• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Luna octombrie nu s-a încheiat încă, dar Xiaomi a reușit deja să își mulțumească fanii cu o sumedenie de noutăți tehnologice. Mașină de spălat rufe inovatoare cu abur, aragaz inteligent cu funcții de cuptor și hotă, frigider la prețul unui smartphone - aceasta este doar o parte din dispozitivele anunțate în prima jumătate a lunii octombrie. Să le analizăm mai îndeaproape, pentru că aceste noi produse vă pot îmbunătăți cu siguranță viața.

Xiaomi Mijia Super Clean Pro - o mașină de spălat rufe inovatoare

Prima noutate, cu care gigantul tehnologic chinez ne-a prezentat în luna octombrie - mașina de spălat rufe Mijia Super Clean Pro. De fapt, noutatea prezentată este un dispozitiv ideal pentru gurmanzii din lumea curățeniei și a confortului.

masini de spalat rufe xiaomi

Mașina de spălat rufe se caracterizează prin încărcare frontală, design elegant și tambur spațios, al cărui diametru este de 530 mm. În ceea ce privește programele, există 26 de programe, inclusiv funcția de tratare antibacteriană a hainelor cu abur, pentru care, apropo, este responsabil un buton separat. Tratamentul cu abur elimină eficient alergenii, virușii, bacteriile, făcând lucrurile nu numai perfect curate, ci și sigure. Există, de asemenea, o spălare rapidă care durează doar 15 minute.

Alte moduri inteligente ale mașinii de spălat Mijia Super Clean Pro:

 • Control de pe telefon. Trebuie doar să descărcați aplicația Mijia pe smartphone și veți putea deschide o gamă largă de setări. Vei putea ajusta și controla de la distanță setări precum durata spălării, temperatura apei, viteza de centrifugare, clătirea și multe altele. Cu Mijia Super Clean Pro, spălarea devine o formă de artă.
 • Modul de autocurățare încălzește apa la 95 de grade și îndepărtează murdăria și microbii atât în interiorul, cât și în exteriorul tamburului.
 • Se oferă control vocal al dispozitivului.

Mașina de spălat rufe cu uscător a primit un preț foarte modest de 280 de dolari, dar în această etapă doar rezidenții din China pot cumpăra dispozitivul. Sperăm ca mai târziu mașina de spălat să apară și pe alte piețe.

Mijia Smart Steam Baking P1 - un aragaz inteligent cu funcții de cuptor și hotă

O altă noutate a lunii octombrie este aragazul Xiaomi Mijia Smart Steam Baking P1. Acest dispozitiv combină funcțiile unui cuptor și ale unei hote de extracție cu un sistem de operare automată, ceea ce face ca procesul de gătit să fie și mai convenabil și mai eficient.

aragaz xiaomi

Plita este echipată cu două arzătoare de 900Pa. Hota extractoare este scoasă automat imediat ce începeți să gătiți. În ceea ce privește zgomotul, nivelul acestuia nu depășește 53dB.

Să trecem la cuptor. Noutatea are un cuptor destul de încăpător, cu un volum de 70 de litri. Există trei locuri în care puteți așeza o tavă de copt sau un grătar, sau ambele. Ușa poate fi deschisă prin simpla apăsare a unui buton. Temperatura de încălzire variază între 50 și 230 de grade, iar ventilatorul din interiorul camerei funcționează la o viteză de până la 1.500 rpm.

Aragazul electric cu cuptor are un modul NFC care asigură o conexiune instantanee cu smartphone-ul dumneavoastră. Nu trebuie decât să descărcați o aplicație pe smartphone și vă va fi dezvăluită o sumedenie de rețete utile, moduri de funcționare a aparatului și alte informații utile. Prețul lui Mijia Smart Steam Baking P1 este în concordanță cu capacitățile sale - 1.274 de dolari.

Asistentul Xiao Ai - un frigider la prețul unui smartphone

Un alt produs nou cu care Xiaomi și-a încântat fanii este Mijia Triple-Door Refrigerator 303L Ice-Making Edition Pro. Frigiderul este alimentat de compresorul cu invertor de la Panasonic, iar cei 5 senzori de temperatură încorporați asigură o funcționare stabilă și economică a dispozitivului.

frigider xiaomi

Să analizăm principalele caracteristici:

 • O capacitate de 303 litri, care este potrivită pentru o familie de 4-5 persoane;
 • 360 de grade de răcire uniformă;
 • 24 de niveluri de reglare a temperaturii, de la -18°C la +5°C, pentru a crea condițiile ideale pentru depozitarea alimentelor;
 • Blocul de ioni de argint ajută la inhibarea creșterii bacteriilor, asigurând siguranța alimentelor dvs;
 • Un generator de gheață care produce până la 900 g de gheață în 80 de minute.

Unitatea poate fi operată manual sau prin intermediul aplicației mobile Xiao Ai Assistant. În această etapă, doar rezidenții din China pot cumpăra frigiderul la un preț de 329 de dolari, care este de fapt egal cu costul unui smartphone.

Xiaomi Smart Light

Se crede că imitarea zorilor ajută o persoană să se trezească în mod natural și îi dă un impuls de energie pentru întreaga zi. Acesta este exact principiul de funcționare pe care lampa de podea Lampa inteligentă Mijia Vertical Learning Lamp Mijia va fi un exemplu de noi standarde în sistemul de iluminat. Și iată de ce.

lampa xiaomi

Lampa este echipată cu perle LED speciale care pot minimiza radiațiile albastre dăunătoare. Potrivit producătorului, puteți petrece ore întregi lucrând la manuale sau documente de lucru fără să vă faceți griji pentru vederea dumneavoastră.

Pentru a se asigura că lumina se aprinde fără probleme, lampa este echipată cu un material special de transmitere a luminii care "sparge" ușor lumina și o face uniformă și fără strălucire.

Lampa de podea nu este lipsită de funcții inteligente. Cu ajutorul aplicației Mi Home, puteți să vă conectați smartphone-ul, să reglați lumina prin voce și să setați un ceas deșteptător.

Asta este tot pentru moment. Dar nu uitați că luna octombrie nu s-a terminat încă și cine știe ce atuuri ascunde Xiaomi în mânecă. Abonează-te la știrile Bomba Moldova și vei fi mereu la curent cu ultimele noutăți din lumea tehnologiei.


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Vara promite să fie fierbinte, așa că nu vă puteți lipsi de un aparat de aer condiționat. Cum să alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru casă, astfel încât să creeze condiții confortabile de trai în orice perioadă a anului? Citiți mai departe.

29.04.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024