• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

Cele mai încredibile gadgeturi ale anului 2023

Doar lansarea unui gadget nou nu este suficientă. Este important ca dispozitivul să fie nu doar util, ci și să stârnească o avalanșă de emoții pozitive și să ofere ceva nou. În 2023, au existat multe astfel de dispozitive. Am selectat pentru tine cele mai uimitoare, în opinia noastră. Citiți top 10 celor mai interesante dspozitive și uimitoare de la magazinul Bomba, care ne-au uimit în anul care se încheie. Hai să începem.

Minunea tehnologiei: LG Rollable OLED (R)

Un televizor care se transformă într-un rulou compact!? Da, nu ați auzit greșit. Vă prezentăm LG Rollable OLED (R), care se rulează într-un tub compact ca un rulou obișnuit de hârtie. Acest televizor avangardist funcționează pe baza unui panou OLED flexibil de 65 de inch, pe care compania LG o numește cu mândrie "cea mai inovatoare dezvoltare în tehnologiile TV din ultimele decenii".

televizor lg rollable

Smartphone-geantă V Purse

Ce părere ai despre ideea unui smartphone sub formă de geantă? Acest concept a fost pus în practică de dezvoltatorii companiei chineze Honor. V Purse este un smartphone pliabil cu ecran mereu activ, în față și în spate, care se deschide ca o tabletă mare și pătrată. Poți adăuga curele și lanțuri, transformându-l într-o geantă elegantă. Cu imagini de fundal animate, telefonul arată ca o poșetă chic. Este accesoriul perfect pentru femeile pasionate de moda și tendințele actuale.

smartphone-geanta honor

Imprimantă portabilă pentru machiaj L’Oreal Brow Magic

Trebuie să desenezi rapid sprâncenele? Noi înțelegem foarte bine că astfel de întrebări nu se rezolvă rapid. Compania L’Oreal propune propria lor metodă - imprimanta portabilă Brow Magic, care "desenează" sprâncenele în doar câteva minute. Dar asta nu e tot! Utilizând o aplicație specială și ultimele tehnologii, veți putea vedea cum vor arăta în cele din urmă sprâncenele tale. Menționăm imediat că imprimanta Brow Magic este destinată exclusiv creării unui machiaj perfect pentru sprâncene.

imprimante pentru machiaj

Ce progres extraordinar am atins!

Humane Ai Pin – înlocuitor pentru smartphone-uri creat de foști angajați Apple

Noul dispozitiv este o unitate compactă de dimensiunea unei cutii de chibrituri, care se poate atașa ușor de haine. Dispozitivul nu are un ecran, iar toate informațiile sunt proiectate pe mâna utilizatorului. Proiectorul inteligent este echipat cu o cameră, difuzoare, microfon, memorie și un cip cu inteligență artificială. Cu ajutorul lui, poți să faci fotografii, să trimiți SMS-uri, să răspunzi la apeluri, să consulți calendarul, să faci notițe și multe altele. Da, toate aceste operațiuni sunt gestionate de asistentul vocal.

humane ai pin

Chiar dacă informațiile sunt încă limitate, gadgetul a reușit deja să stârnească un interes real printre fanii dispozitivelor inovatoare.

Aerogami: Geacă inteligentă pentru alergători

Aerogami este o geacă inteligentă de la Nike, care se strânge și dilată în funcție de temperatura din exterior. Acest efect este posibil datorită unui material special care creează automat orificii pentru ventilație, reacționând la umiditate sau frig. Cu ajutorul sistemului inteligent de control al climei, sub geacă se menține o temperatură constantă, oferindu-ți confort în timpul alergărilor, fără riscul de a te răci sau supraîncălzi.

smart geaca aerogami

Din punct de vedere vizual, geaca seamănă cu un costum de supererou!

Robotul de tuns iarba

Aspiratoarele-robot au devenit demult obiecte obișnuite și familiare.

Însă altceva este robotul de tuns iarba automat DEVVIS e1800t, care se deplasează și se ocupă singur de tăierea gazonului, necesitând doar control care se desfășoară în două moduri: manual și de la distanță, folosind propriul tău smartphone. Dispozitivul funcționează pe bază de baterie, iar o singură încărcare este suficientă pentru a funcționa continuu 3 ore. Mașini de tuns iarba dispune de protecție împotriva furtului, multiple senzori și o siguranță sporită - dacă ridici dispozitivul, acesta se va opri.

SQUEEZE — o lampă gonflabilă uimitoare

Încă un dispozitiv neobișnuit, care cu siguranță atrage atenția, este lampa gonflabilă. Vizual, lampa seamănă cu o manșetă gonflabilă lungă pentru înot. Dispozitivul constă dintr-o sursă de lumină împărțită în segmente gonflabile și fire dense care formează structura lămpii. Lampa SQUEEZE poate fi modelată în orice formă fără a suferi daune

Cuptorul cu microunde-frigider portabil sub formă de geantă de la Willtex

Astăzi, geanta-frigider nu mai este o noutate, la fel cum cuptoarele cu microunde au devenit demult obișnuite în uzul zilnic. Cu toate acestea, compania Willtex a reușit să combine ambele funcții într-un singur dispozitiv. Geanta-frigider inovatoare vă va ajuta să încălziți mâncarea la temperatura dorită și, la nevoie, o va menține răcoroasă. Greutatea genții este doar de 300 de grame, iar temperatura de funcționare a cuptorului cu microunde variază în intervalul 40°C - 250°C.

Cel mai ecologic purificator de aer Briiv Pro 2.0

Briiv Pro 2.0 este un dispozitiv care va transforma aerul din casa ta ca într-o adevărată pădure. Aparatul funcționează aproape în tăcere și poate curăța aerul într-o cameră de până la 16 m² în 21 de minute. Componentele responsabile de curățare includ mușchi, cărbune, fibră de nucă de cocos, care trebuie schimbate o dată pe an, precum și alte materiale ecologice. În plus, dispozitivul are un filtru HEPA, care trebuie schimbat o dată la trei luni.

purificatoare de aer

O altă caracteristică utilă a dispozitivului este funcția de aromatizare. Dispozitivul este echipat cu un compartiment special în care poți adăuga uleiuri esențiale după gustul tău. Briiv Pro 2.0 va deveni un aliat de încredere în lupta pentru curățenia aerului din casa ta.

Graphene Radiator: șemineu cu flacără holografică

Producătorul coreean Graphene Square a găsit o alternativă excelentă la radiatoarele voluminoase, care, consumă foarte multă energie. Radiatorul cu grafen este un șemineu virtual ecologic cu flacără holografică. Dispozitivul funcționează pe bază de grafen, un material cu conductivitate termică ridicată, alcătuit din atomi de carbon, considerat absolut ecologic.

Șemineul se încălzește până la 75°C, consumând doar 200w de putere. Ei bine, pe această notă "ecologică", topul celor 10 dispozitive uimitoare și-a atins sfârșitul logic. Pentru a nu rata niciun eveniment interesant și semnificativ din lumea tehnologiei, abonați-vă la blogul de știri al magazinului Bomba. Rămâneți cu noi!


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Vara promite să fie fierbinte, așa că nu vă puteți lipsi de un aparat de aer condiționat. Cum să alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru casă, astfel încât să creeze condiții confortabile de trai în orice perioadă a anului? Citiți mai departe.

29.04.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024