Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Astăzi smartphone-le se găsesc într-un asortimentul imens, care ne dezechilibrează. Răspunsul la întrebarea „Cum să alegem un telefon?” îl găsiți mai jos. Citiți ghidul de la Bomba și neapărat veți alege cea mai bună variantă.

14.03.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Intens și captivant! Așa se poate caracteriza în două cuvinte prezentarea Samsung Galaxy Unpacked 2024, unde am fost familiarizați cu noua gamă de flagship-uri Galaxy S24, inteligența artificială internă și accesorii. Dar să trecem la toate pe rând.

30.11.-0001

Anul abia a început, dar compania OnePlus a prezentat deja un nou dispozitiv - smartphone-ul OnePlus Ace 3. Gadget-ul de top funcționează pe un procesor din anul 2022, iar prețul său este mai mult decât atractiv. Aflați mai multe detalii mai jos.

30.11.-0001

Au mai rămas doar câteva zile până la Anul Nou, ceea ce înseamnă că este timpul să facem un bilanț. Să vedem ce gadgeturi futuriste au fost anunțate în 2023 și cu siguranță merită atenția noastră. Da, multe dintre ele pot fi cumpărate astăzi.

30.11.-0001

Sub-brandul Xiaomi, compania Black Shark, specializată în producția de dispozitive de gaming, și-a extins catalogul cu un produs interesant. Ce a prezentat compania de această dată? Să descoperim.

30.11.-0001

Ești amețit de pregătiri și nici măcar nu ai început să alegi un cadou pentru copilul tău? Acordă-ți o mică pauză și aruncă-te în lectura "sfaturilor" de la magazinul Bomba. Avem pentru tine câteva idei minunate care îți vor surprinde copilul.

30.11.-0001

Alegerea unui cadou pentru femeia iubită este o sarcină importantă, care poate crea confuzie... Ați ajuns într-o astfel de situație și nu știți ce să oferiți? Cum să alegeți un cadou care să aducă emoții plăcute? Sunteți în locul potrivit.

30.11.-0001

Alegerea cadourilor pentru bărbați este o sarcină dificilă. Ei rar împărtășesc ce visează și la întrebarea despre ce își doresc de sărbători, majoritatea răspund evaziv. Dar cu selecția noastră de idei o să îndepliniți această sarcină dificilă.

30.11.-0001

Ați primit un voucher al programului "Rabla pentru electrocasnice", dar nu știți unde să-l valorificați? Veniți la cel mai apropiat magazin BOMBA, care este partener oficial al programului. Pentru detalii, citiți mai departe.

30.11.-0001

Afișați mai multe