Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

În țara noastră, unde există mai mult de un număr de mobil pe locuitor, oamenii încă cumpără și folosesc în mod activ telefoane fixe cu fir și radio. În acest material, vom vorbi despre principalele funcții ale telefoanelor fixe și vom fi atenți la lucrurile mărunte care garantează ușurința în utilizare.

Telefonia fixă ​​este mai ieftină decât cea mobilă, așa că rămâne la cerere. Telefoanele fixe funcționează în aproape fiecare birou, în birourile managerilor și pe birourile angajaților de linie. Majoritatea apartamentelor și caselor sunt echipate cu telefoane fixe. Cum să alegi telefonul fix potrivit? Ce funcționalitate ar trebui să aibă aparatul instalat la locul de muncă al secretarului sau directorului întreprinderii? Cum să cumperi un telefon cu un raport optim între preț, funcționalitate și calitate?

Atunci când alegeți un telefon fix, în primul rând, determinați categoria de preț căreia îi va aparține modelul selectat. Costul telefonului afectează funcționalitatea și calitatea acestuia, astfel încât evaluarea bugetului de achiziție este un pas important în alegerea unui dispozitiv. În continuare, procedați la evaluarea condițiilor de utilizare a telefonului pentru a selecta modelul care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Când alegeți un telefon pentru casa dvs., gândiți-vă la ce caracteristici ale telefonului veți folosi frecvent. Aveți nevoie de ID apelant, robot telefonic sau fax?

Sfaturi pentru alegerea unui telefon pentru acasă

Când alegeți un telefon pentru casa dvs., gândiți-vă cine îl va folosi și cum. Un dispozitiv de buget cu un set de funcții de bază vă va potrivi dacă folosiți ocazional telefonul de acasă pentru a efectua apeluri scurte. Un telefon cu fir de încredere va fi cea mai bună soluție în acest caz.


Fiți atenți la comoditatea de a utiliza dispozitivul dacă aveți persoane în vârstă în familie. Tastele mari, un afișaj supradimensionat și un ton de apel puternic sunt elemente obligatorii pentru cei mai în vârstă utilizatori. Există seturi telefonice speciale pentru abonații cu deficiențe de auz. Au difuzoare întărite cu un sistem convenabil de control al volumului, precum și o membrană specială pentru transmiterea sunetului prin vibrații. O persoană cu deficiențe de auz folosește un astfel de telefon apăsând receptorul pe osul din spatele urechii.


Un telefon de acasă cu funcții speciale va fi util dacă în casă sunt copii mici. Funcția BabyCall ajută copilul să formeze un număr de telefon pentru părinte sau de urgență prin atingerea unui buton. Un telefon fix cu funcție de monitorizare a bebelușilor poate fi programat să apeleze un număr extern în caz de zgomot puternic în cameră, ceea ce permite utilizarea dispozitivului ca protecție suplimentară a unui apartament sau a casei de intruși. Un astfel de telefon te va suna automat dacă „aude” zgomotul spart de sticlă sau alt zgomot puternic.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001