Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

În fiecare an, pe 11.11, întreaga lume sărbătorește Ziua mondială a cumpărăturilor. În ciuda vârstei sale tinere, sărbătoarea nu are mai mult de 15 ani, tot mai mulți utilizatori se alătură acestei "nebunii a prețurilor". Ce este 11.11 și cum să vă pregătiți din timp pentru reduceri? Vă vom spune despre toate acestea mai detaliat.

Ce sărbătoare e 11.11?

Shopping Day sau Ziua burlacilor este una dintre cele mai așteptate și ambițioase sărbători pentru pasionații de shopping. În fiecare an, pe 11 noiembrie, magazinele din întreaga lume organizează reduceri masive și atrag milioane de cumpărători. Reducerile de prețuri sunt de o amploare comparabilă cu nebunia prețurilor care are loc de Black Friday, iar uneori chiar mai mult! Dar așa nu a fost întotdeauna. Inițial, sărbătoarea de 11.11 nu avea nimic de-a face cu cumpărăturile și reducerile.

tablete in moldova

De la Ziua Burlacilor la Ziua Cumpărăturilor: istoria sărbătorii

Rădăcinile sărbătorii își au originea în China. Studenții uneia dintre universități au decis să dea replică la Ziua Sfântului Valentin și pe 11 noiembrie au început să sărbătorească Ziua Persoanelor Singure.

Data sărbătorii nu a fost aleasă din întâmplare. Din punctul de vedere al numerologiei, nu există un simbol mai bun care descrie singurătatea decât cifra unu. Dar aici sunt tocmai patru! În plus, cifra unu seamănă vizual cu un băț sau o vergea. Acesta este modul în care argoul chinezesc se referă la toate persoanele necăsătorite și singure. Se crede că un astfel de băț nu este capabil să adauge "ramuri" la familie, al cărei simbol este un copac. Apropo, cel de-al doilea nume al sărbătorii 11.11 în China sună ca Ziua Celor Patru Vergele. În regiunea noastră, sărbătoarea a primit un nume mai familiar pentru percepția noastră - Ziua Celibatarilor.

smartphone in moldova

În urmă cu 15 ani, comercianții online au observat această dată frumoasă și au decis să sprijine persoanele singure cu reduceri atractive la toate categoriile de bunuri. Ideea reducerilor de 11.11 s-a dovedit a fi atât de populară încât a fost susținută și în alte țări, iar ziua persoanelor singure s-a transformat în Ziua Mondială a Shoppingului.

Astăzi, promoția globală 11.11 câștigă popularitate și în regiunea noastră.

Sfaturi utile pentru Ziua cumpărăturilor

Merită să înțelegeți că, uneori, "marea vânzare din 11 noiembrie" nu este atât de mare dacă nu te pregătești din timp pentru ea. Comercianții șmecheri reușesc să crească prețul produselor înainte de promoție, iar în ziua cumpărăturilor îl reduc. Pentru a nu cădea în capcana unui truc de marketing, acordați atenție următoarelor puncte:

 • Cercetați ofertele de cumpărături în avans. Multe magazine oferă informații despre reducerile viitoare înainte de începerea reducerilor. Răsfoiți site-urile web și verificați ofertele de preț, iar în ziua cumpărăturilor din 11 noiembrie, comparați dacă obțineți cu adevărat cea mai bună ofertă.
 • Nu cumpărați prea mult, chiar dacă reducerile de pe 11.11 au fost foarte atractive și produsul are un preț foarte gustos. Înainte de reduceri, gândiți-vă la ce articole aveți nevoie și care se vor irosi.
 • Faceți o listă cu articolele pe care la sigur le doriți. Acest lucru vă va ajuta să evitați achizițiile pripite.
 • Determinați-vă bugetul. Gândiți-vă la suma maximă pe care intenționați să o cheltuiți la cumpărături.

ceasuri inteligente

Urmând aceste sfaturi, veți putea să vă bucurați de ziua de cumpărături, să faceți achiziții bine gândite și să economisiți o sumă decentă de bani.

Unde în Moldova vor fi reduceri pe 11.11.2023?

Foarte curând, cea mai grandioasă vânzare a anului — Ziua Mondială a Cumpărăturilor va cuprinde online-magazinul Bomba. În perioada 11-13 noiembrie sunteți așteptați cu reduceri de până la 50% la cele mai populare produse: smartphone-uri, ceasuri inteligente, boxe inteligente, tablete, brățări fitness și alte gadgeturi utile. Chiar acum adăugați în coș produsul care vă interesează, iar la miezul nopții vizitați site-ul bomba.md! Nu vă îndoiți, prețul din coș vă va surprinde plăcut.

Urmăriți ofertele magazinului Bomba și ve-ți fi mereu la curent cu promoțiile și ofertele de preț actuale.


Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Carcasă, tip de dispozitiv, gama de funcții și opțiuni de instalare - cum să alegeți mai departe un aparat de aer condiționat în articolul ✪BLOG BOMBA✪

30.11.-0001

În perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie 2020, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: «Avantaj dublu cu Vitek. Procurară tehnica Vitek în valoare de la 999 lei și participă la extragerea momentană a premiilor de valoare!»

30.11.-0001