• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Rezultatele prezentării Xiaomi în Beijing

Din nou în atenția tuturor! Și este destul de așteptat! Xiaomi a organizat un eveniment grandios în luna august, în cadrul căruia compania a prezentat o serie de produse noi care îi pot surprinde chiar și pe cei mai sofisticați utilizatori. Printre acestea - smartphone-urile Xiaomi Mix Fold 3 și Redmi K60 Ultra, tableta Xiaomi Pad 6 Max și trackerul de fitness Xiaomi Smart Band 8 Pro. Însă haideți să vorbim despre toate în ordine.

Smartphone Mix Fold 3: fără îndoituri și cadre largi

Spre deosebire de Mi Mix Fold 2, noul smartphone se mândrește cu un corp impecabil de subțire. Corpul pliat are o grosime de numai 96 mm. Acest lucru se datorează unei balamale reproiectate care poate rezista la mai mult de 500 de mii de deschideri și închideri. Balama în sine este realizată din oțel și ceramică.

În ceea ce privește ecranul, smartphone-ul a primit cele mai economice panouri AMOLED E6-panouri, luminozitatea declarată de 2.600 nits, iar rata de reîmprospătare a ecranului ajunge la 120 Hz.

Specificațiile Mix Fold 3:

 • Procesor Snapdragon 8 Gen 2 de ultimă generație;
 • Stocare primară de până la 1TB;
 • RAM de până la 16 GB;
 • Capacitate a bateriei de 4800 mAh.

Mai în detaliu, am dori să ne oprim asupra sistemului de camere cu optică Leica. Dispozitivul a primit patru camere în spate și două camere frontale. Camera principală este de 50MP cu un senzor Sony IMX800, alături de aceasta se află o cameră cu unghi super larg de 12MP, un teleobiectiv de 10MP cu zoom de 3,2x și o cameră periscop de 10MP cu zoom de 5x. Toate camerele dispun de stabilizare optică a imaginii, cu excepția camerei cu unghi ultra larg.

Smartphone-ul Mix Fold 3 este disponibil în culorile negru, auriu și " armat".

Redmi K60 Ultra: gamerii îl vor aprecia cu siguranță

Următorul anunț a fost smartphone-ul sub-flagship Redmi K60 Ultra, care a devenit un succes în China în scurt timp. Ceea ce, în principiu, nu este surprinzător, deoarece are o mulțime de avantaje. Miezul noutății este procesorul Dimensity 9200+, care funcționează mai rapid decât Snapdragon 8 Gen 2 și obține peste 1,77 milioane de puncte în testul de referință Antutu. Pentru răcirea procesorului este responsabilă pentru suprafața camerei de evaporare de 50002 mm, care permite o disipare eficientă a căldurii și asigură o performanță stabilă în condiții de sarcină ridicată.

Smartphone-ul Xiaomi are un ecran de 6,67 inci cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz și o rezoluție de 1,5 K. Ecranul în sine s-a dovedit a fi destul de eficient din punct de vedere energetic. Acesta este fabricat folosind cel mai recent material fluorescent C7 de la Huaxing, care reduce consumul de energie.

Alte specificații ale lui Redmi K60 Ultra:

 • Camera principală Sony IMX800 cu stabilizare optică este formată din trei module: o cameră principală de 50 MP, o cameră cu unghi ultra larg de 8 MP și un modul macro de 2 MP;
 • Cameră frontală de 20MP;
 • 256GB până la 1TB de stocare încorporată;
 • Memorie RAM de la 12GB la 24GB;
 • Capacitate a bateriei de 5.000 mAh. Este prevăzut suport pentru încărcare rapidă de 120W. Este nevoie de 19 minute pentru a încărca complet dispozitivul;
 • Rezistență la praf și apă IP68. Da, acesta este primul smartphone al mărcii care obține acest nivel de protecție.

Peste 300+ jocuri au fost deja optimizate pentru smartphone-ul Redmi K60 Ultra, care vor putea fi redate la o frecvență a cadrelor de 144Hz.

Xiaomi Pad 6 Max este cel mai mare din serie

Toți ochii pe ecran. Tableta Xiaomi Pad 6 Max are un ecran IPS de 14 inci cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz și o frecvență de ajustare PWM de 2.880 Hz. În mod notabil, ultimul parametru este mai mare decât majoritatea navelor emblematice. În plus, tableta este certificată de TÜV Rheinland, care confirmă absența flicker-ului, nivelul scăzut de albastru și acuratețea culorilor.

Alte specificații ale Xiaomi Pad 6 Max:

 • Procesor Snapdragon 8 Plus Gen 1;
 • Baterie cu o capacitate de 10.000 mAh, suficientă pentru 2 zile de utilizare regulată sau 40 de zile de funcționare în regim de așteptare;
 • Suport pentru tehnologia de sunet Dolby Atmos;
 • Se oferă încărcare rapidă de 67W, precum și încărcare inversă de 33W;
 • Scaner de amprente montat lateral;
 • Chipset NFC.

În ciuda întregii puteri din interior, dispozitivul cântărește doar 750 g, iar corpul are o grosime de 6,53 mm.

Prețul dispozitivului xiaomi pad 6 max depinde de configurație și pornește de la 495 de dolari, ceea ce este mult mai ieftin decât dispozitivele principalilor săi concurenți Apple și Samsung.

Brățară de fitness Xiaomi Smart Band 8 Pro

În compania smartphone-urilor și a tabletelor, a fost anunțat cel mai popular tracker de fitness Xiaomi Smart Band. Ecranul Smart Band 8 Pro a crescut semnificativ și este de 1,74 inci. Reamintim că în ultima generație de Smart Band 7 Pro, diagonala afișajului a fost de 1,64 inci. Rata de reîmprospătare a gadgetului a ajuns la 60Hz, luminozitatea - 600 nits, densitatea pixelilor ecranului - 336 ppi.

Senzorul de monitorizare a performanțelor fizice a fost, de asemenea, actualizat. De asemenea, a crescut autonomia gadgetului. Dispozitivul de monitorizare sportivă Xiaomi Smart Band 8 Pro poate funcționa până la două săptămâni de la o singură încărcare. În plus, utilizatorii vor avea la dispoziție diferite widget-uri și cadrane de marcă.

Asta e tot deocamdată! Pentru a fi la curent cu cele mai interesante și interesante din lumea tehnologiei, urmăriți știrile magazinului BOMBA.


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Vara promite să fie fierbinte, așa că nu vă puteți lipsi de un aparat de aer condiționat. Cum să alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru casă, astfel încât să creeze condiții confortabile de trai în orice perioadă a anului? Citiți mai departe.

29.04.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024