La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum alegem tastatura și mouse-ul

La ce ne gândim când cumpărăm o tastatură și un mouse? Mai des la preț: cît mai ieftin - cu atât mai bine! Cu toate acestea, alegerea modernă a tastaturilor și a mouse-urilor ne va ajuta nu numai să ne furnizăm modele cu care să lucrăm ușor și plăcut, dar și prețuri accesibile.  Aceste dispozitive sunt împărțite în categorii în funcție de cine le va folosi. Deci, tastaturile sunt împărțite  în cele, care sunt convenabile pentru cei care lucrez  și în cele cu care este ușor de jucat.

 

Cei care își petrec cea mai mare parte a timpului la computer în munca lor, au nevoie pur și simplu de o tastatură care va face procesul de imprimare plăcut și ușor. Dacă sunteți interesat de o varietate de modele ergonomice (cu blocuri neobișnuite de chei, de obicei aceste chei sunt împărțite în două - pentru două mâini), atunci este mai bine să încercați să lucrați cu ele înainte de a le cumpăra.

 

                                     

 

Pentru iubitorii de jocuri, este mai bine să acordați atenție tastaturilor mecanice. Ele sunt mult mai scumpe decât altele, dar oferă feedback tactil incomparabil.

 

În plus, mecanice sunt întotdeauna de mai multe ori mai rezistente decât modelele membranare - cheile mecanice pot rezista până la câteva milioane de apăsări  și multe altele. În acest caz, nu vă concentrați asupra disponibilității cheilor suplimentare - de obicei, acestea distrag atenția și puteți face tot de ce aveți nevoie în setul obișnuit de 104-108 de butoane.

 


Ceva special - tastatură fără fir

 

Tastaturile poate fi conectat la un PC prin fire (porturi (micro) USB și PS / 2) sau fără (prin Bluetooth și radio). Tastaturi fără fir au o problemă de a înlocui sau reîncărca bateriile. Modelele Bluetooth nu permit conectarea dispozitivelor suplimentare la USB (dacă placa de bază sau laptopul are deja un chip Bluetooth), dar au probleme de conectivitate (cu căt tastatura este mai ieftină, cu atât vor apărea mai mult). Tastatura radio funcționează cel mai adesea la frecvența de 2,4 GHz, ceea ce îi face vulnerabili la interferențe de la alte dispozitive - routere WiFi, cuptoare cu microunde, radiotelefoane etc.

 

 

Tastatură cu illuminare
            

Tastaturile moderne sunt echipate cu LED-uri încorporate pentru evidențierea cheilor individuale, iar unele modele vă permit chiar să ajustați culoarea, intensitatea și alți parametri. Dacă doriți să utilizați iluminarea de fundal pentru a lucra în întuneric - rețineți că diodele prea luminoase vă vor lovi ochii (chiar dacă nu vă uitați la tastatură). În alte cazuri, iluminarea de fundal servește scopurilor pur estetice.
                                                                

 

Mouse-ul
 

Aproape orice mouse este potrivit pentru munca de birou pe termen lung, dar trebuie să verificați înainte de a cumpăra modelul. Alegerea unei persoane depinde foarte mult de preferințele sale. După cum sa menționat deja, aproape orice mouse este potrivit pentru munca în birouri, chiar și  cele mai ieftine și fără nume. Dar cel mai bine este să acordăm  atenție la comentariile altor utilizatori care descriu mouse-ul cumpărat în  rețea. 


 
 
   

 

https://www.bomba.md/ro/category/tastiere-si-seturi/       

 


La procurarea cuptorului cu microunde Panasonic beneficiați de un card cadou de 200 de lei! La procurarea fierului de călcat Panasonic beneficiați de detergent anticalc Whirpool!

30.11.-0001

La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!

30.11.-0001

În perioada din 2 iunie 2018 pînã pe 30 iunie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia «La procurarea televizorului LG cumpãrãtorul primește cadou minge de fotbal adidas FIFA World Cup Top Ball!»

30.11.-0001

Astăzi fierul nu mai este doar un dispozitiv de călcat, ci un gadget de ultimă oră, creat în conformitate cu toate legile aerodinamicii. Cum să alegi cel mai bun fierul de călcat.

30.11.-0001