• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

O periuță de dinți este un atribut indispensabil al vieții de zi cu zi a unei persoane. Mulți oameni preferă opțiunea electrică dar nu o periuță de dinți tradițională. Există multe modele de astfel de perii, dar nu toate sunt la fel de eficiente. Cum să nu vă confundați atunci când alegeți acest dispozitiv veți găsi în articolul nostru.

Tipuri de periuțe de dinți electrice

1. Mecanică

Aceasta este o periuță de dinți, de obicei cu un cap rotund care face un minut de la 5 la 30 de mii de rotații. În mânerul periuței de dinți este încorporată o chestie care reglează mișcarea perilor, precum și un motor, care funcționează de la o sursă de energie sau de la baterii. Anume datorită acestui fapt rămășițele de mâncare și placa dentară sunt îndepărtate de pe dinți.

2. Cu vibrații sonice

Acest tip de perie își îndeplinește funcția cu ajutorul vibrațiilor sonice. Aparatul realizează aproximativ 19 mii de mișcări sonore, care curăță eficient gura și ucid microbii de pe suprafața limbii.

3. Cu ultrasunet

Este o perie de nouă generație în lupta împotriva paraziților. Un generator de frecvență audio este încorporat în mânerul periei, care formează un ultrasunet care distruge mediul benefic pentru bacterii. Mecanismul efectuează aproximativ 100 de milioane rotații pe minut. Frecvențele ultrasonice pătrund la o adâncime de 3,5 milimetri, eliminând tot felul de resturi alimentare.

Avantajele folosirii periei de dinți electrice

 • Efectul pe care o persoană îl primește utilizând periuța electrică este dovedit științific și nici o perie simplă nu poate oferi o gamă largă de opțiuni de îngrijire, curățare și masaj pentru gingii și dinți.
 • Varietate modurilor și rotirea firelor periei permit pătrunderea dispozitivului în cele mai dificile părți ale cavității bucale.
 • Periile electrice se confruntă mai bine cu placa de ceai, cafea și tutun.
 • Duzele înlocuibile permit utilizarea unei periuțe de dinți de către mai mulți membri ai familiei.
 • Duzele speciale pentru curățarea limbii permit distrugerea bacteriilor patogene cu efect maxim.

Ce trebuie luat în considerare înaintea cumpărării?

1. Setul cu firele de păr

Nu ar trebui să acopere mai mult de doi dinți. Este mai bine ca capul periei să fie mai mic de 1,3 și să nu depășească 1,6 cm.

2. Prezența unei forme rotunde

Această formă de perie electrică penetrează locurile greu accesibile și îndepărtează complet resturile de hrană.

3.Tip de rotație a capului periei

 • pulsativ
 • rotativ - oscilant

Mecanismul rotativ-oscilant este ideal pentru copii, persoanele în vârstă și persoanele cu gingii slabe. Acest tip de rotație curăță delicat cavitatea orală și masează gingiile. La rândul său, tehnologia pulsatoare funcționează cu o viteză și intensitate mai mare, ceea ce reduce semnificativ timpul de utilizare a periei.

4. Numărul de fire de păr

Este foarte important numărul de fire, deoarece de aceasta depinde calitatea curățării dinților ai persoanelor de diferite vârste. Pentru copii și adolescenți vor fi suficiente 25-40 seturi de firișoare, iar pentru adulți – aproximativ 55 de seturi.

5.Sensor de presiune

Cel mai important punct în alegerea unei periuțe de dinți este senzorul de presiune, care reduce eficiența mișcării părului când este presat prea tare și o mărește la o presare slabă. Acesta va salva dinții și smalțul de erodare.

Acum, analizând toate proprietățile periuței de dinți electrice enumerate mai sus, puteți face o decizie. Dar trebuie de menționat că se recomandă să nu o utilizați mai mult de 1-2 ori pe săptămână.

Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați consultanții din magazinul Bomba.


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Odată cu apariția cântarelor electronice, a devenit mai ușor să verificați și să controlați greutatea corporală. Acest dispozitiv, care nu ocupă mult spațiu în casă, vă permite să vă cunoașteți greutatea în doar câteva secunde.

30.11.-0001