Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Primul mouse de calculator din lume cu chat ChatGPT integrat

CheerDots a lansat pe serviciul de crowdfunding Kickstarter un mouse de calculator cu chat ChatGPT integrat. Este primul mouse de calculator din lume cu inteligență artificială în interior.

Gadgetul este poziționat ca un companion ultraportabil cu un chatbot cu inteligență artificială, touchpad, pointer laser și alte cipuri interesante la bord.

Aspect

Primul lucru care atrage atenția este designul lui CheerDots 2. Gadgetul este format din două părți: prima este o capsulă tactilă de formă dreptunghiulară cu margini și fațete rotunjite, iar a doua este o stație de andocare. Prima parte conține senzori și conectori. Pentru ușurința utilizării, ambele părți sunt conectate prin magneți încorporați. În această formă, noutatea arată ca un mouse fără fir obișnuit.

Ce funcții are CheerDots 2?

Dezvoltatorii dispozitivului au decis să integreze în mouse un înregistrator de voce și ChatGPT. Ce oferă acesta? Microfonul încorporat înregistrează vocea, apoi rețeaua neuronală o procesează și o transformă într-un text competent. Dacă este necesar, AI poate selecta doar cea mai importantă parte a textului și o poate traduce într-o altă limbă. Rezultatul final este transmis prin Bluetooth sau Wi-Fi către un PC sau un smartphone. Potrivit companiei, această funcție poate fi utilizată în timpul cursurilor și negocierilor.

mouse-uri in moldova

Dacă se detașează așa-numita capsulă, CheerDots 2 se transformă într-un instrument de prezentare puternic - un pointer laser. Modul de pointer virtual vă permite să evidențiați și să iluminați diverse obiecte de pe ecran, ceea ce face mult mai ușoară realizarea unei prezentări.

Nu există butoane, iar dispozitivul este controlat de un touchpad. Există, de asemenea, o opțiune de control prin gesturi, care poate fi personalizată. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, de top - o singură încărcare a bateriei este suficientă pentru 20 de zile de utilizare.

Când va fi pus în vânzare mouse-ul de calculator CheerDots 2?

Primul mouse de birou cu inteligență artificială va fi comercializat în două culori: gri și negru. Livrările vor începe la începutul anului 2024.

În timp ce așteptăm ca noul produs să ajungă pe rafturile magazinului online Bomba, abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a nu vă scăpa din vedere niciun eveniment important.


Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Carcasă, tip de dispozitiv, gama de funcții și opțiuni de instalare - cum să alegeți mai departe un aparat de aer condiționat în articolul ✪BLOG BOMBA✪

30.11.-0001

În perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie 2020, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: «Avantaj dublu cu Vitek. Procurară tehnica Vitek în valoare de la 999 lei și participă la extragerea momentană a premiilor de valoare!»

30.11.-0001