La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Fă cunoștință cu o inovație care-ți taie respirația și cu un ecran ce revoluționează televizoarele LCD. Descoperă magia televizoarelor LG QNED Mini LED chiar acum.

Arată uimitor, indiferent dacă este pornit sau oprit

LG QNED Mini LED este conceput pentru a impresiona. Cu un design foarte subțire și rame subțiri, acesta poate fi montat foarte simplu pe perete. Da, inclusiv și televizorul cu cea mai mare diagonală de 86 inchi - LG QNED Mini LED Ultra Large.

Imagini nemaiîntâlnite până acum

Mini LED-urile în combinație cu tehnologiile Quantum Dot și NanoCell îți oferă imagini impresionante, nuanțe de negru mai profunde și culori mai vibrante.

LG QNED Mini LED dispune de aproximativ 30 000 de LED-uri Mini și de 2500 de zone unice de estompare. Mini LED-urile reprezintă o tehnologie avansată a sursei de lumină, care sunt semnificativ mai mici decât luminile de fundal găsite în afișajele LCD convenționale.

Rezultatul – imagini mai luminoase, nuanțe de negru uimitoare și efect redus de halou chiar și în cele mai întunecate scene. Filmele, serialele și meciurile – absolut orice ai privi este mai real și mai captivant.

100% volum al culorilor și 100% consistență a culorilor

Certificat independent de Intertek, 100% Volum de culoare, înseamnă că LG QNED Mini LED poate exprima 100% din spectrul DCI-P3 într-un spațiu de culoare. Indiferent de cât de luminos sau întunecat este ecranul culorile pe care le vezi rămân vii și realiste.

Iar cu 100% consistență a culorilor, tot ceea ce urmăriți pe televizorul LG QNED Mini LED este afișat cu culori bogate, originale, chiar și atunci când este văzut din unghiuri largi.

Frumusețea culorilor se poate vedea chiar și pe ecranul uriaș de 86 de inchi. LG QNED Mini LED Ultra Large are un ecran de proporții epice, datorită căruia vă veți putea bucura de o experiență de vizionare fără compromisuri.

Real 8K – rezoluție incredibilă, claritate uimitoare

LG QNED Mini LED datorită tehnologiei Real 8K oferă imagini cu un nivel incredibil de detaliu pentru o experiență de vizionare cu adevărat spectaculoasă.

Cel mai uimitor – procesorul AI utilizează algoritmi de învățare profundă pentru a analiza ceea ce urmăriți și a transforma conținutul non-nativ 8K în 8K. Chiar și pe ecranul uriaș de 85 de inchi diferența de calitate este vizibilă.

LG QNED Mini LED – televizorul care îi va satisface și pe experți! Te așteptăm în magazinul Bomba să-l descoperi.


Compania LG pune la dispozitia DVS o gamă largă de aspiratoare dotate cu numeroase functii si la cele mai bune prețuri.

04.03.2021

Putere de aspirare incredibilă de până la 200 W pentru o curățare ultra avansată aspirator vertical Samsung Jet

09.11.2020

Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități! 100 000 de produse într-un singur click – aceasta este BOMBA.MD! Noi ne străduim să facem shopingul pentru Dvs simplu și accesibil…

21.09.2020