La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Este destul de periculos să bem apa din robinet, de aceea pentru a nu cumpăra apă minerală în sticle, este mai ușor să instalați un filtru special pentru purificarea apei de robinet. În fiecare zi, acest dispozitiv devine mai popular datorită simplității și ușurinței sale de utilizare. Cum să alegem cel mai bun filtru din mii de modele diferite?

 

Tipuri de filtre

 

1. Filtru-ulcior

Este convenabil în funcționare, se umplă cu apa din robinet într-un volum de până la cinci litri și după zece minute apa în acesta este filtrată mecanic și chimic fiind bună de băut. Gradul de purificare a apei în acest tip de filtre este destul de ridicat. Absorbantul poate purifica apa de urmele de rugină, resturi, fenoli, impurități ale produselor petroliere, pesticide. Filtrele-ulcioare reduc semnificativ rigiditatea apei, ce se vede pe suprafața interioară a fierbătorului. Apa după filtrare nu lasă calcar în interiorul ciainicului. Un filtru bun elimină impurități organice, săruri de metale grele și clor.

 

 2. Filtru-duză

Acest model reprezintă un dispozitiv care se fixează pe robinet. Sub presiunea apei, aceasta se purifică atunci când trece prin filtru. Astfel de filtre sunt proiectate exclusiv pentru filtrarea apei rece. Dacă lăsați apa fierbinte să treacă prin această duză, atunci toate impuritățile din filtru vor cădea în ea. Acest tip de filtre este convenabil, mobil și ușor de operat. Prețul lui este scăzut, iar instalarea nu necesită efort.

Fiind de mici dimensiuni, aceste dispozitive de purificare a apei pot elimina clorul, compușii organici, metalele grele din apă.

 

 3.Dispenser

Unele dintre modele de acest tip necesită o conexiune directă la alimentarea cu apă, dar altele funcționează ca un filtru-ulcior, însă au un volum mare.

Un strat de filtrare mai masiv al adsorbantului și capacitatea de a umple acest tip de filtru cu o cantitate semnificativă de apă îl face mai avantajos pentru instalarea în case mai mari, spre deosebire de un filtru-ulcior. Dispenserele au o capacitatea mare: de la 20 până la 180 de pahare de apă pot fi turnate într-o singură dată, în plus, filtrele de acest tip răcesc apa și sunt capabile s-o încălzească până la 95 de grade! Conectați dispozitivul în rețeaua electrică și aveți întotdeauna apă fierbinte filtrată, pregătită pentru a face ceai, cafea și supe fierbinți. Diapazonul de putere al acestor filtre variază de la 20 până la 1000 de wați. Aspectul dispenserului este foarte asemănător cu un culer.

 

 

Sfaturi pentru alegere

 

 • O atenție deosebită în alegerea unui astfel de produs  trebuie să fie acordată gradului de purificare și calității apei la ieșirea din filtru. Dacă familia dvs. are un copil, atunci pentru a obține apă curată este cel mai bine să utilizați filtrul care are un sistem de curățare cu mai multe etape;
 • Când alegeți un filtru de apă, gândiți-vă la volum și viteza cu care lichidul va fi filtrat. Dacă aveți o familie mare, din toate modelele achiziționați-l pe acela care are o productivitate semnificativă;
 • Atenția ar trebui să fie acordată nu numai prețului produsului, ci și nevoilor de a cumpăra elemente suplimentare, de exemplu, cartușele înlocuibile.

 

 

Acum puteți alege filtrul perfect pentru purificarea apei. Cumpărați cel mai bun model din magazinul nostru Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Maxwell la suma mai mult de 600 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

În perioada din 2 august 2018 pînã pe 31 august 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “Cadou garantat la procurarea frigiderilor și aspiratorelor Samsung”

30.11.-0001