Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Deși tehnologia se dezvoltă foarte redepe, rețele staționare sunt încă în popularitate și au un număr mare de avantaje față de cel celular. Ce să luați în considerare atunci când cumpărați un radio telefon și care dintre ele este cel mai bine de ales? Aceasta și multe alte detalii despre un radio telefonu veți găsi în articolul nostru.

La ce trebuie să atrageți atenție?

1. Standardele de comunicare

Marea majoritate a radiotelefonelor moderne suportă standardul DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunication) și funcționează la frecvențe de 1880-1900 MHz. Acest standard oferă o calitate excelentă a comunicațiilor, interferențe radio și o gamă suficientă pentru utilizarea la domiciliu și la birou.

În cazul în care pe telefonul fără fir este eticheta GAP, asta înseamnă că acest telefon poate fi utilizat cu stațiile de bază ale modelelor de la alți producători, cu condiția că acestea pot suporta, de asemenea, acest standard. Acest lucru este util, de exemplu, dacă ați cumpărat un telefon și stația de bază de același model, și, peste un timp ați decis să cumpărați un alt model de telefon și să-l conectați la stația dvs de bază . Sau dacă treceți la diferite birouri și chiar la etaje diferite ale biroului dvs. cu un singur tub care va fi conectat la diferite stații de bază instalate în birouri.

 

2. Complectarea

Cele mai populare sunt următoarele tipuri:

 • "1 stație de bază + 1 receptor";
 • "1 stație de bază + 2 receptoare";
 • "2 stații de bază + 2 receptoare";
 • "1 stație de bază + 2 până la 6 receptoare" (6 receptoare - maximul pe care o stație de bază DECT poate suporta).

Pentru un apartament mic, varianta numărul 1 sau 2 este cea mai potrivită. Pentru o casă mare - a treia opțiune. Pentru birou - al patrulea tip. De asemenea, puteți achiziționa o stație de bază separată și un receptor separat - pentru a complecta setul dvs.

 

 

 

3. Distanța de acțiune a telefonului staționar

Standardul DECT oferă aceeași distanță pentru toate modelele care îl susțin: în interior - până la 100 de metri, în zona deschisă - până la 300 de metri. Aceste valori sunt maxime și corespund condițiilor perfecte atunci când lucrul telefonului radio nu este deranjat de alte aparate electrice. În condiții reale, distanța este mult mai mică - de la 15 până la 50 de metri în cameră.

 

4. Bateria

Deoarece receptorul este un dispozitiv autonom, acesta necesită o sursă de alimentare. Aceasta poate fi un standard AA sau AAA sau baterie detașabilă  - litiu-ion (Li-Ion), cum în telefoanele mobile, sau baterie hidro-nichel (NiMH). Deoarece, spre deosebire de telefoanele mobile, receptorul telefonului se află des pe bază, tipul și durata de viață a bateriei nu sunt atât de importante. În modelele moderne, totuși, timpul de conversație poate dura până la 15-18 ore.

Bateriile reîncărcabile tind să epuizeze cu timpul și în cele din urmă devin neutilizabile, iar radio telefonul este capabil să lucrează o perioadă lungă de timp – cu mult mai lungă decât viața bateriei. Prin urmare, alegerea radio telefonului cu elemente care pot fi înlocuite de tip AA sau AAA este mai rezonabilă, deoarece acestea costă mai puțin decât bateriile de brand.

 

 

Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul nostru Bomba.

 


În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001