Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Aparate de aer condiționat

Selectarea unui aparat de aer condiționat pentru un apartament este o sarcină destul de responsabilă. Un aparat de aer condiționat de cameră este o achiziție pe termen lung. Acesta este un dispozitiv conceput pentru a face aerul din interior confortabil pentru locatari. Cumpărarea unui aparat de aer condiționat invertor sau a unui dispozitiv cu funcție de dezumidificare este o chestiune de gust și de nevoi personale, deci este important să aveți un număr mare de opțiuni din care să alegeți. Veți găsi tot de ce aveți nevoie în magazinul online Bomba.MD.

La ce să atragi atenția atunci când cumperi  un aparat de aer condiționat

Alegerea  unui dispozitiv de răcire care să vi se potrivească la maximum poate fi uneori extrem de problematică. Din acest motiv, atunci când alegeți, ar trebui să acordați atenție următoarelor caracteristici:

 1. Este necesar să alegeți un aparat de aer condiționat în funcție de tipul camerei. Dacă dimensiunea și aspectul său permit o instalare reușită, atunci cea mai bună opțiune în acest caz ar fi un sistem divizat. Dacă aveți o cabană la țară pe care o vizitați rar, dar doriți aer rece în cameră, ar trebui să acordați atenție modelelor de podea și pentru ferestre a aparatelor de aer condiționat.
 2.  Este important să nu economisiți bani pe dispozitiv. Cu toate acestea, un aparat de aer condiționat este un aparat electric de la care se solicită o bună încredere. Prin urmare, în cazul unor astfel de dispozitive, este important să faceți o alegere în favoarea produselor de marcă. Companiile care produc tehnologie de mulți ani știu exact cum să creeze dispozitive cu o durată lungă de viață.
 3.  O mare parte din eficiența unui aparat de aer condiționat depinde de modul în care a fost instalat. Este important să efectuați monitorizarea companiilor care sunt angajate în instalarea sistemelor de răcire chiar înainte de achiziție. Dintre acestea, trebuie să o alegeți pe cea în care să aveți încredere. Pentru a face acest lucru, ar trebui să citiți cu atenție recenziile clienților anteriori. Opțional, vă puteți consulta cu prietenii.

Sisteme split

Pentru a achiziționa un dispozitiv pentru răcirea temperaturii aerului, mulți utilizatori optează pentru sisteme separate. Cuvântul „separat”, care înseamnă împărțire, în titlu nu este întâmplător. Astfel de sisteme de aer condiționat constau din două părți. Prima este unitatea interioară, care este responsabilă pentru menținerea microclimatului adecvat în cameră. Al doilea este un bloc extern situat la exteriorul peretelui. Acestea sunt interconectate prin cabluri și tuburi electrice prin care curge freonul de agent frigorific. Astfel de caracteristici de proiectare fac posibilă scoaterea părții zgomotoase a compresorului în mediul extern, astfel încât nimic să nu interfereze cu liniștea confortabilă din casă. Când achiziționați acest dispozitiv, trebuie să vă amintiți că are nevoie de îngrijire și profilaxie. În special, filtrele trebuie curățate periodic.

Puterea

Câtă putere ar trebui să aibă un aparat de aer condiționat pentru o casă? În primul rând, acest lucru este determinat de dimensiunea camerei pe care o va răci. Conform calculelor specialiștilor, 1 kilowatt de putere poate răcori efectiv 10 m2 din zonă. În consecință, este necesar să comparați zona apartamentului cu opțiunile disponibile pentru aparatul de aer condiționat. Acest lucru vă va permite să eliminați imediat dispozitivele necorespunzătoare și să faceți cea mai optimă alegere.

Magazinul online Bomba.MD are o gamă largă de diverse produse. Aici puteți găsi întotdeauna fără efort produsul la care visați de mult timp la cel mai bun preț. Unul dintre avantajele Bomba.MD este livrarea sa extrem de rapidă. Atât la Chișinău, cât și în orice localitate din Moldova, comanda dvs. va ajunge cât mai repede posibil.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

În perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie 2020, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: «Avantaj dublu cu Vitek. Procurară tehnica Vitek în valoare de la 999 lei și participă la extragerea momentană a premiilor de valoare!»

30.11.-0001