• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Doriți să cumpărați un ferăstrău, dar nu știți care dintre ele? În afară de firmă și de prețuri, este important să se țină seama de o serie de alți parametri, de care depinde performanța, funcționalitatea și confortul operării.

Mai întâi de toate, trebuie să decideți pentru ce veți folosi un ferestrău electric. La tăierea laminatului sau DSP atunci când are loc înlocuirea podelelor în apartament? Sau poate că vom avea mai mult de lucru pe scară largă - fabricarea mobilei de către propriile noastre mâini? Va fi o utilizare periodică sau o operațiune zilnică cu încărcături serioase? Dacă aveți deja un obiectiv clar, treceți la Alegerea corectă.

Tipul de putere și caracteristicile de proiectare

Tăierea semifabricatelor este un proces auxiliar? Trebuie să lucrați în locuri fără energie electrică? Aveți nevoie de un instrument mobil și nimic nu trebuie să limiteze mișcarea cu acesta? Pentru aceste lucrări puteți utiliza un model de baterie - o opțiune excelentă pentru casa, vila, garaj. Dar pentru lucrările de lungă durată, când tăierea face cea mai mare parte a procesului, este mai bine să folosiți un ferăstrău electric. Timpul muncii sale nu se limitează la încărcarea bateriei, ca și în baterie, și puteți lucra chiar toată ziua. De aceea, un astfel de instrument se aplică în ateliere și în producție.

 • Mânerul croșetat este cel mai versatil, potrivit pentru tăierea dreptunghiulară;
 • Mânerul în formă de  ciupearcă reduce semnificativ designul sculei, ceea ce face mai ușor să operați atunci când lucrați pe partea inferioară a piesei,înclinând-o sub panta.

Dintre caracteristicile de design vor fi importante și următoarele

 • Tăierea la un unghi - este asigurată prin ajustarea tălpii ferăstrăului. De exemplu, acesta poate fi înclinat astfel încât să taie un unghi de 45 sau 90 °.
 • Prezența unei duze este utilă dacă doriți să utilizați instrumentul în combinație cu un colector de praf sau un aspirator. Prin sistemul de aspirare a prafului, rumegușul va fi scos din zona de lucru, ceea ce va face procesul de tăiere mai curat și va economisi timp pentru curățare.
 • Înlocuirea fără cheie a uneltelor este convenabilă, deoarece nu este necesară o sculă suplimentară pentru a scoate și a instala lama de ferăstrău. Fixarea este efectuată cu un dispozitiv de prindere rapidă.

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință cel mai bun ferestrău electric. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul Bomba.


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Fiecare bărbat care meșterește ceva în casă are de obicei o șurubelniță. Sau cel puțin achiziția acesteia este planificată. Fără acest instrument nu se poate face nimic în timpul reparației.

30.11.-0001