• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

Mai toate aspiratoarele moderne sunt echipate cu filtru HEPA. Aceste filtre îndeplinesc o funcție extrem de importantă - rețin particulele de praf din fluxul de aer care iese din aspirator. Se presupune că pe parcursul întregii perioade de utilizare a aspiratorului, care este de cel puțin 3-5 ani, filtrul HEPA trebuie schimbat cel puțin de 1-2 ori pe an. De aceea, aceste filtre sunt detașabile și magazinele noastre oferă o gamă largă de astfel de produse.

Termenul "HEPA" se pronunță "HEPA-filtru" în limba rusă. Însuși termenul "HEPA" este o abreviere în limba engleză care înseamnă "High Efficiency Particulate Arrestance", ceea ce înseamnă reținerea eficientă a particulelor (vezi Wikipedia).

Din păcate, nu există un filtru HEPA universal! Fiecare model de aspirator are propria sa formă de montare. Pentru a afla care filtru HEPA este compatibil cu aspiratorul dumneavoastră, trebuie să cunoașteți marca comercială (brandul) și modelul aspiratorului. Această informație este ușor accesibilă, deoarece este indicată pe partea din spate a aspiratorului.

Știind modelul aspiratorului, este foarte ușor să selectați un filtru HEPA potrivit. Dar de ce este acest lucru atât de important?

Problema constă în faptul că praful aspirat de fluxul de aer ajunge în principal în sacul de colectare a prafului sau în camera de primit praf. Cu toate acestea, aerul trece mai departe, transportând cu el particule foarte fine de praf care au reușit să treacă prin filtrul principal de praf. Aceste particule fine de praf sunt captate de filtrul motorului, care protejează motorul aspiratorului de uzură, iar în ultima etapă, pentru a vă asigura că respirați cel mai curat aer, ultimele particule de praf sunt reținute de filtru HEPA.

Doriți prospețime și aer curat în casa dumneavoastră?

Doriți ca aspiratorul dumneavoastră să își păstreze puterea și să funcționeze mult timp?

Consultați consilierii noștri pentru ajutor! Vom selecta cu siguranță un filtru HEPA potrivit pentru aspiratorul dumneavoastră și toate preocupările vor dispărea!

În aspiratoarele moderne, pe lângă filtrele motorului tradiționale și microfiltrele (pentru o curățare mai aspră), sunt din ce în ce mai utilizate filtrele de curățare fină HEPA (High Efficiency Particulate Air).

Aceasta este justificată în special pentru persoanele care suferă de astm și alergii, deoarece aceste filtre asigură o retenție eficientă a sporilor de mucegai, a produselor de viață ale acarienilor de praf, a bacteriilor și a alergenilor.

Filtrele HEPA sunt clasificate în funcție de clasa de filtrare de la H10 la H14, cu eficiență de retenție a particulelor de 0,3 microni (0,0003 mm) între 99,97% și 99,995%. Filtrele NERA Filtero corespund claselor de filtrare de la N10 la N12.

Materialul filtrelor HEPA este format din fibre aranjate haotic, principalele caracteristici fiind diametrul și densitatea fibrelor, precum și grosimea filtrului. Fibrele aranjate haotic asigură o eficiență maximă de filtrare și determină principiul de filtrare al filtrului HEPA, care este diferit de principiul filtrelor membrane (grilaje), unde sunt reținute doar particulele mai mari decât celulele filtrante. Filtrele HEPA Filtero sunt concepute pentru a fi utilizate în aspiratoarele majorității mărcilor cunoscute, cum ar fi Thomas, Bosch, Siemens, Electrolux, Philips, Samsung și multe altele.


LG ARTCOOL Gallery este alegerea tocmai potrivită, în cazul în care căutați mai mult decât un simplu aparat de aer condiționat.

20.08.2019

GIANT este prietenul Vostru de încredere pe orice drum, potecă sau traseu care se întinde în faţa voastră. Suntem mândri că suntem parte a aventurilor Voastre.

08.08.2019

Добро пожаловать в мир удивительных гаджетов Promate Technologies - мирового лидера по проектированию и производству электроники.

27.06.2019

Nu aveți spațiu suficient pentru păstrarea produselor alimentare? Cu aceleași dimensiuni în exterior Samsung SpaceMax are mai mult spațiu în interior! Pentru a păstra totul ce gătește bunica!

07.06.2019