La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Rețeaua de magazine de electrocasnice și produse electronice Bomba a donat 200.000  lei Spitalului de Boli Infecțioase Toma Ciorbă pentru  combaterea  și răspândirea noului tip de coronavirus COVID-19.

 

 Republica Moldova continuă să se lupte cu pandemia de coronavirus și Bomba nu ar putea rămâne indiferentă. Suma transferată va fi utilizată pentru a sprijini tot personalul medical implicat în lupta împotriva COVID-19, precum și pentru  a achiziționa echipamentele și materialele medicale necesare.

 

Cu acest gest, Bomba își exprimă recunoștința sinceră față de personalul medical al Republicii Moldova și tuturor celor, care fac tot ce este necesar pentru a învinge epidemia. Medicii au salvat mereu vieți, dar în timpul unei pandemii declarate în lume,  de munca lor depinde când toată lumea poate reveni la viața normală.

 

Situația rămâne destul de complicată, se iau măsuri serioase de securitate, dar numai prin unire putem face față situației și putem depăși toate consecințele negative.

 

Rețeaua de magazine Bomba încurajează, pe cât posibil, toți antreprenorii să se mobilizeze și să sprijine tot personalul medical, care luptă în prezent cu coronavirus COVID-19.

 

Directorul General «Bomba»
Baciu Mircea

 


În perioada 1 decembrie – 31 decembrie 2019 , în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia «Avantaj dublu cu Vitek.La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 999 lei, cumpãrãtorul beneficiază de un cadou!»

30.11.-0001

Avantaj dublu cu Vitek. Procurară tehnica Vitek în valoare de la 999 lei și participă la extragerea momentană a premiilor de valoare!

30.11.-0001

În perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2019 La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul beneficiază de un cadou!

30.11.-0001

În perioada 15 iulie – 31 august 2019, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: «Avantaj dublu cu Vitek. Procurară tehnica Vitek în valoare de la 1000 lei și participă la extragerea momentană a premiilor de valoare!»

30.11.-0001