• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

LG HOM-BOT - roboțelul aspirator care nu va lăsa niciun colț al casei tale neatins, datorită diametrului de 34 cm, înălțimii de 8.9 cm și periuțelor lungi de până la 7 cm, prafului nu i se va da nicio șansă.


 
Compania LG spune NU șipcăror deteriorate și carcaselor sparte. Era roboților aspiratori care se loveau de pereți a rămas în trecut. Numeroasele senzori pe carcasele aspiratorului detectează obstacolele și minimizează coliziunile cu acestea. Datorită senzorilor cu ultrasunete, LG HOM-BOT Square "vede mai larg" și identifică chiar și obiecte de sticlă, oprindu-se înainte de a le lovi.

LG HOM-BOT Square este echipat cu sistemul de camere Dual Eye 2.0.: camera superioară II-SLAM permite determinarea poziției sale, urmărirea traseului parcurs și chiar formarea unuia nou, chiar și în întuneric. Datorită senzorului de cădere, aspiratorul nu va cădea de pe scări sau de pe orice altă înălțime.

Compania LG apreciază clienții și liniștea lor, oferind o garanție de 10 ani pentru motorul invertor de nouă generație, care asigură o curățare eficientă și igienică datorită funcționării la viteze mai mari și absenței perii de carbon.

Caracteristicile menționate mai sus reprezintă doar o mică parte din posibilitățile LG HOM-BOT. Prin achiziționarea acestui robot-aspirator, nu numai că casa ta va străluci de curățenie în timp ce te odihnești, dar și viața ta va deveni mai ușoară și mai confortabilă.


LG HOM-BOT Square - începutul perfect al unui nou sezon.


Весна уже громко стучится в наши двери и одевает нас в бело-красные наряды, в соответствие с его праздниками. Всей семье хочется выглядеть великолепно, а с этим поможет добрый друг всех гардеробов - LG Styler.

24.04.2020

Atitudinea consumatorilor față de produsele Acer poate fi descrisă în două cuvinte: „ieftin și bun”. Însă, tocmai aceasta este concepția greșită.

24.03.2020

Defender - marca rusă, care unește sub numele său mai multe tipuri de diverse produse : tastatură și mouse-ul, boxe și căști, camere web și de înregistrare video.

18.02.2020

Produsele noastre nu părăsesc fabrica dacă nu îndeplinesc 100% standardele de calitate, performanță și durabilitate.

14.02.2020