site-ului bomba.md sau cu ajutorul aplicațiilor mobile Bomba, pentru sistemele de operare iOS și Android sau prin intermediul operatorului centrului de contact.
 • Utilizator – persoana fizică care utilizează serviciile site-ului, funcții separate ale site-ului.
 • Cumpărător - cetățean care are intenția de a cumpăra produsele exclusiv pentru nevoi personale, familiale, casnice și altele, care nu sunt legate de activitatea de întreprinzător.
 • Vânzarea mărfurilor de la distanță - vânzarea de bunuri în baza unui contract de vânzare-cumpărare cu amănuntul, încheiat în baza familiarizării Cumpărătorului cu descrierea Bunurilor oferite de Vânzător, conținute în magazinul online bomba.md. În conformitate cu art. 317 alin. (2) din Codul civil al Republicii Moldova, contractul de vânzare cu amănuntul se consideră încheiat din momentul în care Vânzătorul emite cecul sau un alt document care confirmă plata pentru bunul respectiv de către Cumpărător.
 • Magazin online - o resursă deținută de către Vânzător, aflată în rețeaua ”Internet” pe bomba.md, unde este prezentată totalitatea produsele oferite de Vânzător pentru cumpărare, precum și informațiile necesare
 • Site-ul magazinului online - deținut de magazinul online și administrat de acesta, reprezintă un set de pagini-web logic legate între ele, ce conțin caracteristicile de bază a produselor și condițiile de cumpărare ale acestora pe adresa bomba.md sau prin aplicațiile mobile Bomba pentru iOS și sistemele de operare Android.
 • Contul meu - spațiul personal al utilizatorului, site-ul InteRMeys personalizat, cu un set de instrumente pentru a utiliza serviciile personalizate ale site-ului.
 • Ordinul - o solicitare electronică sau orală de la Cumpărător pentru achiziționarea de bunuri din sortimentul magazinului online în condițiile prezentei Oferte Publice.
 • Bunuri - produse, informațiile despre care sunt afișate pe site-ul bomba.md.
 • Servicii - un set de activități ale magazinului online în legătură cu Cumpărătorul, efectuate în vederea îndeplinirii condițiilor contractului de cumpărare cu amănuntul al Produsului, inclusiv, dar nu exhaustiv, servicii cum ar fi livrarea Comenzii Cumpărătorului, rezervarea produselor în magazinul de vânzare cu amănuntul (retail), informarea Cumpărătorului despre procesul de îndeplinire a contractului etc. În timpul vânzării de bunuri sofisticate din punct de vedere tehnic, Magazinul Online trebuie să informeze cumpărătorul despre necesitatea de a beneficia de serviciile specialiștilor calificați, precum conectarea, instalarea și punerea în funcțiune a unor bunuri complexe tehnic, care nu pot fi acceptate spre exploatare fără contribuția specialiștilor calificați și experimentați.

2. Dispoziții generale

 • Informațiile afișate în magazinul online pe site-ul bomba.md și în aplicația mobilă Bomba pentru sistemele de operare iOS și Android, conțin condițiile pentru oferta de cumpărare a Produsului și este o ofertă publică conform art. 1029 p. (3) din Codul civil al Republicii Moldova.
 • În conformitate cu articolul 1029 din Codul civil al Republicii Moldova, această ofertă publică este oferta oficială a Vânzătorului, adresată unui număr nedeterminat de persoane, de a încheia un contract de vânzare-cumpărare de bunuri cu amănuntul cu Cumpărătorul care a emis comanda.
 • Comanda este considerată a fi transferată vânzătorului din momentul finisării procedurii de încheiere a comenzii în magazinul online. Momentul finisării procedurii de încheiere a comenzii de către Cumpărător,  este recunoscut de acceptul Cumpărătorului a Ofertei Publice și de acordul Cumpărătorului cu termenii acestei oferte publice.
 • Oferta Publică reală poate fi modificată de către Vânzător fără nicio notificare specială a Cumpărătorului / Utilizatorului. Noua ediție a ofertei publice intră în vigoare de la data plasării sale pe Site, și nu se extinde asupra raporturilor juridice dintre cumpărător și magazinul online, apărute  înainte de intrarea în vigoare a unei noi versiuni a ofertei publice, cu excepția cazului în care noua versiune a ofertei publice nu prevede altfel.
 • Activitatea magazinului online este reglementată de  prevederile Codului Civil al Republicii Moldova, Legea Republicii Moldova din 13 martie 2003 nr. 105 "Privind protecția drepturilor consumatorilor", Legea Republicii Moldova din 22 iulie 2004 nr. 284 "Cu privire la comerțul electronic" și alte legi aplicabile ale Republicii Moldova.
 • Cumpărătorul și vânzătorul garantează unul altuia că au dreptul necesar și capacitatea de exercițiu, precum și toate drepturile, competențele necesare și suficiente pentru încheierea și executarea acestei oferte și a contractului de vânzare-cumpărare cu amănuntul a bunurilor. Fiecare parte a contractului este responsabilă pentru neautenticitatea informațiilor pe care le furnizează.
 • Magazinul on-line nu este responsabil pentru exactitatea și corectitudinea informațiilor furnizate de Utilizator / Cumparator în momentul înregistrării sale pe Site și creării ordinului comenzii.  Pentru a plasa o comandă, Cumpărătorul trebuie să furnizeze date reale, necesare pentru executarea Ordinului. Responsabilitatea pentru validitatea și / sau relevanța datelor furnizate, precum și pentru datele incorecte furnizate de Cumpărător și / sau reprezentantul Cumpărătorului, vor fi suportate de Cumpărător.

3. Produsul și procedura de cumpărare

 1. Toate informațiile textuale și imaginile grafice afișate pe site reprezintă proprietatea magazinului online.
 2. Marfa, prezentată în magazinul online, în cazurile prevăzute de legislația Republicii Moldova, deține toate certificatele / declarațiile necesare și corespunde în totalitate normelor și cerințelor legislației Republicii Moldova. Dacă cumpărătorul are întrebări ce țin de proprietățile și caracteristicile Bunurilor, înainte de crearea comenzii, cumpărătorul trebuie să recurgă la magazinul online pentru a primi unele sfaturi.
 3. Fotografiile care însoțesc Produsul sunt simple ilustrații și pot fi diferite de aspectul real al Produsului. Calitatea, setările și caracteristicile ecranului computerului utilizatorului pot distorsiona gama de culori a produselor prezentate. Acest produs poate avea mici diferențe față de imaginea prezentă pe site, în funcție de culoare, formă, dimensiune sau alți parametri. Orice caracteristică a produselor poate fi modificată de producătorul mărfurilor fără notificare prealabilă.
 4. Cumpărătorul are dreptul să contacteze serviciul de asistență al magazinului online pentru informații suplimentare despre Produsul care l-a interesat. La cererea Cumpărătorului, Vânzătorul este obligat să furnizeze (prin telefon sau prin e-mail) alte informații necesare și suficiente, din punctul de vedere al Cumpărătorului, pentru a lua o decizie cu privire la cumpărarea Bunurilor.
 5. Bunurile din magazinul online sunt însoțite de următoarele informații: informații despre proprietățile principale de consum ale Bunurilor, adresa (locația) vânzătorului, locul de fabricație a Bunurilor, prețul Bunurilor și condițiile de cumpărare a Produsului, termenul de garanție.
 6. Disponibilitatea Produselor reprezentate în catalogul internet magazinului este determinată de starea individuală a Produsului afișat pe pagina acestui Bun din magazinul online.
 7. Prețul bunurilor este indicat în lei moldovenești și include taxa pe valoarea adăugată. Cumpărătorul este informat că vânzarea Produselor în Magazinul Online este efectuată în timp real (non-stop) și implică o modificare a prețului și disponibilitatea acestuia fără notificarea prealabilă. Bunurile sunt rezervate de Cumpărător numai după confirmarea Comenzii de către Magazinul Online.
 8. Prețul final al Bunurilor poate fi redus la inițiativa Cumpărătorului din contul uilizării: reducerilor, în condițiile promoțiilor oferite de Vânzător, Bonusurilor, în conformitate cu termenii programului Bomba Club. Vă puteți familiariza cu regulile programului Bomba Club la https://bomba.md/ro/pages/bomba-club/
 9. Pentru a clarifica informațiile despre Produs, Cumpărătorul poate contacta Internet Magazinul la numărul: (+373 22) 26-00-26.
 10. Încheierea comenzii prin intermediul magazinului online poate fi efectuată atât de utilizatorii înregistați pe site, cât și de cei neînregistrați.
 11. Utilizatorul are dreptul să se înregistreze pe site doar o singură dată, adică poate avea un singur cont personal conectat la un număr de telefon și la o singură adresă de e-mail.
 12. Utilizatorul,  care s-a înregistrat pe Site, primește o identificare individuală prin furnizarea unui login și a unei parole contului personal. Identificarea individuală a Utilizatorului permite evitarea acțiunilor neautorizate ale terților din numele Utilizatorului și oferă acces la servicii suplimentare ale Site-ului.
 13. Pentru înregistrare, Utilizatorul se angajează să ofere informații despre sine, răspunzând la întrebările propuse în formularul de înregistrare și să mențină actuale aceste informații. În cazul în care utilizatorul furnizează informații incorecte sau Vânzătorul are motive intemeiate să considere aceste informații ca fiind incomplete sau inexacte, Bomba are dreptul din propria inițiativă să blocheze sau să șteargă contul utilizatorului și să nu-i permită utilizatorului să folosească serviciile lor (sau unele funcții distincte).
 14. Informațiile personale ale Utilizatorului conținute în contul utilizatorului sunt stocate și prelucrate de către compania ”Bomba” în conformitate cu prevederile Acordului de utilizare.
 15. În momentul înregistrării, utilizatorul își alege în mod independent numele de conectare (log-inul) și parola pentru a accesa contul. Bomba are dreptul de a interzice utilizarea anumitor log-inuri, precum și setarea cerințelor pentru un login și o parolă (lungime, caractere valide etc.).
 16. Utilizatorul, de sine stătător, este responsabil pentru securitatea (rezistența la ghicire) mijloacelor pe care le-a ales pentru accesul la cont și, în mod independent, asigură confidențialitatea acestora. Utilizatorul, de sine stătător, poartă responsabilitate pentru toate acțiunile (precum și consecințele acestora) în cadrul sau utilizarea serviciilor site-ului prin  contul utilizatorului, inclusiv cazurile în care utilizatorul transferă în mod voluntar datele persoanale terțelor persoane pentru accesul la contul personal. Mai mult decât atât, toate acțiunile în cadrul sau cu utilizarea serviciilor Site-ului prin contul Utilizatorului sunt considerate a fi efectuate de Utilizator, cu excepția cazului în care Utilizatorul a informat compania Bomba de accesul neautorizat la serviciile Site-ului prin utilizarea contului Utilizatorului.
 17. Utilizatorul are dreptul să-și șteargă în orice moment contul persoanl pe Site, însă este imposibilă restabilirea contului Utilizatorului. Contul utilizatorului va fi șters și log-inul va fi disponibil pentru utilizarea lui de către alți utilizatori.
 18. Comanda Produsului poate fi efectuată de Cumpărător în următoarele moduri:
 • adăugarea de sinestătător a mărfurilor în "coș", completarea formularului de comandă;
 • prin apelarea la numărul (+373 22) 26-00-26 în magazinul online cu indicarea Produsului și condițiile preferabile pentru cumpărarea acestuia.
 1. La plasarea unei comenzi, Cumpărătorului i se oferă posibilitatea de a primi mesaje SMS de la Vânzător cu privire la starea Comenzii efectuate.
 2. După plasarea comenzii, Cumpărătorului îi sunt furnizate informații cu privire la data preconizată de primire a mărfii prin trimiterea unui e-mail la adresa indicată de Cumpărător la efectuarea Comenzii, notificării sms la numărul de telefon specificat în comandă sau telefonic.
 3. În cazul lipsei Produselor comandate de Cumpărător din antrepozitul Vânzătorului, acesta din urmă are dreptul de a exclude Mărfurile specificate din Comada Cumpărătorului, notificând Cumpărătorul prin orice mijloc de comunicație, în conformitate cu datele furnizate de Cumpărător în timpul înregistrării sau plasării comenzilor. În acest caz, Cumpărătorul are dreptul să renunțe la comanda sa în totalitate sau parțial. Când cumpărătorul efectuiază o plată preliminară, în cazul unui refuz total sau parțial al comenzii, cumpărătorului îi sunt raturnați banii pentru produsul pe care l-a refuzat, prin același mijloc de plată.

4. Livrarea sau primirea produselor

 1. Vânzătorul oferă servicii de livrarea bunurilor și de rezervare a lor în magazinele de vânzare cu amănuntul ale rețelei Bomba. Modalitatea de livrare, tipul de transport, timpul de livrare și costul serviciilor pentru livrarea de bunuri sunt enumerate pe site-ul web în secțiunile "Plata", "Livrarea" și "Ridicarea".
 2. Costul livrării este calculat individual (în funcție de dimensiune, regiune, etc.).
 3. Teritoriul livrării Mărfurilor prezentate pe site și vândute de către Vânzător este limitat la frontierele Republicii Moldova.
 4. Internet-magazinul are dreptul să livreze bunurile folosind serviciile unor terțe persoane, rămânând în același timp responsabil pentru îndeplinirea corespunzătoare a obligațiilor sale.
 5. La livrare, Comanda este predată Cumpărătorului sau unei terțe părți specificate în comandă ca destinatar (în continuare cumpărătorul sau terța persoană sunt denumite ca ”destinatar”).
 6. În cazul în care este imposibilă primirea comenzii de către Beneficiar, conform căruia metoda de plată a fost aleasă ca plata în numerar la primirea Bunurilor, Comanda poate fi înmânată unei persoane care poate furniza informații despre numărul de comandă și poate plăti integral valoarea comenzii.
 7. La livrarea unei comenzi plătite în avans, curierul are dreptul să solicite documentele care să confirme identitatea primitorului pentru a preveni frauda. În același timp, magazinul on-line garantează confidențialitatea și protecția datelor personale ale Beneficiarului.
 8. În momentul acceptării Bunurilor, Beneficiarul este obligat să inspecteze Bunurile și să verifice dacă corespund cantității declarate, sortarea și completitudinea Bunurilor, precum și să verifice integritatea pachetului. Riscul pierderii accidentale sau al deteriorării accidentale a Bunurilor se transmite Cumpărătorului din momentul în care mărfurile îi sunt predate și Destinatarul pune semnătura pe documentele care confirmă primirea Bunurilor. În cazul primirii mărfurilor în ambalajul deteriorat, Beneficiarul trebuie să menționeze acest lucru în documentele care confirmă primirea Bunurilor.
 9. Dacă metoda de livrare a mărfii se realizează prin intermediul curierului, timpul de găsire a curierilor care livrează bunurile destinatarului, precum și toate decontările reciproce cu curierul, sunt reglementate în conformitate cu regulile de livrare din secțiunile "Plata", "Livrarea".

5. Plata pentru bunuri

 1. Plata pentru Produse se face în numerar la primirea Bunurilor sau prin intermediul cardurilor bancare, atat la primirea Bunurilor, cat si pe site-ul web, la încheirea Comenzii.
 2. Caracteristicile plății pentru bunurile care utilizează cărți de credit:
 • În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr. 114 "Cu privire la serviciile de plată și moneda electronică", tranzacțiile cu carduri bancare se efectuează de către deținătorul cardului sau de persoana autorizată.
 • Autorizarea tranzacțiilor cu carduri bancare se efectuează de către bancă. În cazul în care banca are motive să creadă că operațiunea este frauduloasă, banca are dreptul să refuze efectuarea acestei operațiuni. Operațiunile frauduloase cu carduri bancare fac obiectul Codului penal al Republicii Moldova.
 • La efectuarea unei plăți preliminare pentru Bunuri, Vânzătorul va furniza cecul în conformitate cu cerințele legii.

6. Refuzarea la Mărfuri, returnarea Mărfurilor și a banilor

 1. Cumpărătorul are dreptul să refuze la produse în orice moment înainte de transfer și după transferarea Bunurilor - în termen de 14 zile.
 2. Bunurile pot fi restituite într-o calitate bună dacă se păstrează aspectul lor, proprietățile consumatorilor, precum și un document care confirmă faptul și condițiile de cumpărare a mărfurilor specificate.
 3. În cazul refuzului cumpărătorului la Marfa de calitate bună, Vânzătorul trebuie să-i restituie suma plătită de Cumpărător în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare cu amănuntul, cu excepția cheltuielilor Vânzătorului pentru livrarea bunurilor returnate de  Cumpărător, în cel mult 14 zile de la data prezentării doleanțelor relevante de cumpărător.
 4. Cumpărătorul nu are dreptul de a refuza bunurile de bună calitate, în conformitate cu Lista bunurilor nealimentare de bună calitate, care nu fac obiectul returnării sau schimbului de produse similare, aprobată în anexa nr. 1în Legea cu privire la protecția consumatorilor nr. 105 din 13.03.2003. cu modificările și completările ulterioare.

7. Valabilitatea ofertei publice

Oferta Publică reală intră în vigoare din momentul acceptării sale de către Cumpărător și este valabilă până când Cumpărătorul și Vânzătorul își îndeplinesc obligațiile care decurg din Contractul de vânzare-cumpărare cu amănuntul.

8. Condiții suplimentare

 1. Vânzătorul are dreptul să atribuie sau să transfere în alt mod drepturile și obligațiile care decurg din relațiile sale cu Cumpărătorul persoanelor terțe. .
 2. Internet-magazinul și serviciile furnizate pot fi temporar, parțial sau total indisponibile din cauza unor activități preventive sau de altă natură sau din orice alte motive tehnice, cu sau fără notificare prealabilă către Utilizatori.
 3. Relațiile dintre Utilizator / Cumpărător și Vânzător sunt reglementate de legile Republicii Moldova.
 4. În cazul apariției oricăror întrebări sau reclamații din partea Utilizatorului / Cumpărătorului, el trebuie să contacteze Vânzătorul prin telefon sau prin alte mijloace disponibile.
 5. Toate litigiile care pot apărea între părțile contractante, vor fi soluționate prin negocieri, iar dacă nu se ajunge la un acord, litigiul va fi înaintat instanței în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova.
 6. Recunoașterea de către instanță a nulității oricărei dispoziții a prezentului acord nu implică invaliditatea celorlalte dispoziții.