• Tehnica de bucatarie
  • Aparate de uz casnic
  • GSM, TV si electrocasnice
  • Laptopuri si echipamente IT
  • Sport si activitati
  • Frumusete si sanatate
  • Casă și grădină
  • Tehnica auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Efect de imersiune inegalabil! Producătorul de electronice și electrocasnice LG, promite că niciun alt televizor nu vă va oferi un astfel de efect de „prezență” în interior. Cu acest dispozitiv, veți simți întotdeauna că vedeți exact ceea ce a intenționat creatorul.

Matrice inovatoare de pixeli

Seria LG OLED TV este cea mai recentă generație de televizoare cu o inovatoare matrice de pixeli cu auto-iluminare. Calitatea premium, simplețea elegantă și un design modern care prezintă televizorul ca obiect de artă sunt trăsăturile distinctive ale acestor televizoare.

Tehnologia OLED aduce o serie de beneficii în casa ta:

Primul dintre acestea este un parametru de contrast și luminozitate foarte înalt, la un consum de energie redus comparativ cu alte televizoare, adică economisiți energie electrică.

În al doilea rând, display-ul OLED este mult mai subțire decât oricare altul, chiar și decât cel mai subțire, ecran LCD modern - grosimea  ecranului OLED este de câțiva milimetri (numărat pe degetele unei mâni). Acest lucru permite crearea panourilor cu adevărat subțiri care se încadrează armonios în interiorul dvs.

Al treilea avantaj provine direct din primul și al doilea: cu tehnologia OLED obțineți un ecran cu o rezoluție mai mare în raport cu dimensiunea fizică a acestuia. Asta este important. Acum aveți unghiuri de vizualizare și mai mari în comparație cu alte televizoare: puteți privi imaginea din orice unghi fără a pierde calitatea.

Procesorul AI α9 (Alpha9) este optimizat special pentru televizoarele LG  OLED. Cu acesta, fiecare imagine devine complet detaliată, luminoasă și intensă. Procesorul inteligent α9 acum analizează milioane de imagini folosind un algoritm complex și îmbunătățește calitatea imaginii și a sunetului. Bucura-te de detalii uluitoare și un sunet incredibil, precum ai fi cufundat în realitatea din ecran.

Recunoașterea comenzilor vocale, nu neapărat presetate precum la alte mărci, televizorul se adaptează vocii, intonației și memorează solicitările anterioare. Puteți cere prognoza meteo, întreba cine este regizorul filmului pe care îl vizionați, dacă sunteți fan al football-lui, el vă va recomanda, când și unde să vizionați meciul dorit (trebuie să aveți conexiune la Internet).

Algoritmul LG AI a fost dezvoltat folosind o cantitate imensă de date colectate din întreaga lume. Folosind aceste date, procesorul inteligent α9 recunoaște imaginea originală și apoi o îmbunătățește pe ecran în conformitate cu realitatea.

Tehnologii cu renume mondial

Televizoarele includ tehnologia Dolby Vision ™ și Dolby Atmos®. Acestea sunt tehnologii cu renume mondial pentru procesarea conținutului video și audio. Ele creează un efect cinematografic fără pierderea calității datorită optimizării imaginii și sunetului. Efectele sonore sunt reproduse pentru tine într-un mod inedit: în filme ele te cuprind, iar vocea ancorei de știri devine mai clară. Prin recunoașterea genului și identificarea sursei de sunet, procesorul inteligent α9 oferă setările optime ale acestuia.  De asemenea, el convertește 2 canale audio în sunet virtual 5.1.

Incredibil, dar adevărat

Creatorii OLED TV susțin că cea mai importantă culoare este negrul. Televizorul OLED de la LG oferă o culoare perfect neagră cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare care își pot controla individual luminozitatea. El dezvăluie bogăția culorii din spectru, dezvăluie detalii ascunse. Chiar și regizorii de la Hollywood au apreciat frumusețea negrului perfect.

Ești parte din jocul de la TV

Pentru iubitorii de jocuri, de asemenea există avantaje. Datorită OLED BLACK imersiunea în joc este foarte realistă. Procesul de joc 4K HDR oferă culori și mai bogate, chiar și atunci când este privit dintr-un unghi larg. Sunetul virtual în format 5.1 creează o atmosferă de spectacol teatral și te transpune complet în joc.


Fără fire?

Un alt aspect important atunci când alegeți un televizor: Scapi de încurcătura firelor. Organizer-ul de cabluri păstrează toate conexiunile perfect aranjate, astfel încât camera dvs. să rămână întotdeauna curată, iar firele ascunse din vizor.


Companie TP Vision a anunțat lansarea vânzărilor de televizoare Philips din noua serie Performance 2019. The One este perfect până la ultimul pixel

24.10.2019

Tehnologii avansate pentru prospețimea maximă a produselor

23.10.2019

Aproape toate aspiratoarele moderne sunt echipate cu filtre HEPA, care ar trebui să se schimbe cel puțin 1-2 ori pe an. De aceea, toate sunt detașabile, iar magazinele noastre oferă o gamă largă de produse.

06.09.2019

HyperX- este un gaming brand care produce căști de jocuri, mouse-uri, tastaturi și alte periferice pentru jocuri.

26.08.2019