Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Mai întâi de toate, trebuie să stabiliți dimensiunile acestui dispozitiv. Dacă aveți o cameră mică, atunci vă vor plăcea modelele ventilatoarelor de masă care nu ocupă mult spațiu.

Ventilatorul de masă are o putere mică, astfel încât el sulfa numai pe cela, care stă în apropiere. O mărime mică vă permite să-l instalați oriunde. Cel mai des ventilatoarele pentru masă nu au multe funcții .

Ventilatorul de podea este un dispozitiv mai serios, capabil să suflă camera de la colț la colț. El are 3-8 moduri de suflare și un picioruș, care uneori este reglabil în înălțime. În timpul funcționării se poate roti în 90 - 180 °.

Ce ar trebuie să știți când cumpărați un ventilator?

Productivitatea ventilatorului

Mulți oameni confundă puterea cu productivitatea, fără să știu că indicatorul de putere indică cantitatea de energie consumată de aparat pe oră de funcționare. Dar nu afectează productivitatea, care determină volumul de aer transportat pe unitate de timp. Dimensiunile lamei afectează eficiența răcirii în cameră. Cu cât sunt mai largi, cu atât mai mult dispersează aerul. Ventilatoarele cu viteză variabilă de rotație a lamelor permit adaptarea fluxului de aer la condiții specifice.

Stabilitatea ventilatorului

Dacă aveți copii mici sau animale în familie, trebuie să aveți grijă de un model care să stea ferm pe podea, chiar dacă este slăbit.

Prezența plasei de protecție.

O plasă specială vă va permite să vă protejați mâinile de impactul lamelor ventilatorului. Cu ventilatorul dvs nu se va întâmpla nimic, chiar dacă este răsturnat.

Ventilatoare fără lame

Pentru cei care apreciaza designul original, siguranta in exploatare si liniste, va recomandam un ventilator fără lame. Aceste dispozitive funcționează pe principiul unui motor cu reacție. Turbina de la baza ventilatorului ia aer prin plasă și îl accelerează la celălalt capăt al dispozitivului. Acest lucru crește suflarea aerului cu 10-20 ori față de valoarea minimă. Astfel de ventilatoare nu fac mult zgomot în comparație cu celelalte modele, se pot întoarce în direcții diferite, au un panou de control. Dar are și un dezavantaj- lipsește piciorușul de bază, de aceea, trebuie să găsim o bază pentru el.

Cum putem înțelege că am ales un ventilator bun?

Un ventilator trebuie să fie:

 1. Stabil - pe un suport plat solid.
 2. Reglabil în înălțime și viteză.
 3. Cu lame largi - este mai puțin zgomotos și mai productiv.
 4. Cu lamele de plastic – nu face zgomot în comparație cu cel făcut din metal.
 5. Cu o plasă puternică și calitativă.

După ce ați citit acest articol puteți  înțelege ce fel de ventilator vreți să cumpărați. Magazinul nostru Bomba oferă o gamă largă de ventilatori, astfel încât să puteți găsi unul care vă convine!


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Vinul este o băutură nobilă care absoarbe energia soarelui pe versanții podgoriilor. Dar știi că, chiar după îmbutelierea în sticle, continuă să se coacă, schimbând nuanțele gustului și aromei.

30.11.-0001

La ce trebuie să atragem atenție cănd alegem o mașină de tocat carne. Cu cât mai mare este puterea mașinei de tocat carne, cu atât mai mare este productivitatea și cu atât mai bine dispozitivul va toca carne.

30.11.-0001

Piine proaspătă…Ce poate fi mai gustos decit chiflele calde sau sandvișuri din piine, pentru micul dejun? Cu ceva ani în urmă, gospodinele aveau mult timp să se scufunde în bucătărie pentru a coace singuri pâinea.

30.11.-0001