• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

Au rămas zile numărate până la cea mai palpitantă și unică cursă Glodiator Mud Race și încă nu ți-ai cumpărat locul mult râvnit? Ce mai aștepți!? Adună-ți echipa, înscrie-te și aruncă-te în cel mai murdar și revigorant eveniment al verii.

Ce este Glodiator Mud Race?

Glodiator Mud Race este singura cursă cu obstacole în noroi din Moldova. Pe participanți îi așteaptă capcane și provocări, susținerea colegilor, râsete și distracție, și, bineînțeles, muuuult noroi. Competițiile vor avea loc atât în echipă, cât și individual.

Când va avea loc Glodiator Mud Race?

Anul acesta, Glodiator Mud Race va avea loc pe 6 iulie pe pista de motocross „Sсhinoasa”. Startul va fi dat exact la ora 9 dimineața. Înscrie-te chiar acum pentru că numărul locurilor disponibile scade cu fiecare minut.

Ce îi așteaptă pe participanți pe 6 iulie?

Ești sigur de rezistența ta și ești gata să-ți testezi limitele? Glodiator Mud Race este exact ceea ce îți trebuie! Te așteaptă trasee dificile, gropi cu apă și multe altele. Vara anului 2024 va aduce și mai multă adrenalină, distracție și noi provocări.

Bomba — partener oficial al Glodiator Mud Race

Nu puteam rata această oportunitate și am decis să sprijinim acest eveniment. Bomba este partenerul oficial al evenimentului și sponsorul premiilor pentru câștigători. Dar asta nu e tot! Am format propria noastră echipă pentru a participa la Glodiator Mud Race. Alătură-te și tu! Acum este momentul perfect pentru a-ți testa pregătirea fizică, rezistența și voința în cea mai nebună cursă a acestei veri. Garantăm adrenalină, distracție și băi benefice în noroi.

Pot participa și copiii?

Da, pot. La cursa echipelor Kids Glodiator Mud Race pot participa copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Minorii cu vârste între 15 și 17 ani pot participa la cursa individuală, dar numai însoțiți de un părinte.

Poți consulta regulile de participare și alte informații utile pe pagina oficială a evenimentului.

Ține minte, pe 6 iulie, pe pista de motocross, va avea loc cea mai captivantă cursă a acestei veri, Glodiator Mud Race. Echipa BOMBA te așteaptă!


Compania ASUS a lucrat la corectarea erorilor și a prezentat lumii varianta actualizată a consolei portabile ROG Ally, cu sufixul X în denumire. Modificările făcute sunt, desigur, impresionante! Ce îmbunătățiri a primit ROG Ally X? Vă zicem imediat.

05.06.2024

Compania Apple a organizat o prezentare de primăvară a noilor sale produse. Au fost prezentate noul iPad Air cu ecran de 13 inch, iPad Pro cu cipul M4 și câteva accesorii utile. Mai multe detalii despre fiecare dintre ele găsiți mai jos.

10.05.2024

Viitorul e aici! Laptopurile ASUS cu inteligență artificială reprezinta o dovada a acestui fapt. Ce alte caracteristici neobișnuite ascund aceste "mașini"? Află mai multe în continuare.

12.04.2024

Primul telefon pliabil Xiaomi este pe drum. Noul dispozitiv are denumirea MIX Flip și va fi concurentul Galaxy Z Flip5. Aflați în continuare mai multe detalii.

12.02.2024