• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Toți oamenii iubesc vara,  pentru că pot să se odihnească și să savureze un frigărui gustos. Dar ce putem face, dacă vrem carnea suculentă în alt anotimp? Atunci în ajutor vine aparatul electric pentru frigărui, care nu ocupa mult loc. Aproape toate aparatele electrice pentru frigărui sunt similare, de aceea alegerea cel mai bun, u este atât de ușor.

Ce criterii trebuie să respectăm înainte de cumpărare?

 • Recomandăm să alegeți aparatul electric pentru frigărui care este făcut din oțel inoxidabil, pentru că aparatul făcut din acest material va trăi mult timp. În afara de asta suprafața de oțel este considerată cea mai igienică pentru pregătirea bucatelor.
 • Există încă o nuanță, pe care trebuie să o luăm în considerare - capacitatea aparatului. Dacă aveți o bucătărie mare, puteți cumpăra un aparat electric pentru 8 ace. Pentru un spațiu mic ar fi mai bine să alegeți ceva mai modest – pentru 4 ace.
 • Tebuie să ne gândim și la detalii: curățarea și păstrarea aparatului. Astfel, aparatul electric pentru frigărui poate fi întreg și demontabil, de aceea putem spune cu siguranță că varianta a doua este mai comodă, pentru că toate fragmentele aparatului pot fi spălate ușor și păstrate separat unele de altele.

Tipurile aparatului

Aparatele electrice pentru frigărui pot fi de două feluri:

 1. verticale
 2. orizontale

Primul tip, în care acele pentru frigărui se află în poziția verticală, sunt mai ușoare de a fi folosite, pentru că grăsimea produsă în procesul pregătirii se scurge într-un container special. Bucatele pregătite în acest aparat sunt mai bune pentru sănătate.

Aparatele orizontale (grile electrice) sunt mai compacte, adică în ele puteți pune mai multe ace decât în cele verticale. Prin urmare pregătiți în același timp mai multă carne și serviți mai mulți oameni.

Principiul de lucru

Prelucrarea termică a produselor transportate în aparat se efectuiază cu ajutorul elementelor de încălzire, care în timpul pregătirii, ajung la aproximativ 180 de grade Celsius. Pentru a găti carnea, legumele și alte alimente, este necesar ca aceste produse să fie așezate pe ace în așa mod ca lamele lor să fie introduse în canale speciale,  disponibile în partea de jos a platformei. Elementele de încălzire ajung la o temperatură dorită în cinci minute și pot să păstreze o temperatură permanentă pe tot parcursul procesului de preparare.

Sperăm că acest articol Vă va ajuta în alegerea unui aparat pentru frigărui. Dacă aveți întrebări, vă puteți adresa consultanților în magazinul nostru Bomba.


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Ce trebuie să știți înainte de a alege un suport pentru televizor? Dacă cineva poate să pună televizorul peste un raft și să se oprească la asta, atunci altul ar dori să fixeze televizorul pe perete.

30.11.-0001