Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum alegem un mărunțitor bun

Mașinile de mărunțit pentru bucătărie sunt împărțite în cele manuale și cele electro-dependente. Mărunțitorii  manuali necesită efort fizic de la o persoană, în timp ce moelele electro-dependente trebuie doar să fie pornite și acestea vor funcționa pentru dvs. Ambele au un anumit număr de duze care vă vor ajuta să obțineți bucățile sau feliile dorite.

 

Caracteristicile modelelor manuale

 

Mărunțitorii de mână au un preț mai mic, ceea ce le face populare. Funcționarea acestora nu afectează cheltuelile de electricitate. Dispozitivul constă dintr-un capac și o duză, care poate fi schimbată cu ușurință cu o altă duză. Un astfel de mărunțitor de produse pentru bucătărie este practic: cu cât mai puține detalii sunt, cu atât riscul de stricare este mai mic.

 

 

Mărunțirea produselor se efectuează datorită presării sau întoarcerii duzelor aparatului. Tot de ce aveți nevoie - să aplicați forța fizică. Acest dispozitiv este foarte mic și compact, nu necesită mult spațiu în orice bucătărie. Cel mai mare dezavantaj - mărunțirea se realizează numai cu puteri fizice a proprietarului, dacă se presează rău, produsele vor fi tăiate urît sau nu vor fi tăiate până la sfârșit.

 

Avantajele mărunțitorilor electrici

 

Mărunțitorii electrice de bucatarie lucrează fără forță fizică. Un singur clic este suficient – și produsele sunt deja tăiate. Cu modelul electric, puteți tăia deodată mai multe produse decât cu un model manual. Acest lucru este convenabil dacă aveți nevoie să pregătiți mai multe feluri de mâncare.

 

 

Unele modele sunt echipate cu un număr mare de duze care pot nu numai să mărunțească  legumele, ci și să stoarcă sucul, să facă piure de fructe. Mărunțitoarele automate sunt de câteva ori mai scumpe decât cele manuale, și atunci când vreți să găsiți un loc pentru acest dispozitiv, amintiți-vă că dispozitivele se tem de umiditate.

 

Atunci când alegeți un model, este necesar să luați în considerare volumele de produse care vor trebui să fie mărunțite, pentru a nu vă confunda cu problema că nu încape totul ce ați dorit. Ar trebui să înțelegeți cărui model de mărunțitor doriți să vă oferiți preferința.

 

Magazinul  Bomba oferă o gamă largă de mărunțitoare pentru orice gust. Dacă încă nu ați ales modelul, consultanții vă vor răspunde la toate întrebările dvs., pentru ca să alegeți modelul care vă convine.

 


Ce ar trebui să faceți dacă dispozitivul dvs. sa descărcat și trebuie să fie încărcat urgent? PowerBank vă ajută să rezolvați problema dvs!

30.11.-0001

Cartofii pai delicioși și crocanți de casă sunt posibili! Bomba vă oferă acest articol pentru a vă ajuta să aflați nuanțele friteuzei și să faceți alegerea cît mai repede.

30.11.-0001

În zilele de vară numai aparatele de aer condiționat și ventilatoarele ne pot salva de căldură. Dar cum să alegi un ventilator și să nu greșești? Mai întâi de toate, trebuie să stabiliți dimensiunile acestui dispozitiv.

30.11.-0001

Vinul este o băutură nobilă care absoarbe energia soarelui pe versanții podgoriilor. Dar știi că, chiar după îmbutelierea în sticle, continuă să se coacă, schimbând nuanțele gustului și aromei.

30.11.-0001