La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Tocmai s-a încheiat prezentarea de primăvară a brandului Apple din Cupertino, sub numele sonor Let Loose. Vom menționa că toate așteptările noastre au fost pe deplin îndeplinite. În cadrul prezentării, compania a anunţat modelele actualizate ale tabletelor Air și Pro, precum și stilusul Apple Pencil. Vom vorbi doar despre cele mai interesante aspecte, care merită atenția dumneavoastră.

iPad Air: Mai puternic și cu o periferie îmbunătățită

Primele au fost prezentate tabletele din seria Air. Noile produse sunt disponibile în două dimensiuni de diagonală: 11 și 13 inchi — un ecran atât de mare este o premieră pentru seria Air. Ce alte îmbunătățiri a primit iPad Air 2024:

ipad air overview
11” 13”
cpu m2

• Noul cip M2. Potrivit Apple, datorită integrării noului cip, tabletele vor funcționa cu 50% mai repede decât generația anterioară. În plus, noul cip a adăugat tabletei suport Wi-Fi 6E.

• Noul cip M2. Potrivit Apple, datorită integrării noului cip, tabletele vor funcționa cu 50% mai repede decât generația anterioară. În plus, noul cip a adăugat tabletei suport Wi-Fi 6E.

• Capacitatea de stocare în versiunea de bază a ajuns la 128GB, în loc de 64GB. În plus, au apărut configurații de 512GB și 1TB.

• Difuzoare îmbunătățite. iPad Air de 13 inchi are de două ori mai mult bas decât generația anterioară.

Ca și până acum, dispozitivul este compatibil cu Magic Keyboard, a doua generație a stilusului și noul stilus Apple Pro. Creionul stylusul suportă funcția de navigare, ceea ce era anterior exclusiv pentru versiunea Pro. Gadgetul este disponibil în patru nuanțe: albastru deschis, mov, auriu și gri.

iPad Pro: mai subțire și mai puternic

ipad pro overview
11” 13”
cpu m4

Desigur, punctul culminant al programului a fost seria de tablete iPad Pro, care a fost de asemenea prezentată în două dimensiuni de diagonală: 11 și 13 inch. Grosimea carcasei iPad Pro de 13 inch este de 5,1 mm, ceea ce a devenit un record absolut pentru tabletele brandului american. Tableta a ieșit atât de subțire, încât chiar și stilusul s-a dovedit mai gros. În același rînd grosimea carcasei gadgetului de 11 inch este puțin mai mare și are 5,3 mm. Ce alte îmbunătățiri a primit iPad Pro 2024?

• Cipul M4. Cu 50% mai rapid decât M2, se încălzește mai puțin, ceea ce este cu adevărat important pentru un dispozitiv portabil. Conform producătorului, tabletele cu M4 rulează de 4 ori mai rapid decât gadgeturile generației anterioare.

• Primul iPad cu ecran OLED. Da, și aici cei din Cupertino cu mândrie au anunțat că până acum nu au existat versiuni cu ecran OLED. Versiunea Pro este primul iPad cu un OLED display. Contrastul ridicat și negrul profund sunt garantate.

• Capacitatea minimă de memorie este de 256GB, în loc de 64GB. În plus, vor fi disponibile configurații de 512GB, 1TB și 2TB.

• În ceea ce privește accesoriile, versiunea Pro acceptă Apple Pencil de prima generație și Pencil Pro. Suportul pentru Apple Pencil de a doua generație nu este prevazut.

iPad Pro poate fi achiziționat în culoarea gri sau negru.

Accesorii: Apple Pencil Pro și Magic Keyboard

Apple nu a uitat și de accesorii. Compania a prezentat un stilus, care a primit caracteristici interesante. Cu toate acestea, este compatibil doar cu ultimele generații de tablete iPad Air și Pro.

Principalele inovații ale stilusului cu prefixul „Pro” sunt un senzor tactil și un giroscop, care vă permite să rotiți obiectele în aplicație și asigură acuratețea în lucru. În plus, a fost adăugată opțiunea Find My, cu ajutorul căreia puteți găsi ușor dispozitivul dumneavoastră.

apple pencil pro magic keyboard

Tastatura wireless Magic Keyboard a primit un touchpad funcțional, a apărut o bară de acces rapid, iar carcasa a devenit mult mai subțire. Apple afirmă că această tastatură transformă iPad Pro într-un MacBook adevărat. Tastatura a fost concepută pentru varianta "mai mare" a tabletului iPad Pro și nu va fi compatibilă cu alte modele.

Pe aceasta vom încheia. Reamintim că în magazinul nostru puteți alege produse originale brandului Apple la un preț bun. Abonați-vă la fluxul de știri al magazinului Bomba și veți fi la curent cu tot ce este mai interesant și mai inovator din lumea tehnologiei.


Viitorul e aici! Laptopurile ASUS cu inteligență artificială reprezinta o dovada a acestui fapt. Ce alte caracteristici neobișnuite ascund aceste "mașini"? Află mai multe în continuare.

12.04.2024

Primul telefon pliabil Xiaomi este pe drum. Noul dispozitiv are denumirea MIX Flip și va fi concurentul Galaxy Z Flip5. Aflați în continuare mai multe detalii.

12.02.2024