Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Piața laptopurilor se confruntă cu un adevărat boom, de aceea și marca Asus a decis să țină pasul cu ultimele tendințe. Compania a anunțat o serie de laptopuri VivoBook S și premium ZenBook 14 OLED (UM3406). Noile produse sunt alimentate de procesoare AMD și Intel, care cu siguranță vor satisface nevoile chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori. Să aruncăm o privire la aceste dispozitive.

Seria VivoBook S: Alegerea perfectă pentru sarcinile zilnice

laptop intel
16” 14”
cpu intel
laptop amd
16”
cpu amd

Compania ASUS a anunțat noile laptopuri din seria VivoBook S 2024 pentru un stil de viață cool și activ. Noua linie este reprezentată de trei modele care au primit display-uri OLED de diferite dimensiuni, de la 14 la 16 inci, depinde de configurație. Laptopurile sunt echipate cu chipset-uri din seria Intel Core Ultra 9 și Ryzen din seria 8040.

Potrivit producătorului, ei au reușit să integreze cipuri neuronale în procesoare, ceea ce le-a îmbunătățit performanța atunci când veți lucra cu sarcini legate de Inteligența Artificială.

Laptopurile Asus sunt echipate cu conectori USB-C, HDMI 2.1, conector jack audio de 3,5 mm și tehnologia Dolby Atmos.

De asemenea, au primit o tastatură ErgoSence cu iluminare de fundal RGB personalizabilă. O caracteristică specială a tastaturii este un buton dedicat pentru lansarea botului Copilot. De acum înainte, toate capacitățile AI vor fi literalmente la îndemână.

Prețul laptopului depinde de configurație și începe de la 749 USD pentru versiunea de bază.

ZenBook 14 OLED actualizat: Premium în fiecare detaliu

laptop zenbook 14 1,2kg 14” 60Hz cpu amd

Laptopul de nivel premium are o greutate minimă de 1,2 kg, o diagonală a ecranului de 14 inchi și o rată de reîmprospătare de 60Hz. La baza configurației hardware se află chipset-ul Ryzen 7 8840HS, puterea căruia va fi suficientă pentru a rula aplicații profesionale care necesită multe resurse. Noul produs acceptă tot felul de acceleratoare hardware AI care optimizează performanța și eficiența dispozitivului.

Alți parametri ai noului produs:

 • Baterie 75 W/h;
 • Baterie 75 W/h;
 • Tastatură ErgoSense aproape silențioasă cu touchpad mare;
 • Buton Copilot pentru a apela un robot asistent.

Zenbook-ul are o gamă întreagă de porturi I/O, conector jack audio de 3,5 mm, dar nu are slot pentru carduri MicroSD.

De asemenea, au primit o tastatură ErgoSence cu iluminare de fundal RGB personalizabilă. O caracteristică specială a tastaturii este un buton dedicat pentru lansarea botului Copilot. De acum înainte, toate capacitățile AI vor fi literalmente la îndemână.

Zenbook 14 OLED are un preț mai mare decât modelele VivoBook S și începe de la 1.000 USD pentru configurația de bază.

Laptopuri la super preț în Moldova!

În rețeaua magazinelor Bomba veți găsi cele mai bune laptopuri pentru orice gust și buget: laptopuri gaming, modele pentru sarcinile zilnice, laptopuri pentru business, variante compacte — cu siguranță veți putea alege dispozitivul dumneavoastră. Și foarte curând în rețeaua noastră vor apărea noile produse anunțate, și veți putea cumpăra un laptop ASUS la cel mai bun preț. Alegeți modelul dvs. și noi vă vom livra comanda absolut gratuit în orice localitate din Moldova.


Primul telefon pliabil Xiaomi este pe drum. Noul dispozitiv are denumirea MIX Flip și va fi concurentul Galaxy Z Flip5. Aflați în continuare mai multe detalii.

12.02.2024