Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

În uz casnic, polizorul vibrator este o unealtă electrică destul de rară. Cu toate acestea, are o gamă largă de aplicații posibile, ceea ce facilitează atât reparația, cât și producerea produselor de tamplarie. Una dintre cele mai dificile lucrări în reparații, care poate fi facilitată foarte mult cu o mașină de șlefuit cu vibrații - este șlefuirea pereților și plafoanelor după aplicarea chitului de finisare.

 

Cu ajutorul unui polizor cu vibrații puteți îndepărta vopselele vechi de produse din lemn și cu vopsea metalică și rugina.

 

În general, mașina de șlefuit vibratoare automatizează și simplifică procesul de stripare și șlefuire.

Tipuri de vibro-șlefuitoare

Există două tipuri de mașini de șlefuit vibro-vibrații: fără rotație a plăcii și mașini de șlefuit cu vibrații ,vibro-excentric.

 

Scopul principal al mașinilor de șlefuit vibrator fără rotirea plăcii este măcinarea suprafețelor plane. Cu ajutorul acestui tip de mașini de șlefuit, puteți tăia pereții și tavanul, precum și orice suprafețe plate din lemn. Reglați îndepărtarea materialului, puteți utiliza un alt material abraziv,  cu diferite granularităti.

 

De exemplu, pentru un tratament după pereți finisare chit aplicat abraziv granulatie 100-120, 40-80 pentru striparea metalului, pentru a conferi un aspect neted suprafață de lemn 180-240.

 

Alegerea unui polizor cu o placă plană, ar trebui să acorde o atenție la două caracteristici.

 1. Forma plăcii poate fi dreptunghiulară și triunghiulară. În majoritatea cazurilor, se folosește o mașină cu o placă dreptunghiulară. Cu toate acestea, în anumite locuri este convenabil să se utilizeze o placă de formă triunghiulară, de exemplu în colțuri. Unele modele vă permit să schimbați tipul plăcii după cum este necesar.
 2. Trebuie acordată atenție mecanismului de securizare a șmirghelului. În mașinile de măcinat non-scumpe se întâmplă, nu este convenabil, în urma căruia abrazivul continuă să zboare. Mecanismul de reținere a hârtiei trebuie să-l țină ferm în poziție.

.

Vibro-macinatorii fără rotație au performanțe mai mici decât un vibrator excentric. Și dacă funcționează bine pentru finisarea chitului, atunci când se prelucrează un produs din lemn, în special având suprafețe curbate, performanța lor nu este suficientă și nu este foarte convenabil să lucrați. În acest scop, este recomandabil să folosiți un mașină de șlefuit excentric.

 

Rulmentul excentric are o funcție de rotație suplimentară, care crește semnificativ productivitatea. Acest tip de mașini de șlefuit are o caracteristică proprie de atașare a abrazivului.  Abrazivul este produs cu un strat special, iar fixarea se face prin analogie cu Velcro.

 

 

Pentru tratarea superficială a suprafeței, precum și utilizarea unor roți de rectificat cu costuri reduse, vibro-șlefuitorul trebuie să aibă o ajustare netedă a vitezei de rotație. Dacă pentru calitatea procesării nu este foarte critică, atunci cu cercuri există o astfel de situație. De exemplu, a existat un cerc care zboară doar când nu lucrează mult timp, reduce viteza de rotație și problema este rezolvată.

 

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, veți selecta cu ușurință cea mai bună mașină de șlefuit vibratoare. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul Bomba.

 


În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001