Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Sony a anunțat căștile pentru gameri Pulse Elite și Pulse Explore pentru PS5 și consola portabilă PlayStation Portal

Sony a anunțat o gamă de accesorii pentru consola de jocuri Playstation 5. Printre dispozitive se numără: căștile fără fir Pulse Elite, căștile in-ear Pulse Explore și consola portabilă PlayStation Portal. Așadar, haideți să vedem ce lucruri interesante se ascund în aceste noi produse.

 

Pulse Elite - fără niciun cablu și un nou nivel de calitate a sunetului în jocuri

Sony Pulse Elite sunt căști wireless de dimensiuni mari, cu un stil minimalist, care seamănă cu designul consolei de jocuri Playstation 5. Noutatea a devenit primul produs al mărcii, care folosește drivere magnetice planare, oferind o calitate impecabilă a sunetului la nivel audiofil. Potrivit producătorului, sunetul din Pulse Elite este comparabil din punct de vedere calitativ cu cel al dispozitivelor din segmentul premium.

O altă caracteristică interesantă este microfonul retractabil cu un sistem de anulare a zgomotului bazat pe inteligență artificială, care filtrează impecabil toate zgomotele externe. Metoda de conectivitate se bazează pe tehnologia audio wireless PlayStation Link, care utilizează cele mai recente metode de transfer de date, asigurând o latență minimă și un sunet fără pierderi impecabil.

Este livrat cu un suport elegant cu încărcător încorporat. Căștile au un preț de 145 de dolari.

 

Pulse Explore compact - jucătorii vor aprecia cu siguranță acest dispozitiv

Sony Pulse Explore este primul set de căști TWS pentru gameri al mărcii. Echipate cu două microfoane, sistem de anulare a zgomotului cu AI. La fel ca în versiunea full-size, puteți conta pe o calitate impecabilă a sunetului, care va fi apreciată chiar și de cei mai sofisticați utilizatori.

Printre altele, este oferit suport Bluetooth, ceea ce vă permite să utilizați gadgetul nu numai cu PS5, ci și cu smartphone-ul dvs. Căștile wireless de la Sony vin cu o carcasă de încărcare și au un preț de 200 de dolari.

 

PlayStation Portal pentru streaming-ul jocurilor de pe PlayStation 5

Un alt anunț a fost consola compactă PlayStation Portal, care a primit anterior numele de cod Project Q. Aceasta poate fi utilizată pentru a rula jocuri pe PlayStation5 și pentru a transmite întregul gameplay pe Portal. Iată câteva caracteristici ale "joystick-ului wireless cu ecran":

 • Declanșatoare adaptive și feedback haptic precum Dualsense;
 • Afișaj LCD de 8 inci cu rezoluție de 1080 de puncte și rată de reîmprospătare de 60 Hz;
 • Mufă pentru căști de 3,5 mm.

Da, noutatea nu este o consolă de sine stătătoare, cu atât mai puțin un concurent pentru Nintendo Switch. Dar, în ciuda acestui fapt, PlayStation Portal este un dispozitiv excelent pentru o familie numeroasă. Și iată de ce! În timp ce televizorul este ocupat, vă puteți juca jocurile preferate din altă cameră. Și nu numai atât! Capacitățile consolei portabile vă permit să vă jucați de oriunde din lume, cu o singură condiție - prezența unui internet de mare viteză. Puteți rula toate jocurile instalate pe PlayStation 5, precum și utiliza gamepad-ul DualSense.

Noutatea nu funcționează independent, ci doar în legătură cu PS5. Ce este pe bani? Prețul PlayStation Portal este de 200 de dolari, dar data de vânzare nu a fost încă dezvăluită.

Deocamdată, asta e tot! Rămâneți alături de Bomba și veți fi mereu la curent cu cele mai interesante lucruri din lumea tehnologiei.

Alege modelul

3 549 lei +100
Feedback-uri: 0
0

Produs adăugat la comparație.

Mergi la

Produs adăugat la comparație.

Mergi la
4 099 lei +123
4 489 lei
−390 lei
Feedback-uri: 0
0
Cumpărați in credit 755 lei /luna

Produs adăugat la comparație.

Mergi la

Produs adăugat la comparație.

Mergi la
5 499 lei +150
Feedback-uri: 0
0

Produs adăugat la comparație.

Mergi la

Produs adăugat la comparație.

Mergi la

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Carcasă, tip de dispozitiv, gama de funcții și opțiuni de instalare - cum să alegeți mai departe un aparat de aer condiționat în articolul ✪BLOG BOMBA✪

30.11.-0001