• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Xiaomi nu s-a temut niciodată să depășescă limitele posibilului și dacă compania poate reuși să organizeze două lansări de produse noi în octombrie, atunci de ce nu? În cadrul prezentării obișnuite din octombrie, Xiaomi a anunțat linia de smartphone-uri Xiaomi 14 și ceasul inteligent Watch S3. Flagship-urile au fost primele smartphone-uri ale companiei care rulează pe sistemul său proprietar HyperOS, cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, au primit specificații maxime și camere foto grozave. Haideți să le analizăm mai îndeaproape.

Versiunea de bază a modelului Xiaomi 14

Flagship-ul compact are un design pătrat, cu un modul de cameră de formă la fel de pătrată pe suprafața din spate. Smartphone-ul Xiaomi primește un ecran de 6,36 inci cu o rată de reîmprospătare de 1-120Hz, iar luminozitatea maximă a atins 3000 de nits - cea mai mare luminozitate a ecranului din smartphone-uri de până acum. Dar cel mai interesant este faptul că Xiaomi 14 a obținut margini mai subțiri decât cele ale smartphone-urilor de ultimă generație ale Apple: 1,71 mm în partea inferioară și 1,61 mm pe celelalte trei laturi.

xiaomi 14

Noutatea funcționează cu cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, care a fost anunțat cu doar o zi înainte de prezentarea smartphone-ului. Potrivit Qualcomm, noul procesor oferă cu 32% mai multă performanță și 38% mai multă eficiență energetică în comparație cu Snapdragon 8 Gen 2. Alte specificații ale modelului Xiaomi 14:

 • Cameră cu trei senzori: senzor principal de 50MP creat cu Leica, 50MP wide-angle, 50MP telephoto;
 • Cameră frontală de 50MP;
 • RAM: 8, 12, 16GB;
 • PZU: 256GB, 512GB, 1TB;
 • Baterie de 4610mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 90W.

Xiaomi 14 va putea fi cumpărat într-una dintre următoarele nuanțe: negru, alb, verde și roz nano-piele.

Smartphone puternic pentru jocuri Xiaomi 14 Pro

Spre deosebire de versiunea de bază, flagship-ul Xiaomi 14 Pro are un ecran mai mare, de până la 6,73 inci, cu o rezoluție de 2560x1440pix. Noul produs suportă o rată de reîmprospătare adaptivă a ecranului de până la 120 Hz și oferă o luminozitate maximă record de până la 3.000 de nits, la fel ca versiunea de bază.

xiaomi 14 pro

Smartphone 14 Pro rulează, de asemenea, pe procesorul emblematic eficient din punct de vedere energetic Snapdragon 8 Gen 3, iar în tandem cu procesorul grafic Adreno 750 al telefonului va trage chiar și cele mai intense inovații și aplicații de jocuri și aplicații care necesită resurse. Alți parametri ai Xiaomi 14 Pro:

 • Cameră cu trei senzori: senzor principal la 50MP cu deschidere variabilă, ceea ce va permite un control mai precis al expunerii, unghi larg la 50MP, teleobiectiv la 50MP;
 • Cameră frontală: 32MP;
 • RAM: 12, 16GB;
 • PZU: 256GB, 512GB, 1TB;
 • Baterie de 4880mAh cu suport pentru încărcare rapidă prin cablu de 120W, precum și pentru încărcare wireless de 50W.

Telefoanele Xiaomi 14 și Xiaomi 14 Pro primesc un scanner de amprente sub ecran, difuzoare cu Dolby Atmos, modul NFC și rezistență la apă și praf IP68.

Modelul 14 Pro va putea fi cumpărat în culorile negru, alb și verde.

Ceas inteligent "Watch S3" cu lunetă detașabilă

Următorul anunț a fost smartwatch-ul Xiaomi care rulează noul HyperOS. Principalul truc al dispozitivului constă în designul unic al gadgetului. Conform ideii mărcii, utilizatorii nu ar trebui să se mulțumească doar de același design. Noul design al gadgetului vă permite să detașați luneta care înconjoară ecranul și să o schimbați în funcție de starea dvs. de spirit. Pentru o armonie completă a culorilor, producătorul a prevăzut noi cadrane și o schimbare a curelelor. Dispozitivul este livrat cu o pereche de luneta și curea de aceeași culoare.

Xiaomi Watch S3

Ceasul inteligent Watch S3 are un ecran AMOLED de formă rotundă, cu o diagonală de 1,43 inci și o luminozitate de 600 de nits. Carcasa dispozitivului este fabricată din aliaj de aluminiu și a primit un grad de protecție împotriva apei și a prafului conform standardului IP68.

Printre altele, ceasul a primit specificații tehnice îmbunătățite în comparație cu generația anterioară. Caracteristicile funcționale ale ceasului inteligent Xiaomi Watch S3:

 • Monitorizarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge, a caloriilor arse, urmărirea ciclului menstrual și multe altele;
 • Suportă mai mult de 150 de tipuri de antrenamente;
 • Suportă poziționarea prin satelit cu frecvență dublă;
 • Inițierea apelurilor de urgență;
 • Plata prin NFC pentru ceasul inteligent.

Xiaomi spune că bateria va rezista 15 zile de utilizare moderată, iar cu Always-On Display activat, dispozitivul va rezista până la 5 zile.

Unde să cumpărați noi smartphone-uri Xiaomi în Moldova?

Foarte curând, în rețeaua de magazine Bomba vor apărea noi smartphone-uri și smartwatch-uri. Între timp, abonați-vă la știrile noastre, și veți fi mereu la curent cu cele mai noi și interesante noutăți din lumea tehnologiei.


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Vara promite să fie fierbinte, așa că nu vă puteți lipsi de un aparat de aer condiționat. Cum să alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru casă, astfel încât să creeze condiții confortabile de trai în orice perioadă a anului? Citiți mai departe.

29.04.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024