Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Pentru a avea întotdeauna acces la Internet, trebuie să achiziționați un router. În zilele de astăzi există un număr foarte mare de modelele diferite. Datorită compactității și eficienței sale, acest dispozitiv câștigă popularitate extrem de repede. Articolul nostru vă va ajuta să alegeți cel mai bun router.

 

Tipuri de routere

 

 • Routerele ADSL - aceste dispozitive sunt conectate la o linie telefonică obișnuită. Acest lucru este foarte convenabil, pentru că nu este nevoie să conectați firele suplimentare. Routerele ADSL permit recepționarea de date la viteze de până la 10 Mb / s și transmiterea până la 700 Kb / s, ceea ce, în starea dezvoltării a tehnologiilor de azi, nu este un rezultat bun.
 • Routerele Ethernet – în acest caz în casa dvs. este înfășurat un cablu special, care constă din două linii care, la rândul lor, asigură recepția și transmiterea unui semnal. Din acest motiv, viteza de recepție și transmitere crește la 100 Mb / s. La momentul dat, este cel mai fiabil și cel mai eficient mod de a accesa Internetul.
 • Routerele LTE sunt dispozitivele care funcționează cu rețele 3G și 4G. Semnalul către acestea nu vine prin fire, ci prin aer, printr-un semnal radio. Dar acum acest tip de router este încă foarte scump și viteza de recepție și de transmitere nu este foarte mare. Acest tip de conexiune va fi bun pentru utilizatorii care merg adesea în călătorii de afaceri sau în locuri în care nu există acces la primele două tipuri de conexiuni.

 

photo2

 

Ce trebuie să luăm în considerare înainte de cumpărare?

 

1. Protocoalele de acces la rețea

În primul rând, determinați protocoalele care oferă providerul dvs., acesta poate fi: PPPoE, PPTP sau L2TP. Ultimul protocol nu este suportat de toate routerele, prin urmare contactați providerul dvs. pentru a afla aceste informații.

 

2. Cerințele noastre

Alegeți dispozitivul, luând în considerare viteza oferită de providerul dvs., precum și de consumul dvs. de trafic. Pentru ce să cumpărați un router puternic, dacă viteza dvs. nu depășește câteva megabiți pe secundă și nu veți primi multe videoclipuri în HD.

 

3. Suport pentru protocoalele Wi-Fi

Acum cel mai comun protocol wireless este protocolul - IEEE 802.11g. Oferă viteza de până la 54 MB / s și este potrivit pentru a lucra cu toate gadget-urile noi. Dar tehnologia nu stă pe loc și producătorii au introdus un nou standard - IEEE 802.11n, care este capabil să funcționeze la viteze de până la 300 Mb / s.

 

4. Contentul

Dacă doriți să download-ați multe filme și să petreceți mult timp pe Internet, dispozitivul trebuie să aibă cel puțin 64 MB de RAM și un procesor cu o frecvență de 400 MHz și mai mult.

 

5. Acoperirea Wi-Fi

Alegeți distanțele de acoperire de care aveți nevoie. Dacă aveți un apartament de studio și nu aveți nevoie să împărțiți Internetul cu vecinii, atunci nu aveți nevoie de un router puternic. Dar dacă locuiți într-o casă și vreți să transferați Internetul în jurul curții, atunci ar trebui să aveți grijă de un router cu mai mare putere.

 

6. Securitatea rețelei

Pentru securitatea rețelei sunt utilizate diferite protocoale: WEP (un protocol vechi, este folosit puțin, pentru că este ușor de spars) și WPA (azi reprezintă protocolul cel mai popular și este considerat stabil la hacking). Există de asemenea, o nouă metodă de criptare - WPA2, o versiune îmbunătățită a WPA-ului.

 

photo3

 

În magazinul nostru Bomba puteți cumpăra un router potrivit pentru dvs și nu ezitați să adresați întrebările care vă interesează consultanților din magazinul nostru.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001