Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Mult-așteptata prezentare de toamnă Apple Wonderlust 2023

Prima prezentare de toamnă a Apple s-a încheiat! A fost cu adevărat uimitoare! Ca să recunoaștem, prezentarea noilor produse ale brandului din Cupertino este întotdeauna un eveniment interesant și mult așteptat de toți fanii.

Apple a prezentat noi ceasuri inteligente, o linie actualizată de iPhone 15 cu "insulă" și alte gadgeturi interesante. Dacă ați ratat discursul lui Tim Cook și al colegilor săi, nu vă faceți probleme, am adunat toate cele mai interesante lucruri despre noutățile prezentate. Iată care sunt detaliile.

 

Apple Watch Series 9

Primul anunț a fost un ceas inteligent. În general, Watch Series 9 a primit modificări minore. Cea mai izbitoare schimbare a celei de-a noua generații constă într-un procesor mai puternic S9, pe care Apple l-a numit un procesor complet nou din 2020. Ni se promite un spor de performanță de 50% față de generația anterioară. Luminozitatea ecranului Apple Watch Series 9 s-a dublat, ajungând la 2000 de nits.

Apple watch series 9

Printre noutățile plăcute - suportul pentru noul gest Double Tap, cu ajutorul căruia puteți accepta apelurile primite, dar și să le încheiați, să controlați muzica și multe altele.

Și, bineînțeles, culori! Esteticienii vor aprecia cu siguranță! Apple Watch 9 este disponibil într-una dintre următoarele nuanțe: carcasă din aluminiu - un nou roz încântător, starlight, silver, midnight și PRODUCT (RED); carcasă din titan - auriu, argintiu și grafit.

 

Apple Watch Ultra 2

Următorul anunț a fost smartwatch-ul emblematic, Apple Watch Ultra 2. Ca și Seria 9, ceasul va fi alimentat de noul procesor S9 de la Apple. Luminozitatea ecranului a crescut cu 50%, ajungând la un nivel record de 3000 de nits.

O altă îmbunătățire față de generația anterioară este durata de viață îmbunătățită a bateriei. În cazul unei utilizări regulate, noul Apple Watch Ultra 2 poate rezista până la 36 de ore și până la 72 de ore în modul de consum redus de energie.

La fel ca și Seria 9, Watch Ultra 2 dispune și de suport pentru Double Tap, care vă permite să controlați gadgetul cu o mișcare a degetului mare și a degetului arătător.

Alte îmbunătățiri interesante aduse la Apple Watch Ultra 2:

 • Cadranul Modular Ultra, care afișează informații în timp real, inclusiv secunde, înălțime sau adâncime;
 • Activarea modului de noapte este automată, în funcție de nivelul de lumină;
 • Posibilitatea de a conecta accesorii Bluetooth pentru a le utiliza în modurile de ciclism.

 

Noua linie de iPhone 15

Trebuie să menționăm că "miracolul" nu s-a întâmplat și mult-așteptatul model Ultra nu a fost prezentat. Ne-a fost prezentată o nouă linie de iPhone-uri, care a inclus 4 modele: iPhone 15, iPhone 15 Plus, 15 Pro și 15 Pro Max.

 

Noile modele Apple iPhone 15 și iPhone 15 Plus

Sa întâmplat!!! Smartphone-ul iPhone 15 a devenit primul din linia de dispozitive cu un conector USB-C. Ei bine, puteți lăsa deoparte în siguranță toate accesoriile cu Lightning. Accentul principal al companiei a făcut pe Dynamic Island (înlocuind " bretonul" obosit), care a apărut pentru prima dată la iPhone 14 Pro. De acum încolo, partea superioară a ecranului nu este o zonă goală, ci o parte funcțională a ecranului, care afișează widget-uri meteo și alte informații utile. Smartphone-ul a primit margini rotunjite ale corpului, datorită cărora noutatea este mai confortabilă în mână.

iphone 15 si 15 plus

Alți parametri ai iPhone 15 și iPhone 15 Plus:

 • Procesor: Apple A16 Bionic;
 • Memorie încorporată: 128, 256, 512GB;
 • RAM: 6GB;
 • Cameră principală: senzor principal de 48MP și senzor ultraangular de 12MP;
 • Afișaj OLED de 6,2 și 6,7 inci cu rată de reîmprospătare de 60Hz;
 • Capacitatea bateriei: 3.877mAh și 4.912mAh;
 • Opțiuni de culoare: negru, albastru, verde, galben și roz.

Există o nouă funcție NameDrop care vă permite să distribuiți fișiere, printr-o singură atingere, cu un alt smartphone.

Două cuvinte despre camera foto a iPhone 15. Acum nu va mai trebui să vă pierdeți efortul de a schimba modul portret - algoritmii își vor da seama și o vor face pentru dvs.

 

Noul iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max

Smartphone-urile din seria Pro au devenit cele mai ușoare versiuni Pro ale iPhone-urilor. Acest rezultat a fost obținut prin utilizarea titanului, cel mai premium material folosit vreodată la o carcasă de iPhone. În plus, inginerii companiei au reușit să reducă rama din jurul ecranului cu 2,5 milimetri. Pare un lucru mărunt, dar este frumos! Capacul din spate al dispozitivului a primit un finisaj mat, iar marginile au devenit mai rotunde.

iphone 15 pro si 15 pro max

Alți parametri ai iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max:

 • Procesor: Apple A17 Bionic;
 • Memorie încorporată: 256GB și 512GB, 1TB;
 • RAM: 6GB;
 • Cameră principală: senzor principal de 48MP, senzor ultra-angular de 12MP, senzor de 12MP, lentilă periscop;
 • Afișaj OLED de 6,2 și 6,7 inci cu rată de reîmprospătare de 120Hz;
 • Capacitatea bateriei: 3.650mAh și 4.852mAh;
 • Opțiuni de culoare: negru spațial, argintiu, albastru și gri.

 

Actualizare AirPods Pro

Cea de-a doua generație a legendarelor căști fără fir dispune, de asemenea, de un conector de încărcare USB-C. Acum, posesorii de noi iPhone-uri și căști pot folosi același cablu pentru a încărca gadgetul. Dar asta nu este tot! Utilizatorii vor putea să își încarce căștile direct de pe iPhone, ceea ce va face mult mai ușoară încărcarea dispozitivului.

În plus față de USB Type-C integrat în carcasă, căștile au primit câteva inovații software. Există Adaptive Audio, care detectează preferințele de gust ale utilizatorului, și Conversation Awareness - activează automat modul de transparență atunci când este detectată vorbirea.

Așadar, AirPods Pro "îmbunătățite" sunt aceleași AirPods Pro din a doua generație.

 

Data de lansare a iPhone 15 în Moldova?

Foarte curând veți putea alege și cumpăra iphone 15 în rețeaua magazinelor Bomba sau veți putea plasa o comandă online pe bomba.md. Cel mai bun preț de pe piața moldovenească, doar produse originale, posibilitatea de a cumpăra în rate și credit. Abonați-vă la actualizările noastre pentru a fi printre primii care precomandă o gamă uimitoare de noutăți ale gigantului tehnologic din Cupertino.


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Diminețile, o ceașcă de cafea este salvarea? Atunci, o cafetieră calitativă este esențial. Luați în considerare preferințele dvs, comparați mărcile și alegeți opțiunea perfectă, iar articolul nostru vă va ajuta cu siguranță în acest sens.

11.04.2024

Geniala invenție a omenirii – aparatul de cafea. Datorită acestuia, avem șansa zilnic să savurăm din aroma revigoratoare a cafelei. Cum să alegem cafeaua cea mai bună, care să corespundă așteptărilor personale, aflăm în continuare.

03.01.2024

Carcasă, tip de dispozitiv, gama de funcții și opțiuni de instalare - cum să alegeți mai departe un aparat de aer condiționat în articolul ✪BLOG BOMBA✪

30.11.-0001