Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi 🫶🫶🫶 Reduceri de top la întregul ecosistem Xiaomi
Detalii
 • Tehnică de bucătărie
 • Aparate de uz casnic
 • Telefoane, TV și Audio
 • Laptopuri și echipamente IT
 • Sport și activități
 • Frumusețe și sănătate
 • Casă și grădină
 • Tehnică auto
 • Produse pentru copii
Inapoi

Prima trebuie să știți ce întră în complectul home cinema:

 

 1. DVD player
 2. Receptor AV
 3. Sistemul de difuzoare
 4. Ecran         

 

DVD player

 

Un DVD player este un dispozitiv care redă video și audio. Cu acesta puteți asculta muzică de pe CD-uri obișnuite sau puteți transfera imagini pe ecran. De asemenea, puteți achiziționa un recorder DVD care vă permite să înregistrați filmele și emisiunile TV preferate.

 

                         

Receptor AV

 

Receptorul AV este inima cinematografului, cea mai dificilă și cea mai importantă parte al acestuia, care oferă un sunet de înaltă calitate pe mai multe canale. Mulțumită receptorului, toate componentele cinematografului interacționează unul cu altul. Receptorul modern suportă în mod necesar formatele de sunet Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Surround Ex și DTSEs Discrete 6.1. Și din amplificarea semnalului cu ajutorul receptorului, depinde calitatea sunetului reprodus al sistemului acustic.

 

                    

Sistemul acustic

 

Acustica pentru home cinema este foarte importantă, deoarece asigură o calitate maximă al coloanei sonore a filmului urmărit. Este de dorit, să- l instalați lângă un televizor sau un proiector. Dacă difuzoarele se află lângă televizor, acestea trebuie să aibă protecție magnetică, altfel imaginea de pe ecran va fi foarte distorsionată. Sistemul acustic al canalului frontal reproduce efecte muzicale și sonore. În mărime, acestea sunt cele mai mari coloane.

 

Ecran

 

Când cumpărați un home cinema, se pune întrebarea de a alege un ecran. Poate fi un televizor cu o diagonală de 32 inci, un model cu plasmă sau un ecran complet pentru proiector,
care, desigur, este cea mai interesantă opțiune.

 

Există mai multe tipuri de ecrane fixe. De exemplu, un ecran suspendat cu arc. Acesta este un tub care poate fi fixat pe perete sau pe plafon. Pânza este trasă din corpul din spate a consolei și fixată la înălțimea corectă. Un astfel de ecran este compact și ieftin. Cu toate acestea, pânza de aici nu este tensionată.

 

O altă opțiune - un ecran suspendat în cadru, este o pânză întinsă în mod ideal într-un cadru elegant. Singurul dezavantaj al acestuia este considerat faptul că el este staționar.

 

 

Este necesar să recunoaștem că modelele bune ale home cinema sunt destul de costisitoare. Acest lucru se explică prin utilizarea tehnologiilor moderne - acestea sunt ușor de instalat și convenabil de gestionat. Cu unhome cinema, chiar și o vizionare a filmului simplu va face seara în cercul familiei confortabilă și fascinantă.

 


Când vine vorba de alegerea unui frigider, fiecare dintre noi își dorește să găsească un model care să reziste mult timp și fără nicio reclamație. Cu toate acestea, varietatea de modele face dificilă alegerea opțiunii potrivite... Citiți ghidul

17.04.2024

La procurarea cuptorului cu microunde Panasonic beneficiați de un card cadou de 200 de lei! La procurarea fierului de călcat Panasonic beneficiați de detergent anticalc Whirpool!

30.11.-0001

La procurarea tehnicii Vitek în valoare de la 1000 lei, cumpãrãtorul participã la extragerea momentanã a premiilor de valoare!

30.11.-0001

În perioada din 2 iunie 2018 pînã pe 30 iunie 2018, în reţeaua de magazine Bomba are loc promoţia «La procurarea televizorului LG cumpãrãtorul primește cadou minge de fotbal adidas FIFA World Cup Top Ball!»

30.11.-0001