Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul. 🐇🐇🐇 Reduceri de paște până la 50%! 🐇🐇🐇 Tu alegi ce-ți aduce iepurașul.
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Părul facial la bărbați trebuie să fie permanent îngrijit. Este mai ușor să  faceți acest lucru cu un trimmer. Pentru cei care nu au folosit niciodată acest dispozitiv, alegerea variantei potrivite va fi dificilă. În articolul nostru sunt descrise toate detaliile trimmerului și, analizându-le, veți vedea care variantă e cea mai bună.

Puncte importante când alegeți un trimmer

 

1. Existența acumulatorului

Majoritatea trimmer-ilor moderne funcționează cu ajutorul acumulatorului, dar există și modelele cu alimentația din rețea și cu baterii. Este mai preferabil de a procura un dispozitiv cu acumulator, care poate funcționa și din rețea. Acesta este un punct important, deoarece unele modele, atunci când sunt conectate în rețea, încep să încarce imediat acumulatorul și nu vor funcționa până nu vor fi încărcate. Luați în considerare acest lucru dacă nu doriți să intrați într-o situație neplăcută când trebuie să stați și să așteptați o jumătate de oră pentru a termina bărbierirea celei de-a doua părți ale feței.

 

2. Timpul de funcționare și timpul de încărcare

Modelele moderne, de regulă, pot funcționa după o singură încărcare aproximativ 40 de minute. Acest timp este suficient pentru mai multe cicluri de folosință a dispozitvului, ceea ce vă va permite să-l luați în călătorii. Mai multe modele mai ieftine sunt concepute pentru 30 de minute de lucru, așa că dacă doriți să economisiți, trebuie să vă amintiți să conectați trimmerul la rețeaua electrică  după fiecare folosință.

Timpul de încărcare de asemenea contează.  Atrageți atenția la prezența funcției de încărcare rapidă. Aceasta vă va ajuta în cazurile în care acumulatorul este descărcat în momentul cel mai nepotrivit.

 

 

3. Calitatea lamelor

Longevitatea aparatului depinde direct de calitatea lamelor. Acestea în cele mai multe cazuri sunt condecționate din oțel obișnuit și inox (există modelele și din ceramică). Este important să țineți cont de faptul că lamelele trimmer-ului nu reprezintă cuțite obișnuite și nu le puteți ascuți singuri. Lamele noi, dacă le veți găsi, vor costa atât de mult încât va fi mai ușor să cumpărați un dispozitiv nou. Prin urmare, cea mai bună varianta este alegerea trimmer-ului în care sunt instalate lamele auto-ascuțite.

Dacă nu doriți să cumpărați un nou trimmer în fiecare șase luni ar trebui să alegeți modelele cu lame auto-ascuțite.

 

4. Regularea lungimii

Este una din cele mai importante caracteristici ale trimmer-ului. De regularea lungimii depinde dacă reușiți să faceți o tunsoare dorită. În aparate moderne, lungimea este regulată cu ajutorul lamelor.

Alegeți un trimmer cu setări de lungime fixă. Acest lucru va crea efectul unei bărbi de trei zile sau de o săptămână, făcând-o în același timp foarte îngrijită.

 

5. Opțiuni suplimentare

 • Sistemul de vaccum - este o funcție foarte utilă, datorită căreia firul de păr tăiat nu se împrăștie în baie, ci este colectat într-un container special.
 • Curățare umedă - dacă dispozitivul are această funcție, poate fi spălat direct sub robinet, ca să nu pierdeți timpul pentru curățare.
 • Comutator de tensiune - unele modele sunt capabile să funcționeze din rețea cu o tensiune de 100-240 volți. Alegeți această variantă dacă călătoriți în diferite țări.

De fapt, toate funcțiile suplimentare sunt utile și facilitează folosirea aparatului, dar sunt personae care le consideră ca fiind inutile. Cumparând un trimmer, atrageți atenție asupra posibilităților dispozitivului și gândiți-vă dacă acestea sunt necesare pentru dvs.

 

 

Sperăm că acest articol a fost util pentru dvs. Pentru toate întrebările, vă rugăm să contactați consultanții din magazinul Bomba.

 

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001