Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Adesea, în școală, universitate și chiar în oficiu, este necesar să arătăm un video din computer unui public larg. Proiectorul ne va ajuta să facem acest lucru. Acest dispozitiv translează imaginea pe un ecran special. Însă ecranul tot este greu de ales, deoarece modelele sunt diferite. Articolul nostru vă va ajuta să aflați ce ecran pentru  proiector este cel mai bun.

Tipuri de ecrane de proiecție staționare

1. Care se desface

Acest ecran, la rândul său, poate fi:

 • Manual, adică înainte de a-l folosi, trebuie să-l desfășurați și apoi să strângeți în tub. Acest tip de ecran este foarte popular în zilele noastre, dar necesită forță fizică suficientă pentru a-l desfășura și a-l instala.
 • Motorizat. Un astfel de ecran este echipat cu un motor, deci este mai convenabil și necesită alimentarea cu energie, ceea ce are un efect vizibil asupra prețului.

Avantajele ecranelor care se pot desfășura se numără prin faptul că puteți amplasa elementele de decor pe perete, fără a ocupa spațiu mare cu un singur ecran și că puteți să-l ascundeți de exemplu, într-o nișă. Din dezavantaje putem evidenția– posibilitatea deformării în timpul utilizării.

 

2. Montat

Nu aparține categoriei dispozitivelor cu un preț scăzut, deoarece se fixează pe pod și nu necesită existența spațiului liber pe pereți. În acest tip de ecran este present  motorul și telecomanda distantă. Dar există și ecranele montate pe pod care nu pot fi văzute. Acestea sunt ascunse, de regulă, pe tavan de către perdelele de culoarea lui și nu sunt vizibile cu ochiul liber. Există și ecrane care sunt montate direct pe podea, însă aceasta se face când nu este posibilă montarea ecranului pe tavan și este într-adevăr costisitor.

 

3. Extensibil

Este ideal pentru “home-cinema” și de obicei este utilizat permanent, deci dacă decideți să cumpărați aceast aparat, este mai bine să țineți cont de designul camerei, deoarece este fixat pe perete ca un televizor. Între avantaje se numără calitatea înaltă a imaginii, deoarece asigură o suprafață perfectă a ecranului, însă nu este foarte ușor să-l instalați, pentru că poate să nu se potrivească cu interiorul încăperii.

 

Ce trebuie să luăm în considerare atunci când cumpărăm?

1. Marimea ecranului

Este  optimal să alegeți lățimii imaginii în intervalul de 50 până la 70% de distanță dintre spectatori și ecran. Pentru cei care iubesc primele rânduri în cinematografe, acest procent poate fi mărit, dar nu trebuie să uitați de vizibilitatea pixelilor și de creșterea fluxului luminos al proiectorului.

De exemplu, dacă știți că speteaza scaunului se va afla la aproximativ 3 metri de ecran, atunci lățimea optimă a ecranului dvs. ar trebui să fie între 150 și 210 cm.

 

2. Capacitățile proiectorului

 

Atunci când alegeți un proiector, trebuie să luați în considerare acest parametru împreună cu cel de mai sus și să determinați dacă este posibil să instalați proiectorul de la ecran la o distanță în care imaginea să fie de dimensiuni potrivite.

 

3. Locul de utilizare

Pentru uz casnic, ecranul staționar, tipurile căruia au fost descrise mai sus, este ideal. Dar dacă trebuie să luați ecranul de proiecție cu dvs., atunci ar trebui să vă gândiți la versiunea mobilă a acestui aparat.

 

 

Sperăm că acest articol a fost util pentru dvs. Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați consultanții din magazinul Bomba.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001