Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Foarte curând vom fi loviți de o avalanșă de reduceri numită Black Friday. Această dată prețioasă este așteptată cu aceeași nerăbdare ca și sărbătoarea preferată de toată lumea, Revelionul. Mulți cumpărători economisesc bani în avans și își fac o listă de cumpărături. Și nu este de mirare! Nimeni dintre noi nu ar refuza să cumpere tenică dorită la un preț avantajos? În ciuda faptului că reducirile de Black Friday abia începe să câștige popularitate în regiunea noastră, aceasta devine mai mare în fiecare an.

Black Friday 2023 în Moldova în magazinul Bomba

De mult timp ați vrut să cumpărați un televizor nou cu o diagonală mare, dar ați amânat achiziția într-o cutie lungă? Sau poate a venit timpul să vă reînnoiți vechiul frigider? Acum este momentul potrivit! În perioada 16-26 noiembrie 2023 în magazinul Bomba vă așteaptă super reduceri de până la 70%. Catalogul de produse de Black Friday 2023 este atât de variat încât cu siguranță veți găsi ceva ce vă doriți de mult timp să cumpărați.

Fiți atenți la categoriile de produse care vor beneficia de procentul maxim de reducere de Black Friday:

 

Nu contează ce doriți să cumpărați, pentru că reducerile de Black Friday în Moldova la Bomba acoperă mai multe categorii. Dar cel mai important lucru este că nu va trebui să stați la coadă mulți kilometri pentru a cumpăra produsul dorit. Este suficient să plasați o comandă online, iar lucrul necesar va fi livrat atât în Chișinău, cât și oriunde în Moldova.

Când începe Black Friday în magazinul Bomba?

În rețeaua de magazine Bomba, evenimentul internațional Blackfriday 2023 începe pe 16 noiembrie și va dura exact 11 zile. Adesea amânați cumpărarea bunurilor scumpe, invocând faptul că nu este încă timpul pentru o cheltuială pe scară largă de bani? Black Friday 2023 la Bomba este cel mai bun moment pentru a face upgrade. Ofertele avantajoase abia așteaptă să fie valorificate și nu puteți rata acest eveniment sub nicio formă.

Ce este Black Friday? Un pic de istorie

Inițial, expresia "Black Friday" nu avea nimic de-a face cu cumpărăturile de promoții. Nu există informații exacte despre locul în care și-a avut originea. Cu toate acestea, două versiuni sunt considerate a fi cele mai acceptabile: prima este legată de rapoartele contabile și de expresia stabilă "in the black", care înseamnă un sold pozitiv. Din timpuri imemoriale, profitul a fost scris cu cerneală neagră în registrele contabile, ceea ce a influențat și denumirea.

Cea de-a doua versiune este legată de ambuteiajele din Philadephia, care s-au format pe șosele în vinerea de după Ziua Recunoștinței. Din cauza afluxului de cumpărători în centrul comercial, unde timp de o zi a avut loc o promoție, poliția a fost nevoită să reglementeze traficul până la căderea nopții. Poliția a botezat colapsul "Vinerea neagră".

Blocajele în trafic nu sunt cool, așa că singurul lucru care a rămas de făcut a fost să se creeze o imagine pozitivă a evenimentului. Sloganuri precum acesta au apărut în mass-media: "Cea mai bună zi pentru a merge la cumpărături cu toată familia".

Inițial, reducerile de Black Friday au fost exclusiv o tendință americană, dar treptat acest element s-a răspândit în toată lumea.

 

Știați că...?

Câteva date interesante despre nebunia prețurilor numită Black Friday:

 • Statisticile Google arată că utilizatorii încep să tasteze cuvântul Black Friday cu mai bine de o lună înainte de reduceri, mai exact între 12 și 14 octombrie. Mai aproape de începerea reducerilor, numărul de căutări crește de mai multe ori.
 • Până la 200 de milioane de persoane din întreaga lume cumpără bunuri atât online, cât și în magazinele fizice. Reducerile de black friday includ mărci cunoscute precum apple, xiaomi, delonghi, miele, bosch și multe altele.
 • În trecut, mulți americani dormeau în fața magazinelor pentru a fi printre primii care ajungeau la o vânzare. Odată cu apariția cumpărăturilor online, această problemă s-a rezolvat de la sine.
 • Cele mai vândute articole în timpul Black Friday sunt electrocasnicele, bijuteriile și pijamalele.
 • Prima zi de luni după weekendul de deschidere a Black Weekend se numește Cyber Monday. În această zi, multe piețe online oferă oferte și reduceri bune, iar toți cei care nu au avut timp să facă cumpărături de Black Friday fac cumpărături online la locul de muncă.
 • Americanii au încercat să schimbe numele promoției în "Vinerea Mare", dar nu a avut ecou în rândul cumpărătorilor.
 • În ciuda faptului că Black Sale nu este oficial o zi liberă, mulți oameni își iau liber de la serviciu pentru a cumpăra produse la preț redus. Nu e de mirare, pentru că este o oportunitate pe care nu o puteți rata!

Rețeaua de magazine Bomba vă propune să faceți parte din nebunia prețurilor de black friday md. În perioada de 16 noiembrie - 3 decembrie vă așteptăm în magazinele rețelei Bomba sau comandați online electrocasnicele necesare pe bomba.md.

De Black Friday fiecare își poate realiza toate visele, iar pentru asta nici nu trebuie să economisești bani!


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Carcasă, tip de dispozitiv, gama de funcții și opțiuni de instalare - cum să alegeți mai departe un aparat de aer condiționat în articolul ✪BLOG BOMBA✪

30.11.-0001