Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Ceasurile inteligente Black Shark S1 Pro vin cu inteligență artificială încorporat.

Brandul Black Shark, care este o submarca și o divizie a companiei chineze Xiaomi, a lansat ceasuri inteligente S1 Pro cu suport ChatGPT și mod de urmărire a sănătății pentru gameri. În prezent, acest dispozitiv este cel mai avansat al brandului. Pe lângă suportul pentru chat-bot, ceasurile au primit o mulțime de funcții utile, apreciate nu doar de gameri, ci și de utilizatorii obișnuiți. Haideți să le analizăm mai atent.

Cum arată ceasurile Black Shark S1 Pro?

S1 Pro - sunt ceasuri inteligente de formă rotundă, echipate cu un ecran de tip AMOLED cu o diagonală de 1,43 inch, rezoluție de 466×466 pixeli și o luminozitate maximă de 600 de nits. Frecvența de actualizare a ecranului este de 60 Hz.

ceasuri inteligente xiaomi

Dispozitivului este fabricat din metal și oferă protecție împotriva apei și a prafului conform standardului IP68. Pe una dintre extremitățile carcasei se află două butoane funcționale și o capăt de înșurubare rotativ, ceea ce, fără îndoială, adaugă stil gadgetului. Prin utilizarea capătului de înșurubare, se poate naviga cu ușurință în meniu - o caracteristică interesantă care nu este atât de des întâlnită la modelele mai accesibile de ceasuri inteligente.

Alte caracteristici ale gadget-ului

Ceasurile sunt echipate cu un „ajutor” vocal care funcționează cu ChatGPT. Poate fi activat din meniul principal - este suficient să puneți o întrebare, iar botul va genera un răspuns. Alte caracteristici interesante ale ceasurilor inteligente Black Shark S1 Pro includ:

 • Suport pentru apeluri Bluetooth
 • Peste 100 de regimuri sportive
 • Modul NFC pentru plăți fără contact
 • Suport pentru încărcare magnetică rapidă
 • Până la 15 zile de autonomie

O altă funcție interesantă este modul gamer, în care se poate măsura pulsul și nivelul de stres. De fapt, aceasta este o funcție destul de utilă în timpul jocurilor intense. Ceasurile inteligente Black Shark S1 Pro sunt disponibile în culorile neagre și albastre, la un preț de doar 69 de dolari.

Reamintim că brandul Black Shark se specializează în dezvoltarea și producția de dispozitive de gaming tehnologice. În portofoliul brandului se regăsesc nu doar ceasuri inteligente, ci și smartphone-uri de gaming.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Ești amețit de pregătiri și nici măcar nu ai început să alegi un cadou pentru copilul tău? Acordă-ți o mică pauză și aruncă-te în lectura "sfaturilor" de la magazinul Bomba. Avem pentru tine câteva idei minunate care îți vor surprinde copilul.

30.11.-0001