Reduceri de top la ├«ntregul ecosistem Xiaomi ­čźÂ­čźÂ­čźÂ Reduceri de top la ├«ntregul ecosistem Xiaomi ­čźÂ­čźÂ­čźÂ Reduceri de top la ├«ntregul ecosistem Xiaomi
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Criterii de selec╚Ťie a uni storc─âtor

O doz─â proasp─ât─â de vitamine va fi util─â în orice moment al anului ... Cei care sunt foarte pasiona╚Ťi de sucuri, ar trebui s─â ╚Ötie care storc─âtor va fi mai bine s─â cumpere. ╚śi noi îi vom ajuta!

 

Ghid pentru alegerea unui storc─âtor:

 

Pasul 1: Afla╚Ťi despre tipurile de storc─âtori

Pasul 2: Determina╚Ťi volumul necesar al ma╚Öinei

Pasul 3: Puterea și consumul de energie al fiecărui model

 


Tipuri de storc─âtori de baz─â: clasice universale cu separator trapezoidal, modele cu un separator cilindric ╚Öi storc─âtor pentru citrice.                                                                             

 

                                   

 

Storcator universal


Cel mai r─âspîndit tip. Sunt destinate s─â produc─â sucuri din legume ╚Öi fructe moi ╚Öi dulci, fructe citrice ╚Öi fructe de p─âdure (cu excep╚Ťia celor cu oase mici: c─âp╚Öuni, agrife etc.). Produsul din astfel de dispozitive trece prin gâtul de înc─ârcare ╚Öi intr─â într-un separator rotativ de mare vitez─â, la baza c─âruia se g─âse╚Öte un disc de g─âurit  (forma separatorului seam─ân─â cu un trapez). R─âz─âtoarea macin─â produsul; Datorit─â for╚Ťei centrifuge, sucul este separat de pulp─â. Pulpa în astfel de modele este, de obicei, automat aruncat─â  într-un container special.      

 

 

Storcator universal cu separator cilindric
 

Tip mai pu╚Ťin r─âspîndit. În acestea, la centrifuga rotativ─â, pere╚Ťii filtrului sunt pozi╚Ťiona╚Ťi la un unghi drept fa╚Ť─â de dispozitivul de g─âurit . Proiectarea unor astfel de storcere nu permite ca pulpa s─â zboare automat în container conceput pentru aceasta, astfel încât acesta ar trebui adesea cur─â╚Ťat în timpul func╚Ťion─ârii. Astfel de modele se vor potrivi celor care fac sucuri rar: un pahar sau dou─â diminea╚Ťa, de exemplu.

 

Cu toate acestea, eficien╚Ťa acestor storcatori este pu╚Ťin mai mare decât cea a clasicilor universali (în func╚Ťie de model, dar, în medie, cu 10-15%). Acest tip de storc─âtor are un plus - motorul poate func╚Ťiona aproape f─âr─â pauze, sunt necesare doar pauze ocazionale.
    

 

Storcator pentru citrice

 

Sucuri de citrice pot fi ob╚Ťinute folosind orice tip de storc─âtor. Dar dac─â îl bei mai des decât alte, este mai bine s─â cumperi un model special - cu un proces  de ob╚Ťinere a sucului proasp─ât de portocale sau grapefruit  mai u╚Öor ╚Öi mai rapid.

Pe rota╚Ťia a conului cu striate al storc─âtorului se pune jum─âtate din fructul citric, el este presat de mân─â ╚Öi, prin urmare, sucul este stors din el. Sucul ╚Öi pulpa cad pe elementul de filtrare: sucul trece pe duza storc─âtorului ╚Öi pulpa r─âmâne.

Storc─âtori pentru citrice nu necesit─â o mul╚Ťime de putere pentru munc─â, iar nivelul lor de zgomot este sc─âzut.

  

Cînd am ales modelul potrivit este foarte u╚Öor s─â ne clarific─âm ╚Öi cu pre╚Ťul. Catalogul  magazinului nostru v─â va permite s─â alege╚Ťi modelul care corespunde preferin╚Ťelor ╚Öi bugetului dvs.

 


C├ónd vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi ├«╚Öi dore╚Öte s─â g─âseasc─â un model care s─â reziste mult timp ╚Öi f─âr─â nicio reclama╚Ťie. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificil─â alegerea op╚Ťiunii potrivite... Citi╚Ťi ghidul

17.04.2024

La procurarea cuptorului cu microunde Panasonic beneficia╚Ťi de un card cadou de 200 de lei! La procurarea fierului de c─âlcat Panasonic beneficia╚Ťi de detergent anticalc Whirpool!

30.11.-0001

La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!

30.11.-0001

├Än perioada din 2 iunie 2018 p├«n├ú pe 30 iunie 2018, ├«n re┼úeaua de magazine Bomba are loc promo┼úia ┬źLa procurarea televizorului LG cump├úr├útorul prime╚Öte cadou minge de fotbal adidas FIFA World Cup Top Ball!┬╗

30.11.-0001