• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

Rețeaua de magazine de electrocasnice și produse electronice Bomba a donat 200.000  lei Spitalului de Boli Infecțioase Toma Ciorbă pentru  combaterea  și răspândirea noului tip de coronavirus COVID-19.

 Republica Moldova continuă să se lupte cu pandemia de coronavirus și Bomba nu ar putea rămâne indiferentă. Suma transferată va fi utilizată pentru a sprijini tot personalul medical implicat în lupta împotriva COVID-19, precum și pentru  a achiziționa echipamentele și materialele medicale necesare.

Cu acest gest, Bomba își exprimă recunoștința sinceră față de personalul medical al Republicii Moldova și tuturor celor, care fac tot ce este necesar pentru a învinge epidemia. Medicii au salvat mereu vieți, dar în timpul unei pandemii declarate în lume,  de munca lor depinde când toată lumea poate reveni la viața normală.

Situația rămâne destul de complicată, se iau măsuri serioase de securitate, dar numai prin unire putem face față situației și putem depăși toate consecințele negative.

 

Rețeaua de magazine Bomba încurajează, pe cât posibil, toți antreprenorii să se mobilizeze și să sprijine tot personalul medical, care luptă în prezent cu coronavirus COVID-19.

Directorul General «Bomba»
Baciu Mircea


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Stimați clienți! Cumpărați fără a ieși din casă pe Bomba .md Site-ul nostrum este la dispoziția d-ră- Bomba.md Magazinul online funcționează întotdeauna!

30.11.-0001