• Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
backInapoi

Cum alegem o rindea electrică

Rindea electrică este un instrument indispensabil pentru lucrările de construcție legate de utilizarea plăcilor neplanificate. Astfel de plăci, pe de o parte, sunt mult mai ieftine, iar pe de altă parte - necesită procesare suplimentară. Iar rindeaua electrică se va ocupa de această sarcină rapid și calitativ. Pentru tâmplărie, este indispensabilă.

Multe rindele electrice pot fi folosite ca un instrument de mână și, dacă sunt atașate, sub formă de dulgher. În această poziție el pot executa  lucrări ca : panouri de asamblare;

 • personalizarea  să se potrivească;
 • coborârea pe ele;
 • Selectarea  trimestrului.

Puterea electrică și viteza de rotație

Caracteristicile importante ale planului achiziționat sunt puterea electrică și viteza de rotație a cuțitelor.

Este clar că o rîndea cu viteză mică de rotație redusă nu stabilește prea mult. Prin urmare, când vă uitați la rîndele înainte de a cumpăra, acordați atenție modelelor cu o putere de cel puțin 600 W și viteză de rotație a cuțitelor de 10.000 rpm. Este mai bine dacă puterea este de 700-900 W, iar viteza de rotație este de 11000-15000 pe minut.

Dispozitivul tălpii

Când lucrați cu un plan, perna de aer rezultată împiedică îndepărtarea unui strat uniform de aceeași grosime. Pentru a evita acest lucru, acordați atenție prezenței unor canaluri speciale pe talpă.

Pentru încovoiere din colțurile cherestei prelucrate, poate fi prevăzută o canelură în formă de V pe partea din față a tălpii, pe care, probabil, o veți găsi în timpul lucrului.

Prezența a două mânere

Dacă există o posibilitate, atunci dacă alegeți din două modele de rîndele care sunt identice în caracteristici, ar trebui să alegeți cel care are un mâner nu numai din spate, ci și din față.

Este mult mai convenabil să lucrați cu un astfel de plan, acesta devine mai ușor de gestionat și vă permite să controlați pe deplin toate mișcările.

Schimbarea planificării adâncimii

Uneori, butonul de reglare a adâncimii servește drept prindere frontală. În acest caz, acesta poate fi realizat cu incizii care îl fixează într-o anumită poziție și, de asemenea, fără ele.

 În al doilea caz, există posibilitatea ca mânerul să se miște în timpul funcționării. Prin urmare, atunci când cumpărați o pistol electric, este mai bine să alegeți o unealtă cu o fixare pas cu pas a înălțimii tălpii din față.

Cuțitele la electro-rîndea

Deoarece cuțitele reprezintă aproape partea principală a planului, calitatea fabricării lor va depinde de cât timp le puteți folosi fără înlocuire și cât de netedă va fi suprafața pentru dvs. atunci când eliminați jetoanele.

Se produc plante cu cuțite din oțel călit și aliaje dure. Cuțitele cu carabină servesc oarecum mai mult, cuțitele din oțel pot fi șlefuite și reutilizate. Dar instalarea lor necesită mai multă atenție.

Având în vedere caracteristicile descrise mai sus, puteți alege cu ușurință cea mai bună mașină electrică. Dacă aveți întrebări, contactați consultanții din magazinul Bomba. 


Diagonală, rezoluție, tip de matrice, rată de reîmprospătare...nu știți de unde să începeți alegerea unui televizor? Dar nu vă faceți griji! Haideți să înțelegem împreună această întrebare, astfel încât să puteți face alegerea corectă.

31.05.2024

O mașină de spălat nu este o achiziție obișnuită. Pentru a cumpăra o tehnică bună, merită să luați în considerare o serie de parametri. Care dintre aceștia? Vă spunem în continuare.

21.05.2024

Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

În uz casnic, polizorul vibrator este o unealtă electrică destul de rară. Cu toate acestea, are o gamă largă de aplicații posibile, ceea ce facilitează atât reparația, cât și producerea produselor de tamplarie.

30.11.-0001