Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Smartphone-ul care rezistă un maraton

Încărcarea bateriei este dezastruos de scăzută și smartphone-ul tău rămâne adesea fără energie în cel mai nepotrivit moment? Trebuie doar să-l vezi - a fost anunțat un smartphone tank cu o baterie uriașă de 23.800 mAh! Credeți-mă pe cuvânt, această capacitate a bateriei va rezista mult timp. Smartphone-ul se numește Unihertz 8849 Tank 3, iar ideea creării sale aparține sub-brandului Unihertz.

Cum arată un smartphone tank?

Cea de-a treia iterație a gadgetului a primit același design ca și cea de-a doua generație de smartphone-uri. În exterior, este în continuare aceeași "cărămidă" uriașă din cauciuc-metal indestructibil, care cântărește nici mult, nici puțin 666 de grame. Pentru comparație, cel mai dimensional smartphone Apple iPhone 15 Pro Max cântărește 221 de grame. Dar grosimea corpului dispozitivului nu este deloc nesemnificativă - 31 mm! Marginile smartphone-ului sunt realizate din metal, iar restul corpului este din plastic. Nu este clar încă cât de confortabil va fi să transportați un astfel de dispozitiv uriaș în buzunarul din spate al pantalonilor. Dar, cel mai probabil, pentru un astfel de dispozitiv va fi mai bine să folosiți o geantă de umăr.

smartphone-uri

Să ne concentrăm asupra bateriei. Potrivit Unihertz, o singură baterie de 23.800 mAh va fi suficientă pentru 75 de zile în modul de așteptare, 5 zile de convorbiri, 2 zile de vizionare video continuă sau 1,5 zile de jocuri continue. În plus, dispozitivul poate fi folosit ca powerbank.

Telefonul Unihertz 8849 Tank 3 are un ecran IPS de 6,79 inci cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz.

Specificații tehnice și " șmecherii " neobișnuite ale 8849 Tank 3

Se pare că de data aceasta compania Unihertz a decis să se concentreze pe deplin pe umplutura dispozitivului. Se poate spune cu siguranță că nici un alt smartphone nu are un astfel de caracteristici ca 8849 Tank 3. Parametrii tehnici ai smartphone-ului:

 • Procesor MediaTek Dimensity 8200 care oferă performanțe uimitoare și practic zero throttling;
 • ROM: 512GB;
 • RAM: 16GB;
 • Baterie de 23.800 mAh - pur și simplu o baterie uriașă, cu o valoare reală a capacității;
 • Încărcare rapidă cu un record de 120W;
 • Cameră principală triplă: senzor principal cu auto focus de 200MP + cameră de vedere pe timp de noapte de 64MP + cameră cu unghi larg de 50MP;
 • Conector pentru căști de 3,5 mm;
 • Standard de protecție împotriva apei și a prafului IP68.

smartphone in moldova

Printre opțiunile utile și neobișnuite, am dori să menționăm un telemetru cu laser (până la 40 m), care poate calcula distanța până la un obiect. Există, de asemenea, un senzor IR pentru controlul aparatelor electrocasnice, o lanternă cu LED cu o luminozitate de 1200 de lumeni, două taste laterale ce pot fi personalizate și dispune de un modul NFC.

Unihertz 8849 Tank 3 este o opțiune ultimatum pentru acei utilizatori care caută performanțe ieșite din comun în smartphone-uri.

Asta este tot pentru moment! Rămâneți alături de BOMBA și veți fi mereu la curent cu cele mai interesante și neobișnuite anunțuri din lumea tehnologiei!


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Carcasă, tip de dispozitiv, gama de funcții și opțiuni de instalare - cum să alegeți mai departe un aparat de aer condiționat în articolul ✪BLOG BOMBA✪

30.11.-0001