Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

În perioada din 22 octombrie-30 noiembrie 2019, în reţeaua magazinelor Bomba se desfăşoară promoţia

«Procură vesela Verloni de la 300 lei și participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!»

Condiţiile promoţiei:

 

La procurarea veselei Verloni de la 300 lei cumpãrãtorul beneficiazã de un scratch-card şi participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!

Printre premii se numără: vesela Verloni  și posibilitatea de a câștiga unului dintre  3 super-premii - călătorie în Italia pentru doi adulți.

 
Important:

 • echivalentul bănesc  al voucherului turistic nu este emis.

 

 1. Promoţia este valabilă până la epuizarea fondului de premii, cantitatea cadourilor este limitată.
 2. În decursul promoţiei, creditul sau bonus cardul NU FUNCŢIONEAZĂ (cumpărătorul are dreptul de a alege – să participe la promoţie, sau să folosească creditul sau bonus cardul).
 3. La promoţie participă numai persoanele fizice. Condiția principalã pentru ridicarea premiului este posibilitatea organizatorului de a fotografia câştigãtorul împreunã cu premiul. Pe lângã acestea, la necesitate de a prezenta acte de identitate pentru proceduri interne ale organizatorului.                                                                                                                        

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2019 La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul beneficiază de un cadou!

30.11.-0001

În perioada 15 iulie – 31 august 2019, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: «Avantaj dublu cu Vitek. Procurară tehnica Vitek în valoare de la 1000 lei și participă la extragerea momentană a premiilor de valoare!»

30.11.-0001

În perioada din 1 iunie pânã pe 30 iunie 2019, la procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul beneficiazã de un cadou garantat Cantar Vitek VT-8070

30.11.-0001