La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Fiecare bărbat care meșterește ceva în casă are de obicei o șurubelniță. Sau cel puțin achiziția acesteia este planificată. Fără acest instrument nu se poate face nimic în timpul reparației. Pentru a asambla un dulap, sau a atîrna un tablou sau un raft, sau să deșurubați șuruburile vechi – vă va ajuta o șurubelniță.

Unde sunt utilizate șurubelnițele și sunt aranjate

Indiferent de lucrările efectuate, fără o șurubelniță lucrul este indispensabil. Acest lucru vă va spune oricăre meșter de domiciliu care sa obișnuit să se bazeze pe puterea și abilitățile sale. Constructorii profesioniști au, de asemenea, cu siguranță șurubelnițe în arsenalul lor.

 

 

 

Elemente ale căror șurubelnițe sunt:

 • Motorul electric care se rotește la o anumită viteză;
 • O cutie de viteze planetară transferă forța spre axul care este echipat cu o mandrină de prindere;
 • O cuplaj este conectat la cutia de viteze, care regleaza cuplul;
 • Pentru a atașa un pic, numit un pic, la arborele motorului, există o mandrină de prindere;

 

Sistemul electronic de comandă este echipat cu un nou buton pentru pornirea dispozitivului, precum și un comutator de siguranță;

 

Bateria este de obicei folosită ca sursă de alimentare. Prin urmare, acest tip de instrument este convenabil de utilizat în cazul în care nu există prize electrice, precum și în locuri unde cablul nu va ajunge.

Cum să nu vă confundați atunci când alegeți o șurubelniță

Când veniți la magazin, nu acordați atenție doar costului dispozitivului. Citiți cu atenție pașapoartele modelelor de vânzare, ele vor indica în mod necesar cele mai importante caracteristici tehnice ale dispozitivului. Acestea sunt: ​​viteza de rotație, tipul bateriei (dacă există) și cuplul. Cu privire la acești parametri și trebuie să alegeți instrumentul.

 

Pentru "profisional" sau șurubelniță pentru uz casnic

 

Gândiți-vă la ce fel de reparații și lucrări de construcție planificați. Continuați, alegeți-vă. Dacă nu sunteți atât de dornici la meșterit atunci pentru  a scoate dispozitivul doar în unele cazuri, cumpărarea unei șurubelnițe profesionale nu are sens. Modelul amator, alimentat de o baterie, este suficient pentru majoritatea muncilor casnice. Toate funcțiile necesare sunt disponibile, dar cântăresc mult mai puțin decât cele profesionale.

 


În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001