• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Criteriile de selecție a căștilor

Înainte de a selecta mai profund  căștile, trebuie să înțelegeți dacă doriți să alegeți căști fără fir sau va fi mai bine dacă sunt conectate printr-un cablu.       

Căștile cu fir sunt cele mai răspîndite. Mai întâi de toate, trebuie să stabiliți lungimea cablului. Lungimea cablului a căștilor pntru casă ste, aproximativ 3 m, ceea ce dă o anumită libertate ? dar accesorii destinate străzii au un fir de -1.2 m.

Căștile wireless sunt cele mai des conectate prin Bluetooth. În acest caz, sunetul pierde un pic de calitate, deoarece datele audio suferă o compresie puternică pentru transmisie. Cu toate acestea, căștile wireless moderne folosesc tehnologii speciale pentru a evita deteriorarea sunetului. În orice caz, lipsa completă de sârmă poate fi factorul principal în alegerea unui dispozitiv. Cu toate acestea, apare o problemă - aceste căști sunt mult mai ușor de pierdut și trebuie să aveți un loc unde să le păstrați.                              

Tipuri de căști

Căști intraauriculare

Ele sunt introduse direct în canalul urechii, sunt bune pentru a asculta muzică pe stradă sau în timp ce jucați sport. Izolație fonică bună . Acest accesoriu are o greutate foarte mică și este ușor de utilizat.

Căștii aplicate

Este convenabil să se utilizeze atât acasă, cât și în exterior. Difuzoarele de calitate oferă un sunet excelent, iar un strat de țesutură moale vă permite să scăpați complet de zgomotele lumii exterioare. Cu o purtare prelungită, astfel de modele pot provoca oboseală - totuși, aceasta sunt mai mult o chestie obișnuită. În general, această opțiune este considerată un echilibrul optim între calitatea sunetului, confort și preț.

Căști de dimensiuni mari

Cele mai mari modele. Acest model acoperă nu numai o parte a auriculei, ci și toată urechea. Ca urmare, vă puteți bucura de un sunet excelent și de un confort complet. Anterior, aceste modele au fost utilizate în principal în studiouri de înregistrare sau pe site-uri mari, dar acum producătorii le fac din ce în ce mai ușoare și mobile, inclusiv cele wireless, încât acestea să fie disponibile tuturor doritorilor.

Izolație fonică completă

Căștile moderne pot fi deschise, închise sau semi-deschise.

 • Modelele deschise au cel mai natural sunet. Din păcate, nu tăie nici un zgomot extern, nici muzica în sine, dar pentru acasă această opțiune va fi foarte bună.
 • Căștile închise au tăiat bine sunetele din exterior, iar unele modele sună ușor diferite de cele deschise, deși de obicei acest tip este caracterizat prin amplificarea frecvențelor joase.
 • Modelele semi-deschise reprezintă un compromis în care producătorii de echipamente audio au încercat să combine cele mai bune proprietăți ale celor două tipuri anterioare și să minimalizeze defectele.

Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Să sălvăm alimente pe drum ne poate ajuta auto-frigider; sau geanta izotermică; sau un congelator. Sarcina principală și foarte evidentă a frigiderelor auto este depozitarea alimentelor pe drum timp îndelungat.

30.11.-0001