• Tehnică de bucătărie
  • Aparate de uz casnic
  • Telefoane, TV și Audio
  • Laptopuri și echipamente IT
  • Sport și activități
  • Frumusețe și sănătate
  • Casă și grădină
  • Tehnică auto
  • Produse pentru copii
backInapoi

23 februarie bate deja la ușile noastre, iar voi încă mai căutați cum să îi surprindeți pe bărbații voștri? LG are soluții pentru voi. Funcțiile super interesante ale noului televizor OLED LG vor captiva atenția nu doar a bărbaților, ci vor deveni și o bijuterie pentru orice interior.

Una dintre caracteristicile principale ale televizoarelor OLED, care se distinge față de concurență, este capacitatea de a reda negrul. Culorile negre sunt atât de profunde încât spațiul pare cu adevărat real. Acest lucru este posibil datorită ecranului inovator bazat pe pixeli auto-iluminabili.

Următoarea funcție care creează senzația de prezență într-un cinematograf este utilizarea sistemelor audio Dolby Vision și Dolby Atmos. Datorită acestor tehnologii, LG a dus calitatea sunetului și imaginea la un nivel superior.

O altă funcție extrem de importantă în lumea modernă este întârzierea redusă a afișării imaginii și timpul rapid de răspuns, apreciate în mod deosebit de toți iubitorii de jocuri online. Televizoarele OLED se aliniază celor mai avansate acțiuni de joc - fiecare acțiune a voastră este reflectată instantaneu pe ecran.

Fiecare bărbat a considerat cel puțin o dată în viață să își achiziționeze ochelari VR, atât pentru distracție, cât și pentru explorarea unor noi orizonturi. Cu noile funcții ale televizoarelor OLED, puteți evita cheltuielile suplimentare, putând vizualiza imagini și clipuri realizate la 360 de grade cu telefonul mobil sau o cameră dedicată 360. Unghiul de vizualizare poate fi controlat dinamic cu ajutorul telecomenzii magice LG.

A cincea funcție este deja bine cunoscută în lumea televizoarelor - Smart TV pe sistemul de operare WebOS. Caracteristica distinctivă a televizoarelor LG OLED este viteza de reacție. Asistentul principal în utilizarea Smart TV este, desigur, telecomanda magică LG. Acum introducerea textului este mult mai ușoară și mai rapidă, deoarece telecomanda face parte din sistemul de control vocal.

 LG OLED - soluția ideală pentru orice sărbătoare.


LG HOM-BOT - робот-пылесос, который не оставит без внимания ни один угол вашего дома, благодаря диаметру 34 см, высоте 8.9 см и удлинённым до 7 см щёточкам у пыли шансов не останется.

27.04.2020

Весна уже громко стучится в наши двери и одевает нас в бело-красные наряды, в соответствие с его праздниками. Всей семье хочется выглядеть великолепно, а с этим поможет добрый друг всех гардеробов - LG Styler.

24.04.2020

Atitudinea consumatorilor față de produsele Acer poate fi descrisă în două cuvinte: „ieftin și bun”. Însă, tocmai aceasta este concepția greșită.

24.03.2020

Defender - marca rusă, care unește sub numele său mai multe tipuri de diverse produse : tastatură și mouse-ul, boxe și căști, camere web și de înregistrare video.

18.02.2020