La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispozitiv. Ce aparat pentru aranjarea părului sau îndreptător de păr este mai bine de ales?

Tipurile plăcilor pentru păr, avantaje și dezavantaje

1. Metalice

Un astfel de îndreptător nu este cel mai preferabil, deoarece metalul se încălzește neuniform, ceea ce afectează negativ asupra structurii părului. Cu toate acestea, acest aparat este mai ieftin și, prin urmare, este foarte popular. Dar totuși nu ar trebui să economisiți pe sănătatea dvs.

2.Ceramice

Acest timp de îndreptător la momentul dat este cel mai popular. Ceramica se încălzește uniform, are o durată lungă de viață, dar atunci când folosiți dispozitivul împreună cu produsele de îngrijire a părului, firele de păr se murdăresc foarte repede. Puteți rezolva această problemă foarte simplu, trebuie doar să ștergeți plăcile cu un șervețel umed după ce l-ați utilizat.

3. Acoperite cu teflon

Plăcile de acest tip au o glisare ideală, iar mijloacele cosmetice nu le strică. Cu toate acestea, o astfel de acoperire are proprietatea de a se șterge, ceea ce nu este întotdeauna observabil, dar ceea ce foarte repede distruge structura părului.

4. Acoperite cu turmalină

Un astfel de îndreptător are o alunecare ideală, iar ionii care se produc din piatră semiprețioasă, protejează părul de electrificare.

5. Titanice

Acest îndreptător este cunoscut prin încălzire uniformă, de aceea acest tip este folosit de profesioniști. Cu toate acestea, cu utilizarea frecventă a dispozitivului, părul se supraîncălzește, iar plăcile se deteriorează rapid.

6. Acoperite cu ioni de argint

Acest îndreptător creează un rezultat mai durabil, însă nu este deloc ieftin.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de cumpărare?

1. Materialul din care sunt făcute plăcile

Dacă bugetul dvs. este limitat, alegeți un îndreptător cu plăci ceramice. În cazul în care bugetul vă permite mai mult, este mai bine să luați un aparat cu plăci acoperite cu turmalină. Plăcile titanice și acoperite cu teflon ar trebui să fie luate numai dacă utilizați deja îndreptătorul mai mult de un an.

Ar trebui mai bine să uitați de folosirea aparatului cu plăcile metalice , deoarece părul poate fi distrus foarte repede.

2. Lățimea plăcilor

Totul depinde de părul dvs. În cazul în care părul este până la umeri, atunci un îndreptător de 2-2,5 cm este suficient. Dacă părul este până la lopate și nu este foarte gros, alegeți dispozitivul de 2,5-3 cm;  Cu cât este mai gros și mai lung părul, cu atât mai mare trebuie să fie lățimea. Pentru părul foarte lung și gros aveți nevoie de îndreptător de 7-8 cm.

3. Forma și tipul plăcilor de fixare

Dacă vă place mai mult părul drept, plăcile cu colțuri drepte este alegerea perfectă. Dacă vă place să răsuciți părul, alegeți plăcile cu colțuri rotunjite.

4. Prezența termoregulatorului

Cel mai important lucru este că termoregulatorul ar trebui să fie present.  În caz contrar, îndreptătorul va fi întotdeauna încălzit la temperatura maximă. Tipul de termoregulator trebuie să fie pe gustul dvs. Acest lucru nu afectează funcțiie îndreptătorului.

5. Temperatura maximă

De obicei, temperatura maximă de 180 de grade este suficientă. Dacă părul este foarte gros și foarte greu de aranjat, atunci veți avea nevoie de un îndreptător cu o temperatură maximă de 200 de grade.

Noi sperăm că domișoarele, după ce vor citi acest articol, vor putea să achiziționeze cea mai bună variantă a îndreptătorului. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul nostru Bomba.


În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Maxwell la suma mai mult de 600 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

În perioada din 2 august 2018 pînã pe 31 august 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “Cadou garantat la procurarea frigiderilor și aspiratorelor Samsung”

30.11.-0001

Din păcate, toate lucrurile își pierd din frumusețe cu trecerea timpului: pierd culoarea, uneori se rup și pe suprafața materialului apar scame. Există numeroase modalități de a se confrunta cu aceste fire subțiri și scurte, dar cel mai ușor și eficient

30.11.-0001

În fiecare zi, încărcătura rețelelor electrice doar crește, în special în afara orașului sau în sate, unde scăderea tensiunii în rețea este un lucru obișnuit. Pentru a proteja tehnica aveți nevoie de un stabilizator de tensiune. Puteți afla mai multe deta

30.11.-0001