Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko 😱😱😱 Test-drive de 60 de zile la aparatele electrocasnice Beko
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Cum alegem o rindea electrică

Rindea electrică este un instrument indispensabil pentru lucrările de construcție legate de utilizarea plăcilor neplanificate. Astfel de plăci, pe de o parte, sunt mult mai ieftine, iar pe de altă parte - necesită procesare suplimentară. Iar rindeaua electrică se va ocupa de această sarcină rapid și calitativ. Pentru tâmplărie, este indispensabilă.

 

Multe rindele electrice pot fi folosite ca un instrument de mână și, dacă sunt atașate, sub formă de dulgher. În această poziție el pot executa  lucrări ca : panouri de asamblare;

 • personalizarea  să se potrivească;
 • coborârea pe ele;
 • Selectarea  trimestrului.

 

Puterea electrică și viteza de rotație

Caracteristicile importante ale planului achiziționat sunt puterea electrică și viteza de rotație a cuțitelor.

 

Este clar că o rîndea cu viteză mică de rotație redusă nu stabilește prea mult. Prin urmare, când vă uitați la rîndele înainte de a cumpăra, acordați atenție modelelor cu o putere de cel puțin 600 W și viteză de rotație a cuțitelor de 10.000 rpm. Este mai bine dacă puterea este de 700-900 W, iar viteza de rotație este de 11000-15000 pe minut.


Dispozitivul tălpii

Când lucrați cu un plan, perna de aer rezultată împiedică îndepărtarea unui strat uniform de aceeași grosime. Pentru a evita acest lucru, acordați atenție prezenței unor canaluri speciale pe talpă.

 

Pentru încovoiere din colțurile cherestei prelucrate, poate fi prevăzută o canelură în formă de V pe partea din față a tălpii, pe care, probabil, o veți găsi în timpul lucrului.

  

Prezența a două mânere

Dacă există o posibilitate, atunci dacă alegeți din două modele de rîndele care sunt identice în caracteristici, ar trebui să alegeți cel care are un mâner nu numai din spate, ci și din față.

Este mult mai convenabil să lucrați cu un astfel de plan, acesta devine mai ușor de gestionat și vă permite să controlați pe deplin toate mișcările.

 

Schimbarea planificării adâncimii

Uneori, butonul de reglare a adâncimii servește drept prindere frontală. În acest caz, acesta poate fi realizat cu incizii care îl fixează într-o anumită poziție și, de asemenea, fără ele.

 În al doilea caz, există posibilitatea ca mânerul să se miște în timpul funcționării. Prin urmare, atunci când cumpărați o pistol electric, este mai bine să alegeți o unealtă cu o fixare pas cu pas a înălțimii tălpii din față.

 

Cuțitele la electro-rîndea

Deoarece cuțitele reprezintă aproape partea principală a planului, calitatea fabricării lor va depinde de cât timp le puteți folosi fără înlocuire și cât de netedă va fi suprafața pentru dvs. atunci când eliminați jetoanele.

 

Se produc plante cu cuțite din oțel călit și aliaje dure. Cuțitele cu carabină servesc oarecum mai mult, cuțitele din oțel pot fi șlefuite și reutilizate. Dar instalarea lor necesită mai multă atenție.

 

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință cea mai bună mașină electrică. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul Bomba. 

 


În perioada din 15 august 2018 pînã pe 15 septembrie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia: “La procurarea tehnicii Vitek la suma mai mult de 1000 lei cadou garantat!”

30.11.-0001

Se spune că unghiile reflectă starea sănătății noastre. De aceea trebuie să le îngrijim corect. Recent, seturile pentru manichiură au devenit mai populare. Cu ajutorul lor puteți avea grijă de unghiile dvs. în condiții casnice.

30.11.-0001

Dacă aveți nevoie să vopsiți o mulțime de obiecte sau un gard, atunci fără un pistol de vopsit (pulverizator de vopsea) este greu să faceți acest lucru. Avantajul lui cel mai mare este că vopseaua cade pe suprafața obiectului perfect: neted și uniform.

30.11.-0001

Multe fete iubesc să experimenteze cu părul, periodic sau în mod regulat, îndreptându-l. Odată cu apariția aparatului pentru aranjarea părului, acest proces a devenit disponibil pentru toți. Astăzi există o mulțime de modele diferite ale acestui dispoziti

30.11.-0001