La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20% 💣💣💣 La orice smartphone Cashback B(O)MBASTIC 20%
Detalii
  • Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
Inapoi

Cum alegem suporturi pentru televizor

Adesea, cumpărarea unui televizor nu este problema principală,trebuie și să găsim un loc potrivit pentru a-l instala. Dacă cineva poate să pună televizorul peste un raft și să se oprească la asta, atunci altul ar dori să fixeze

televizorul pe perete. Cum puteți face acest lucru? Suporturile pentru televizoare pot fi de diferite dimensiuni pentru ca fiecare să găsească ceva pentru sine. Ce trebuie să știți înainte de a alege? Vă spunem!

 

Suporturile sau "cronșteine" pot fi de diferite tipuri, pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor în toate direcțiile.

 

Fixate. Acestea este doar un panou cu atașamente, care vă permite să atârnați televizorul pe perete cât mai aproape.

 

Înclinate. Imaginați-vă că agățați televizorul deasupra frigiderului. Pentru a vă face mai confortabilă privirea din jos în sus, ecranul trebuie să fie înclinat către vizualizator. Cronșteinele înclinate vă permit să faceți acest lucru.

 

Înclinate-rotitoare. Acest suport vă oferă maximă libertate de acțiune: televizorul poate fi rotit în lateral și, în același timp, înclinat. O soluție universală pentru majoritatea situațiilor.

 

Înainte de a începe instalarea televizorului, merită să vă gândiți la locul plasării. În cazul în care peretele este realizat dintr-un ghipsocarton, acest perete probabil nu va rezista la greutatea unui televizor . Pereții de fundament

sunt cel mai bun loc pentru instalarea unității.

 

 

Standarde de fixare

 

Pentru a face montarea televizorului mai ușoară, au fost elaborate standarde de fixare. Cel mai bun suport pentru televizoarele moderne este unul pătrat. Dar există și suporturi universale.  Dar sunt, de regulă, puțin mai scumpe.

 

Tipuri de cronșteine, în funcție de locația instalației

 

Pentru bucătărie

 

Locația ideală pentru un televizor este peretele deasupra frigiderului. Cu toate acestea în bucătărie sunt instalate modele mai mici, care necesită suporturi mai mici. Și nu este ușor să găsiți astfel de cronșteine.

Aceeași problemă poate apărea în cameră - de exemplu, dacă decideți să plasați un mic televizor deasupra unui dulap. Acordați atenție mărimii "tijei", adică mărimea fixării atașamentului. Cu modele care au o diagonal mai mare-

totul este mult mai ușor.

 

 

Pentru odaie. Și cu televizoarele mari pot apărea probleme. Acordați atenție în special conectorului de pe televizor. În unele modele, conectorii pot fi pe partea laterală, în altele în spate. În aceste cazuri, instalarea unui dispozitiv va fi foarte incomodă, deoarece nu va rămâne loc pentru cabluri. Puteți ieși din situație și instala elemente de fixare în formă de litera L, dar acest design vă va aduce mai multe probleme.

 

Sau situația este inversă: doriți să instalați televizorul pe suportul înclinat, dar nu ați acordat atenție conectorilor televizorului. În această situație, televizorul va arăta urât pe perete. Deci, gîndiți-vă despre conectoarele televizorului

înainte de a cumpăra suportul.

 

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți tipul de suport pentru televizorul dvs. Dacă aveți încă întrebări, puteți contacta consultanții magazinului nostru Bomba. Mereu sîntem la dispoziția dvs!

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

Ce ar trebui să faceți dacă dispozitivul dvs. sa descărcat și trebuie să fie încărcat urgent? PowerBank vă ajută să rezolvați problema dvs!

30.11.-0001

Cartofii pai delicioși și crocanți de casă sunt posibili! Bomba vă oferă acest articol pentru a vă ajuta să aflați nuanțele friteuzei și să faceți alegerea cît mai repede.

30.11.-0001

În zilele de vară numai aparatele de aer condiționat și ventilatoarele ne pot salva de căldură. Dar cum să alegi un ventilator și să nu greșești? Mai întâi de toate, trebuie să stabiliți dimensiunile acestui dispozitiv.

30.11.-0001