Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Când vine vorba de reparații, nu este nimic mai eficient decât un ciocan retopercutor. Este proiectat pentru găurirea găurilor în materiale solide datorită mecanismului de percuție. Articolul nostru vă va ajuta să alegeți cel mai bun model al acestui dispozitiv.

Tipuri de ciocane retopercutoare

1. Pentru gospodărie casnică

Sunt destinate îndeplinirii sarcinilor simple și a muncii atât cu materiale moi, cât și cu materiale ferme. Pentru un lucru convenabil cu acest instrument, în calitate de ajutor casnic, este  suficient ca aparatul să aibă o capacitate de: 500 - 800 W, forța de impact de 1.2-2.2 J, să fie echipat cu un regulator special de comutare a vitezei de rotație, să aibă un manșon de protecție, să cuprindă cel puțin două, și mai bine trei moduri de funcționare.

 

2. Profesionale

Nu puteți construi sau repara fără un instrument fiabil.  Ciocanul retopercutor profesional trebuie să aibă o capacitate de cel puțin 900 de wați, forța de impact a unui astfel de instrument ar trebui să fie 8-15 J, frecvența de impact și de rotație ar trebui să fie suficient de mare, dar nu mai mult de 1500 rot / min, de altfel acest instrument se va uza rapid.

 

Sfaturi pentru alegere

 • Cel mai important lucru care trebuie făcut înainte de a alege un ciocan retopercutor este de a decide în ce scopuri îl veți folosi. În funcție de frecvența operațiunilor și cantitatea de muncă care trebuie făcută, trebuie să înțelegeți dacă este vorba de o gospodărie sau de un aparat professional.
 • De asemenea, trebuie să se  țină cont de puterea motorului, de forța de impact și de viteza de rotație. Toate aceste caracteristici sunt individuale. În plus față de aceste caracteristici de bază, există o serie de funcții suplimentare, cu care sunt echipate cu unele dispositive și care pot spori foarte mult experiența utilizatorului. De exemplu, prezența mersului invers. Această funcție nu este necesară, dar este foarte convenabilă, mai ales când trageți  burghiul din găuri adânci. Prezența unui comutator de viteză va face ca instrumentul să fie mai ușor de controlat. Pentru a evita răsucirea atunci când porniți mașina și atingeți involuntar suprafața, există un sistem de pornire lină. Cu o presiune neuniformă asupra instrumentului și viteza retațiilor va fi diferită, pentru a rezolva aceasta, există un sistem de stabilizare a rotațiilor.
 • Pentru a vă asigura că praful nu zboară în ochii dvs. și nu afectează vizibilitatea la forarea pereților, există colectori de praf speciali care au dimensiuni și configurații diferite. Amintiți-vă că cu cât mai multe funcții este echipată o unealtă, cu atât este mai convenabil să lucrați cu ea și cu atât este mai mare prețul acesteia. Înainte de a alege instrumentul cu cele mai multe funcții, gândiți-vă dacă le veți folosi. Posibil că nici nu veți avea nevoie de unele din ele.
 • Și încă un punct cheie - nu cumpărați un instrument ieftin, chiar dacă aveți nevoie de un instrument de uz casnic cu un singur mod de găurire, este mai bine să alegeți un nume de marcă cunoscut decât să plătiți pentru repararea acestuia în viitor.

Înainte de a utiliza acest instrument, trebuie să fiți conștienți de regulile de siguranță atunci când lucrați cu un ciocan retopercutor. De modul în care îl utilizați, va depinde în mod direct productivitatea instrumentului.

 

 

Sperăm că acest articol a fost util pentru dvs. Consultanții din magazinul nostru Bomba vă vor ajuta să alegeți cel mai bun model de ciocan retopercutor.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001