• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

Promate Technologies este un lider mondial în proiectarea și fabricarea de produse electronice, cu o vastă experiență în dezvoltarea de produse și capacități integrate vertical. Promate se mândrește cu o linie de produse diversificată, inclusiv accesorii mobile, periferice IT, dispozitive pentru îmbunătățirea fotografiei, gadgeturi digitale, electronice de uz casnic și multe altele.

Istoria Promate Technologies a început în Taipei (Taiwan) la începutul anului 2001, ca proiect al unui grup de lideri din industrie de la ASUS, Foxconn și Pegatron. Astăzi, după numeroase premii și recunoașterea a milioane de clienți, Promate Technologies este un furnizor de top de accesorii și gadgeturi pentru smartphone-uri și tablete.  

17 linii de producție fabrică zilnic accesorii mobile tehnologice, dispozitive audio și periferice, gadgeturi digitale, produse pentru auto și biciclete, genți, rucsacuri și multe altele. În fiecare an, compania crește și se dezvoltă în toate direcțiile. Gama de modele include peste 1000 de gadgeturi și accesorii, fiind una dintre cele mai mari din lume.

Azi Promate este vândut în 156 de țări, pe rafturile a mii de puncte de vânzare și magazine din întreaga lume.

Scopul principal și forța motrice a Promate Technologies este Tehnologia pentru viață.

Bine ați venit în lumea uimitoare a gadgeturilor Promate!


Nu aveți spațiu suficient pentru păstrarea produselor alimentare? Cu aceleași dimensiuni în exterior Samsung SpaceMax are mai mult spațiu în interior! Pentru a păstra totul ce gătește bunica!

07.06.2019

Cuptoarele cu microunde, echipate cu un magnetron invertor LG NeoChef cu un design unic, gândit până la cel mai mic detaliu, vă vor oferi un farmec unic interiorului dvs.

06.06.2019

Samsung QLED 8K Q900R te va purta în profunzimea realității la un nivel aproape infinit, încât simți că ești chiar în mijlocul scenei și că fiecare detaliu devine aproape palpabil.

29.01.2019

Cu o durată lungă de viață a bateriei și suport tehnologic cu Bluetooth, boxele JBL reprezintă cea mai bună modalitate de a asculta muzică calitativă în afara casei.

22.01.2019