Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Copiii sunt expuși la influența mediului ambiant și, în special, la microbi. Puteți îmbunătăți imunitetul bebelușului cu ajutorul unui sterilizator, care îndepărtează perfect bacteriile de pe suprafața veselei și beberoanelor. Mai multe detalii despre acest dispozitiv și cum să alegeți cel mai bun sterilizator, veți afla în articolul nostru.

Tipuri de sterilizatoare

1. Electric

Acesta funcționează cu ajutorul electricității și de obicei este constituit dintr-un recipient pentru sticle și accesorii, precum și un rezervor de apă. Apa din dispozitiv se transformă repede în aburi și sterilizează obiectele aflate în el timp de 5-15 minute. După sterilizare, dispozitivul se oprește automat. Dacă nu deschideți capacul, atunci elementele din sterilizator rămân sterile timp de 3-6 ore.

 

2. Pentru cuptorul cu microunde

Acesta reprezintă un recipient în care se toarnă apa și se pun sticlele. Containerul este pus timp de 2-10 minute într-un cuptor cu microunde, pornit la putere maximă. În majoritatea modelelor de sterilizatoare pot fi plasate până la 4 sticle.

 

3. Ultraviolet

Acest tip funcționează cu ajutorul bateriilor. Nu necesită apă, electricitate și alte surse de încălzire, dar oferă un nivel înalt de protecție a sticlelor împotriva tuturor tipurilor cunoscute de bacterii. Sterilizarea în astfel de sterilizatoare durează doar 5 minute, după ce dispozitivul se oprește automat.

Există dispozitivele ultraviolete portabile , care pot fi utilizate pentru sterilizarea oricăror elemente care nu sunt disponibile pentru prelucrarea cu aburi (jucării, mobilier, accesorii pentru produse alimentare pentru copii).

 

Caracteristicile sterilizatoarelor

Sterilizatoarele moderne pot avea două moduri de sterilizare. În primul mod, sticla păstrează sterilitatea până la 6 ore, cu capacul închis, iar în al doilea mod - până la 24 ore, datorită repetării ciclice a procesului. De asemenea, modelele de nouă generație au funcții de afișare digitală și autodiagnosticare. Un astfel de dispozitiv singur alege regimul de sterilizare, notifică nivelul apei, timpul de sterilizare și timpul rămas până la sterilitatea completă a sticlelor.

În aceste aparate încap până la 6-8 sticle standard cu gât subțire, sau 3-4 sticle cu gât larg, și accesorii suplimentare. Trebuie să acordați atenție faptului că sterilizarea se potrivește nu numai pentru veselă (sticle, linguri), dar, de asemenea, și pentru alte elemente cu care contactează copilul.

Sfaturi pentru alegere

 • Alegerea corectă a sterilizatorului depinde de modul de hrănire a copilului. Când el se hrănește cu amestecuri din magazin și aveți acasă un număr mare de diferite sticle, atunci este mai bine să procurați un sterilizator electric potrivit pentru numărul maxim de obiecte.
 • În plus, atunci când cumpărați, este important să țineți cont de condițiile în care dispozitivul va fi utilizat (acasă, în călătorie).
 • Țineți minte că produsele care intră în contact cu alimentele, inclusiv sterilizatoarele, ar trebui să fie realizate din materiale de înaltă calitate. Prin urmare, este important să verificați certificatul de calitate a dispozitivului.

 

Noi sperăm că acest articol vă va ajuta să alegeți un sterilizator ideal pentru copilul dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul nostru Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001