• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

În multe cazuri, oamenii sunt obișnuiți să vadă numele "HyperX" și "Kingston" pe stick-uri și SSD-uri, fără să știe că această companie produce și echipamente profesionale de gaming. Cu toate acestea, acest lucru este adevărat și, mai mult decât atât, HyperX produce unelte foarte serioase, poate chiar mai serioase decât unele branduri de gaming "colorate". Nu ar trebui să vă mirați: plăcile HyperX de mult timp ocupă poziții solide în unitățile de sistem ale entuziaștilor de hardware PC.

Kingston

Kingston Technology a fost înființată în 1987. În acea perioadă, a apărut sistemul de operare MS-DOS versiunea 3.30, a fost lansat primul joc din seria Metal Gear și a început "a treia generație" de dezvoltare a computerelor. A fost perioada luptei producătorilor pentru "memorie": a apărut primul computer cu memorie RAM de 640 KB - valoarea standard pentru viitoarele versiuni DOS.

Imigranții din Taiwan, John Tu și David Sun, au dezvoltat module de memorie realizate prin tehnologia montajului superficial, și apoi au început să upgradeze procesoare. De la începutul anilor '90, importanța Kingston în lumea cipurilor a crescut exponențial - compania a ajuns treptat lider în producția de RAM, apoi de unități flash, și mai recent, de SSD-uri.

Brandul Kingston a devenit un simbol al calității - și nu sunt doar vorbe goale. Gândiți-vă cum ați ales un laptop: modulele de memorie Kingston au avut un efect magic în locul modulelor anonime chinezești. Și când cumpărați un stick USB cu un buget limitat, vă uitați cu visare la modelele cu imaginea unui idol roșu sculptat. În paralel cu dezvoltarea cipurilor, corporația se ocupă și cu toate serviciile conexe: programe de diagnosticare a memoriei, tehnologii de overclocking și instrumente pentru creșterea performanței PC-ului.

HyperX

Brandul HyperX (nu trebuie confundat cu britanicul Hiper) este o divizie a Kingston, care a primit cele mai de top și atractive dezvoltări ale corporației. Dacă ar fi să simplificăm, Kingston se ocupă de munca premergătoare meticuloasă, iar HyperX aduce în fața publicului (și profesioniștilor) gadget-urile avansate ale companiei.

Divizia a devenit un sub-brand independent la începutul anilor 2000, debutând cu noile module de memorie DDR1 de înaltă performanță. Ultimul simbol a crescut de la "1" și până la "4" mai rapid decât alte mărci de memorie RAM, iar unele soluții au făcut chiar din HyperX un pionier în dezvoltări. De exemplu, în 2010, compania a lansat primul cip LoVo cu o frecvență de 1600 MHz și o tensiune de 1,35 V, iar un an mai târziu, primul DDR3 cu frecvență automată crescută.

În general, HyperX a fost adesea "primul" în multe privințe. Sub această marcă au fost lansate primele SSD-uri, primele stick-uri cu tehnologia Windows to Go, primul stick USB de 1 terabyte și prima memorie RAM de 64 GB. Pe lângă prime, compania a deținut și recorduri de performanță: în 2014, HyperX a stabilit un record mondial pentru frecvența de overclock a memoriei, iar în 2015 a prezentat cele mai rapide SSD-uri din lume cu interfață PCIe.

Participarea activă la procesele de overclocking și optimizarea performanței au făcut din HyperX un bun prieten al oricărui gamer. Totul a condus la extinderea domeniului de activitate în disciplinele de e-sport.

Periferice de gaming

HyperX a început să dezvolte un nou tip de dispozitive cu responsabilitate remarcabilă. În ciuda meritelor descrise în secțiunile anterioare, brandul nu s-a aruncat în flăcări, ci a prezentat mai întâi tăvi profesionale pentru mouse-uri (și acest lucru nu a fost ușor deloc), precum și prima sa cască de gaming. În dezvoltarea acesteia, HyperX a apelat la ajutorul companiei suedeze QPad - unul dintre pionierii producției de gaming (încă din vremea primului Quake).

Căștile au fost denumite HyperX Cloud - ele au devenit baza liniei de căști profesionale pe care HyperX le produce acum. Este îmbucurător faptul că compania acordă o atenție mai mare funcționalității căștilor sale, în special a caracteristicilor utile esportivilor - cum ar fi profilurile rapid schimbabile pentru shootere. Designul nu a fost nici el neglijat: gadget-urile HyperX arată elegant și sobru, predominant în negru, cu elemente decorative roșii sau gri.

HyperX Cloud Revolver

Astfel, modelele populare de căști ale mărcii sunt modelele Cloud Revolver și Cloud Revolver S. Aici, HyperX a aplicat cele mai avansate dezvoltări ale sale. Aceste căști de gaming over-ear sunt umplute cu spumă cu memorie. Bandoul bidimensional al căștilor este realizat dintr-un strat larg ajustabil și o curea elastică subțire - căștile nu apasă deloc pe cap în zona tâmplelor sau la spate. Greutatea modelului este de 376 g.

Microfonul lung și sensibil este reglabil în două locuri și este echipat cu tehnologie de reducere a zgomotului. În general, HyperX a acordat o atenție specială microfonului său: claritatea înaltă a vocii transmise este confirmată de certificatele Discord și TeamSpeak. În ceea ce privește diferențele dintre cele două modele - căștile Revolver S susțin virtualizarea sunetului pe 7.1 canale. Ambele dispozitive sunt dotate cu telecomenzi USB discrete.

HyperX Cloud II

Modelele mai clasice în asortimentul HyperX sunt "moștenitorii" primelor "Cloud" - Cloud II cu sistem de sunet 7.1 canale și Cloud Alpha Pro Game. Căștile arată aproape identic, diferența fiind perforațiile suporturilor pentru căști. Alpha Pro Game a fost creat în colaborare cu gameri și esportivi profesioniști, care au participat la grupuri de testare și sesiuni de joc de ore întregi. Microfoanele mari și sferice ale ambelor modele sunt montate pe brațe flexibile.

HyperX Stinger

În arsenalul HyperX există și opțiuni mai accesibile pentru căști de gaming. Acestea includ Cloud Stinger și Cloud Core ProGame. Stinger-ul ușor de 275 g este destinat gamerilor "mobili" care utilizează diverse dispozitive, iar modelul Core este conceput pentru o sunetă echilibrată maximă, cu o redare profundă a basurilor. Dispozitivele sunt echipate cu difuzoare de 50 mm și au microfoane mari reglabile pentru transmiterea vocii. Modelul Core se poate lăuda și cu un cadru din aluminiu durabil.

Tastaturi și mouse-uri

Probabil cel mai important instrument pentru un gamer de e-sport - tastaturile și mouse-urile fac parte și ele din arsenalul "gamer" al HyperX. Primele sunt reprezentate de modele mecanice Alloy FPS și puțin mai scumpele Alloy Elite. Aici sunt folosite comutatoare mecanice tactice Cherry MX Brown, orientate spre o precizie înaltă și o reacție imediată a confirmării apăsării. Tastaturile ambelor dispozitive pot rezista la peste 50 de milioane de apăsări.

Pentru multi-apăsări și stabilitate în executarea combo-urilor, sunt responsabile tehnologiile Anti-Ghosting și N-Key-Rollover - puteți apăsa un număr nelimitat de taste simultan. De asemenea, nu a fost omisă funcția comună a majorității tastaturilor de gaming, luminozitatea, și taste multimedia, inclusiv un regulator de volum convenabil.

Principalele diferențe între modelul Elite și FPS - în cadru de oțel solid al carcasei și suportul opțional și detasabil pentru încheietură. Toate celelalte bonusuri și caracteristici sunt prezente în ambele modele. Printre acestea se numără capace suplimentare pentru taste cu un instrument de schimbare, o husă portabilă etc.

Un exemplu de mouse HyperX este modelul Pulsefire FPS. Acest dispozitiv ieftin va fi perfect pentru începătorii gamer, iar din punct de vedere funcțional, poate concura cu instrumente profesionale. Mouse-ul are o carcasă ergonomică cu o acoperire mată antiderapantă, picioare mari pentru alunecare lină pe covoraș și un buton pentru schimbarea rapidă a sensibilității. Valoarea maximă a DPI este de 3200 puncte.

În ansamblu, HyperX este o companie serioasă care se ocupă de periferice de gaming. Mai puține lumini, dar mai multe fapte - aceasta ar putea fi deviza sa. Cu toate acestea, nu s-a putut face fără lumini - și, mai presus de toate, lumini de foc ale victoriei olimpice pentru jucătorii care au ales dispozitivele HyperX pentru munca lor.


Aproape toate aspiratoarele moderne sunt echipate cu filtre HEPA, care ar trebui să se schimbe cel puțin 1-2 ori pe an. De aceea, toate sunt detașabile, iar magazinele noastre oferă o gamă largă de produse.

06.09.2019

LG ARTCOOL Gallery este alegerea tocmai potrivită, în cazul în care căutați mai mult decât un simplu aparat de aer condiționat.

20.08.2019

GIANT este prietenul Vostru de încredere pe orice drum, potecă sau traseu care se întinde în faţa voastră. Suntem mândri că suntem parte a aventurilor Voastre.

08.08.2019

Добро пожаловать в мир удивительных гаджетов Promate Technologies - мирового лидера по проектированию и производству электроники.

27.06.2019