• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Cadouri pentru copii

Copiii adoră cadourile! Ei întotdeauna așteaptă cu nerăbdare cadouri frumoase, povești și magie. Interese băieților și fetelor poate să difere, insă așteptarea cadourilor este caracteristică tuturor copiilor, indiferent de vârsta lor. Haideți să ne aprofundăm în lumea cadourilor uimitoare din magazinul BOMBA, care cu siguranță vor transforma orice sărbătoare într-un eveniment de neuitat.

*Pentru confortul dvs am împărțit ideile de cadouri pentru copii în câteva grupuri de vârstă.

Cadoul pentru copii de la 0 la 3 ani

La această vârstă, copiii încep să se familiarizeze cu lumea din jur. Prin urmare, principala sarcină a cadoului este să contribuie la dezvoltarea micuțului.

kids

De obicei, părinții aleg cadouri pentru băieți și fete între 0 și 3 ani în funcție de preferințele lor, oferindu-le jucării viu colorate, frumoase și sonore. Pe lângă aspectul atrăgător, nu ar trebui să uităm că jucăria trebuie să fie fabricată din materiale sigure și ecologice.

Ce puteți alege și cumpăra pentru un copil de la 0 la 3 ani? Iată câteva sugestii:

duck

Jucării pentru baie

baby

Păpuși

tools

Jucării pentru nisip

toys

Jucării educative

walker

Trotinete sau premergătoare

 

Indiferent la ce cadou din selecția noastră alegeți să acordați preferință, cu siguranță va aduce o fericire și bucurie inestimabilă micuțului dumneavoastră.

Ce să oferi unui preșcolar?

La această vârstă, copiii de obicei știu exact ce doresc să primească în dar, iar pentru părinți devine puțin mai ușor să îndeplinească dorințele copiilor lor. Prin urmare, la alegerea unui cadou, este important să țineți cont de preferințele micuțului explorator. Este important ca darul să aducă nu doar bucurie, ci și să stimuleze creșterea creativă și intelectuală a micuțului.

kids 2

Ce să oferi unui copil de 4-7 ani? Iată câteva idei utile:

lego

LEGO

railway

Trenulețe de jucărie

transformer

Transformers

drone

Drone și multicoptere

scooter

Trotinetă

 

În magazinul BOMBA, poți găsi o opțiune optimă de cadou pentru copii cu cele mai diverse pasiuni, temperament și obiceiuri.

Cadou pentru școlar

Ce să oferi unui școlar în vârstă de 7-10 ani? Răspunsul la această întrebare nu poate fi dat de fiecare adult. Nu toți adulți pot răspunde la această întrebare. Și nu e nimic surprinzător în asta!

kids 3

Acest lucru se datorează faptului că lumea jucăriilor se îmbogățește cu sute de jucării în fiecare lună, iar ochii se pierd în diversitatea dispozitivelor interesante. Am analizat această problemă și am ales pentru confortul dumneavoastră produsele de top, la care visează fiecare școlar.

dog

Jucării interactive

skateboard

Skateboard

bike

Bicicletă pentru copil

rollers

Role

fitnes

Brățară de fitness

 

Da, copiii între 7 și 10 ani încă sunt interesați de jucării, dar în același timp sunt atrași și de gadgeturi. Cu toate acestea, dacă observați că copilul dumneavoastră încă nu este pregătit pentru obiecte tehnologice, nu este necesar să faceți cadouri "la creștere". Copilului îi este important să simtă momentul "aici și acum", astfel încât cadourile pentru copii ar trebui să corespundă acestei dorințe.

Ce să oferi unui adolescent?

Vârsta adolescenței este cea mai complexă în procesul de creștere a unui copil. Prin urmare, alegerea cadourilor pentru copii din această categorie de vârstă poate fi dificilă: nu mai au nevoie de jucării, iar pentru accesorii și gadget-uri trebuie să fii sigur. Așa că ascultați cu atenție copilul dumneavoastră, cu siguranță de mai multe ori a exprimat ce cadou ar vrea să primească.

kids 4

Asigurați-vă că vă gândiți bine și alegeți un cadou potrivit.

bike 2

Bicicletă

playstation

Consolă de jocuri video

phone

Smartphone-uri

scooter 2

Trotinetă electrică

music

Boxă portabilă

 

Țineți minte, nu există o rețetă universală pentru a găsi ceea ce o să-i placă cu adevărat copilului. Prin urmare, atunci când alegeți cadouri pentru copii, orientați-vă în primul rând pe persoana care va primi cadoul, nu pe norme sau instrucțiuni prestabilite. Oferiți cadouri relevante și, cu siguranță, luați în considerare interesele și vârsta copilului.

Care sunt cele mai populare cadouri pentru copii?

Top 5 cele mai dorite cadouri pentru copii de toate vârstele:

 • Seturi de creaţie;
 • Constructorii Lego, în special Lego Ninjago și Minecraft;
 • Gadgeturi moderne, cum ar fi un smart watch, o tabletă sau căști;
 • Jucarii moale;
 • Mijloace de transport pentru copii: bicicletă, trotinetă sau un skateboard.

Cum să știu dacă un cadou este potrivit pentru dezvoltarea copilului meu?

Pentru a înțelege dacă o jucărie este potrivită pentru copilul dvs., acordați atenție vârstei indicate pe ambalaj. Gândiți-vă ce abilități va dezvolta copilul jucându-se cu această jucărie. Jocuri educative pentru copii ajută la îmbunătățirea abilităților motorii, gândirii logice, creativității și abilităților sociale. O variantă excelentă pentru un cadou sunt jocurile de masă, care nu doar ajută la dezvoltarea gândirii logice și abilităților sociale, ci și oferă distracție alături de prieteni și familie.

Ce cadouri, în afara de jucării, să oferim copiilor?

Le puteți oferi copiilor următoarele cadouri în afară de jucării pentru copii:

 • Jocuri de masă;
 • Lego;
 • Boxe portabile;
 • Ceasuri inteligente;
 • Trotinete electrice etc.

Oferiți jucării și jucați-vă împreună cu copilul. Jocurile pentru copii ajută la dezvoltarea abilităților motorii, gândirii logice, dezvoltă imaginația și, ceea ce este foarte important, contribuie la socializare.

Ce jucării și accesorii puteți găsi în magazinul BOMBA?

Magazinul online bomba.md oferă o gamă largă de jucării și accesorii pentru copii de orice vârstă și gen. Constructorii Lego, bucătării pentru copii, jucării cu telecomandă, păpuși și case de păpuși, multicoptere, сăi ferate și trenuri, jocuri de masă și multe altele. Pentru copiii mai mari veți găsi, de asemenea, idei interesante de cadouri: smartphone-uri, boxe portabile, brățări de fitness, console etc.

Alegeți cadouri creative pentru copii, în acest caz veți fi siguri că el cu siguranță va atinge ținta.


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Vara promite să fie fierbinte, așa că nu vă puteți lipsi de un aparat de aer condiționat. Cum să alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru casă, astfel încât să creeze condiții confortabile de trai în orice perioadă a anului? Citiți mai departe.

29.04.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024